اقتصادی 10:45 - 29 آذر 1395
با وجودی که بازار مسکن شهر تهران با افزایش قیمت ۴.۴ درصدی در هشت ماهه نخست سال جاری مواجه بود، هنوز می توان در نقاط مختلف جنوب پایتخت خانه های کمتر از ۱۰۰ میلیون تومان خریداری کرد.

خبرگزاری ایسنا: بعد از آنکه تعداد معاملات مسکن در سال جاری نسبت به سال گذشته متوسط افزایش ۱۰ درصد را تجربه کرد، پیش بینی می شد قیمتها با رشد مواجه شود اما ورود خانه های با تخفیف در تعادل بخشی به بازار کمک کرد؛ چرا که طی چهار سال اخیر برای مالکان خانه های نوساز، خواب سرمایه در شرایط افت قیمت با ضرر ۲۰ درصدی سالیانه همراه شده است.

در فاز پیش رونق مسکن، ابتدا خانه های دارای دامنه قیمتی کمتر از ۱۵۰ میلیون تومان به عنوان واحدهای "خوش فروش" وارد عرصه معاملات شدند و واحدهای کمتر از ۱۰۰ میلیون تومان نیز سهم حدود ۲۰ درصد را در این بین به خود اختصاص دادند.

موقعیت و شرایط خانه های زیر ۱۰۰ میلیون تومان تهران

محله

متراژ

سن بنا

قیمت (تومان)

بلوار ابوذر

۴۲ متر

نوساز

۹۵ میلیون

آگاهی

۴۲ متر

۱۱ سال

۸۸ میلیون

شوش شبیر

۳۹ متر

۱۰ سال

۷۶ میلیون

جوادیه

۴۰ متر

۳ سال

۹۴ میلیون

تولید دارو

۴۹ متر

۱۳ سال

۹۹ میلیون

تهرانپارس

۴۱ متر

نوساز

۱۰۰ میلیون

خواجه نظام

۳۸ متر

۱۵ سال

۱۰۰ میلیون

سلیمانی تیموری

۳۹ متر

۷ سال

۸۰ میلیون

مخصوص

۶۰ متر

۱۵ سال

۹۰ میلیون

بهداشت

۶۰ متر

نوساز

۹۵ میلیون

سی متری جی

۴۵ متر

۸ سال

۹۳ میلیون

در هشت ماهه منتهی به آبان ماه سال جاری میانگین قیمت هر مترمربع آپارتمان مسکونی در تهران معادل چهار میلیون و ۳۷۵ هزار تومان ثبت شده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته معادل ۴.۴ درصد افزایش داشته است. متوسط قیمت هر مترمربع آپارتمان مسکونی در محلات مختلف شهر تهران در هشت ماه نخست سال ۹۴ در حدود چهار میلیون و ۱۹۰هزارتومان بوده است. این در حالی است که آمار رسمی بانک مرکزی نشان می‌دهد که متوسط قیمت هرمترمربع آپارتمان مسکونی در هشت ماهه نخست سال ۹۴ نسبت به سال ۹۳، فقط ۰.۱ درصد رشد داشته است. در سال ۹۳ متوسط قیمت هر مترمربع در هشت ماه نخست معادل چهار میلیون و ۱۸۹ هزار تومان بوده است.

همچنین در آبان ماه سال جاری واحدهای مسکونی در دامنه قیمتی ۳ الی ۳.۵ میلیون تومان در هر متر مربع با سهم ۱۲.۶ درصد بیشترین سهم از تعداد معاملات را به خود اختصاص داده و دامنه های قیمتی ۲.۵ تا ۳ میلیون تومان با سهم ۱۲.۳ درصد و ۳.۵ تا چهار میلیون تومان با سهم ۱۰.۸ درصد در رتبه های بعدی قرار گرفتند.

در این ماه توزیع حجم معاملات به گونه ای بوده است که حدود ۶۱.۷ درصد واحدهای مسکونی با قیمتی کمتر از متوسط قیمت هر متر مربع واحد مسکونی شهر تهران (۴.۴۱ میلیون تومان) معامله شده اند.

توزیع فراوانی تعداد واحدها برحسب سطح زیربنا نیز نشان می‌دهد در آبان ماه بیشترین سهم از معاملات انجام شده به واحدهای مسکونی با زیربنای ۶۰ تا ۷۰ مترمربع معادل ۱۵.۲ درصد اختصاص داشته است. واحدهای دارای زیربنای ۵۰ تا ۶۰ و ۷۰ تا ۸۰ متر مربع به ترتیب با سهم های ۱۴.۴ و ۱۳.۴ درصدی در رتبه های بعدی قرار دارند. در مجموع در این ماه واحدهای مسکونی با سطح زیربنای کمتر از ۸۰ متر مربع، ۵۳.۴ درصد از معاملات انجام شده را به خود اختصاص دادند.


8529603
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: راه آهن شلمچه-بصره تا اربعین سال آینده به اتمام می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی بانک مرکزی تصمیمات عملیاتی این بانک برای مدیریت بازار ارز و ثبات بخشی به آن را اعلام کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی از استقرار گمرک در مرکز لجستیک آپرین به‌عنوان یکی از دستاورد‌های مهم یاد کرد و افزود: بدون حضور گمرک، عملاً امکان شکل‌گیری زنجیره کامل حمل‌ونقل وجود نداشت
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» حجم آب موجود مخازن سد‌ها بنابر بر آمار در حال حاضر ۲۲.۶۶ میلیارد متر مکعب است که نسبت به سال گذشته ۲۶ درصد کاهش یافته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی صنعت آب درباره جبران کم‌بارشی‌های پاییز با بارش‌های اخیر گفت: این میزان بارش در مقایسه با عقب‌ماندگی انباشته‌ای که طی پنج سال گذشته ایجاد شده، کم است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون عمران مجلس گفت:بسیاری از سرمایه‌گذاران در تأمین وثیقه با مشکل مواجه هستند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در پی بروز نوسانات ارزی و تلاطم قیمت اونس جهانی طلا در روز‌های اخیر، شامگاه گذشته، جلسه‌ای مهم در بانک مرکزی برگزار شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نهمین نمایشگاه بین‌المللی حمل و نقل، لجستیک و صنایع وابسته با حضور وزیر راه و شهرسازی آغاز به کار کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت:نزدیک ۱۷ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در این حوزه توسط دولت و بخش خصوصی لازم است که پیش‌بینی ما این است که ۳۷ درصد از آن را بخش خصوصی انجام خواهد داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل توسعه شبکه انتقال توانیر افزایش ظرفیت پست‌های انتقال به میزان ۱۱ هزار و ۳۴۰ مگاولت آمپر و احداث ۲ هزار و ۳۶۹ کیلومتر خط انتقال را از جمله طرح‌های گذر از تابستان عنوان کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است