محمدرضا حاجیرضا در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در قم، اظهار داشت: ما در یک دوره 2 الی 3 ساله در زمینه تأمین و تولید گوشت در کشور دچار مشکل شده بودیم و این معضلات در حوزه حمایتی و حذف دامهای مولد اتفاق افتاده بود. امروز با برنامهریزیهای خوبی که شکل گرفت در حوزه تأمین گوشت قرمز که مؤلفه پایداری استان است، در وضعیت مطلوبی قرار گرفتهایم.
وی با تأکید بر اینکه ما در استان قم سالانه 31 هزار تن تولید گوشت داریم، عنوان کرد: مصرف استان در طول سال 19 هزار تن است و روزانه 40 تن مصرف گوشت در کلانشهر قم داریم. از این 31 هزار تن 24 الی 25 هزار تن دام سنگین است و 7 هزار تن دیگر نیز مربوط به دام سبک میشود. از این عدد حداقل 16 هزار تن گوشت مازاد است و مطابق با وظیفه سازمان جهاد کشاورزی استان قم صرف تأمین گوشت مورد نیاز استانهای همجوار با محوریت استان تهران میشود.
حاجیرضا تصریح کرد: ما ظرفیتهای خوبی در جهت سرمایهگذاری در زمینه دام استان داشتیم تا مشکلات و مسائل حداقل 4 هزار واحد دامداری سبک و سنگین سنتی و صنعتی رفع شود و در نتیجه پایداری گوشت را داشته باشیم. امروز بالغ بر 70 درصد واحدهای دامداری استان تکمیل است. ما حدود 100 هزار راس دام سنگین در دامداریهای استان داریم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم اظهار داشت: ما طی مکاتباتی با مجموعه وزارت درخواست خرید حداقل 20 هزار راس دام در جهت حمایت از تولیدکنندگان را داشتیم تا این گوشت به عنوان ذخایر استراتژیک درنظر گرفته شود.
انتهای پیام /
12123470