ورزشی 16:38 - 24 مهر 1403
مدیرعامل باشگاه استقلال تهران توضیحاتی در رابطه با حضور سرمربی جدید این تیم ارائه داد.

سمیعی: قیمت رگکامف نصف شایعات بود

فرشید سمیعی چند روز پیش خبر داده بود که تکلیف سرمربی استقلال تا روز چهارشنبه (فردا) مشخص خواهد شد. حالا در فاصله یک روز تا روزی که سمیعی وعده داد بود، خبر منتفی شدن توافق با سرمربی رومانیایی را اعلام کرد.

سمیعی درباره رگکامف گفت:  این مربی به ما پیشنهاد شد. قیمتش هم آن چیزی که در رسانه‌ها اعلام شد نبود. در واقع قیمت او نصف مبلغی بود که رسانه‌ها دادند. اما ما به بنا به دلایلی تصمیم گرفتیم با ایشان مذاکره نکنیم! 

درباره مبلغ پیشنهادی رگکامف برخی رسانه‌ها خبر داده بودند که چیزی در حدود یک میلیون و ۴۰۰ هزار دلار از استقلال خواسته است. این در حالی است که گفته می‌شد رگکامف در تابستان به پرسپولیس پیشنهاد ۹۵۰ هزار دلاری داده بود.


12104867
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدافع تیم فوتبال استقلال در روز‌های تعطیلی تمرینات این تیم، خود را برای مسابقات آماده می‌کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدیران باشگاه استقلال در تلاش هستند تا قرارداد دو بازیکن خود را تمدید کنند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» اردوی نیم‌فصل استقلال در یکی از کشور‌های حاشیه خلیج فارس برگزار می‌شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی سابق تیم صنعت نفت آبادان درباره عملکرد ۳ نماینده کشورمان در لیگ نخبگان و لیگ قهرمانان سطح دوم آسیا توضیحاتی را بیان کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مسابقات هفته دهم لیگ برتر فوتبال با انجام ۴ بازی امروز پیگیری می‌شود و تیم پرسپولیس به مصاف تیم استقلال خوزستان می‌رود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال پرسپولیس در اولین بازی تحت هدایت اوسمار با ترکیبی هجومی به مصاف تیم فوتبال استقلال خوزستان می‌رود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در مهم‌ترین دیدار‌های این هفته مسابقات لیگ اروپا، رم از سد رنجرز گذشت و رئال بتیس ۲ - ۰ لیون را شکست داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پینگ‌پنگ‌بازان ایران در مسابقات کانتندر تنیس روی میز جوانان عراق موفق به کسب ۹ مدال رنگارنگ شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان کوراش کشورمان در بازی‌های همیستگی اسلامی صاحب سه نشان شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» بانوی بوکسور وزن ۶۵ کیلوگرم ایران در بازی‌های همبستگی اسلامی نتیجه را به نماینده ترکیه واگذار کرد و حذف شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است