دست امیرعباس چوپان به مدال برنز جودو نرسید  

ملی پوش جودو ایران با شکست در مبارزه رده بندی برابر حریفی از کره جنوبی نتوانست به مدال برنز دست پیدا کند.

دست امیرعباس چوپان به مدال برنز جودو نرسید
 

باشگاه خبرنگاران جوان - در سومین روز از مسابقات جودو بیستمین دوره بازی‌های آسیایی که در سالن آیجی شهر ناگویا جریان دارد، امروز (جمعه ۱۰ مهر) امیرعباس چوپان در وزن منفی ۹۰ کیلوگرم به مصاف حریفانش رفت.

ملی پوش جودو ایران در نخستین مبارزه خود «ویتشیکا بایت» از کامبوج را ضربه فنی کرد و به مرحله یک چهارم نهایی صعود کرد.

امیرعباس چوپان در مرحله یک چهارم نهایی به مصاف «نوربک مورتوزیف» از ازبکستان رفت و در شرایطی که رقابت دو مبارز نزدیک بود به دلیل دریافت سه اخطار بازنده شد و نتوانست به مرحله نیمه نهایی صعود کند.

ملی پوش جودو ایران در اولین مبارزه شانس مجدد خود به مصاف «حاجی مراد عمروف» از امارات رفت و با ضربه ایپون این حریف را هم از سد راه برداشت تا به یک قدمی مدال برنز برسد.

چوپان در دیدار رده بندی به مصاف «کیم جونگ هون» از کره جنوبی رفت، اما نتوانست نمایش خوبی برابر این حریف داشته باشد و با ضربه فنی شکست خورد و از رسیدن به مدال برنز هم بازماند.

هدایت تیم ملی جودو مردان ایران برعهده رشاد ممدوف است. در دو روز نخست مسابقات جودو ابوالفضل محمودی و الیاس پرهیزگار به مصاف حریفان خود رفتند، اما نتوانستند به مدال دست پیدا کنند.

آگهینرم‌افزار تما‌سگو
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» حکم جریمه ۲۵ هزار یورویی و محرومیت یک‌ساله فدراسیون شطرنج ایران توسط فدراسیون جهانی لغو گردید.
ورزشی
«خبرگزاری فارس» با وجود کسب ۷ مدال طلا در بازی‌های آسیایی ناگویا، چند وزنه‌بردار کره‌شمالی با برخورد سخت سرمربی تیم مواجه شدند و تصاویر منتشرشده از گریه برخی از آنها به یکی از حاشیه‌های عجیب این رقابت‌ها تبدیل شده است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ریکرو ایران با در دیدار رده‌بندی بازی‌های آسیایی ناگویا با نتیجه ۶ بر ۲ مقابل تیم چین تایپه شکست خورد و موفق به کسب مدال برنز نشد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس فدراسیون جودو پس از ناکامی هر ۶ نماینده ایران از رسیدن به مدال در بازی‌های آسیایی ناگویا از مردم ایران عذرخواهی کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ملی پوش جودو ایران با شکست در مبارزه رده بندی برابر حریفی از کره جنوبی نتوانست به مدال برنز دست پیدا کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ملی پوش تیم جودو بانوان در مبارزه برای کسب مدال برنز بازی‌های آسیایی برابر حریفی از قزاقستان شکست خورد و دستش به مدال نرسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نخستین مدال طلای بانوان تکواندو ایران در تاریخ اداور مختلف بازی‌های آسیایی توسط ساغر مرادی ضرب شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دارنده نشان طلای کشتی آزاد قهرمانی جهان به عنوان نخست وزن ۱۲۵ کیلوگرم این رشته در بازی‌های آسیایی ناگویا رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» محمد نخودی با نتیجه ۹-۶ مقابل نایب قهرمان جهان از ژاپن به پیروزی رسید و مدال طلا را بر گردن آویخت.
ورزشی
«خبرگزاری فارس» رئیس فدراسیون والیبال می‌گوید: کاروان ایران هنوز در رشته‌های تیمی مدال طلا نگرفته و امیدوارم بچه‌ها نخستین و تنها مدال طلای تیمی را برای کاروان ایران کسب کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

تبلیغات متنی (ویژه)
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است