ورزشی 11:31 - 01 مرداد 1393
مصدومیت دو مدافع سرشناس استقلال در آستانه لیگ برتر امیر قلعه‌نویی را نگران کرده است.

به گزارش جهان به نقل از فارس، اعضای تیم استقلال بعد از پایان تمرین روز گذشته این تیم در مراسم و ضیافت‌های مختلف شرکت کردند.



آندرانیک تیموریان، خسرو حیدری و هاشم بیک‌زاده میهمان رئیس جمهور بودند و امیر قلعه‌نویی به همراه کریم بوستانی، علی نظری جویباری و آرش برهانی در ضیافت افطاری که مهدی پرهام عضو سابق کمیته اقتصادی باشگاه استقلال ترتیب داده بود حضور پیدا کردند.



* همچنین آخرین تمرین تیم استقلال قبل از دیدار با تراکتورسازی تبریز در جام شهدا امروز در ورزشگاه آزادی و مثل روزهای گذشته پشت درهای بسته برگزار می‌شود.



*مسئولان باشگاه استقلال در تدارک جشن پیراهن این تیم برای فصل جدید هستند و قرار است مراسمی را در یکی از تالارهای تهران برگزار کنند. این مراسم روز دوشنبه آینده برگزار خواهد شد.



* حنیف عمران زاده و امیر حسین صادقی دو بازیکن مصدوم تیم استقلال در خط دفاعی هستند که این موضوع باعث ناراحتی قلعه‌نویی شده است. صادقی از ناحیه شکم مصدومیتی کهنه دارد که حتی باعث شد وی در جام جهانی با مداوا بازی کند. صادقی که به همراه عمران زاده این روزها مشغول فیزیوتراپی است در صورتی که بتواند روند درمان خود را به بهترین شکل طی کند ممکن است در دیدار با راه‌آهن به میدان برود و در غیر این صورت این امکان وجود دارد که ناحیه مصدوم خود را جراحی کند که شاید همین موضوع مدافع ملی‌پوش استقلال را چند هفته از ترکیب این تیم دور نگه دارد. در صورت این اتفاق صادقی و عمران‌زاده غایبان هفته‌های ابتدایی استقلال خواهند بود که شاید همین موضوع باعث شد تا مسئولان استقلال در آخرین ساعات نقل و انتقالات به دنبال جذب سید محسن حسینی بودند تا بلکه در خط دفاع دچار مشکل نشوند. در مورد صادقی باید تا چند روز آینده صبر کرد و روند درمان این بازیکن وضعیت خط دفاع استقلال را برای دیدار با راه آهن روشن خواهد کرد.

4305179
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» بازیکن استقلال پس از بازی مقابل خیبر به تمرینات اضافه خواهد شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رقابت‌های جام جهانی اسکواش به میزبانی هند برگزار شد و تیم ایران از بین ۱۲ تیم شرکت کننده در این مسابقات در جایگاه دهم جهان قرار گرفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیته بین‌المللی المپیک افغانستان، در اظهاراتی صریح تأکید کرد که طالبان برای کسب پذیرش در عرصه جهانی ناگزیرند به حقوق زنان در زمینه آموزش و ورزش احترام بگذارند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» یاران امین اسماعیل‌نژاد در هفته دهم لیگ ترکیه شکست خوردند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» علیرضا دبیر در مراسم رونمایی از پنج جلد کتاب ویژه کودکان و نوجوانان گفت: مدیری که بترسد، نمی‌تواند کاری از پیش ببرد. اول به خودم می‌گویم باید خالصانه برای خدا کار کنیم و بعد برای مردم و از فحش خوردن نترسیم؛ چرا که مردم می‌فهمند چه کسی کار م...
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کاپیتان سابق تیم ملی بسکتبال ایران به تیم بسکتبال استقلال پیوست.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ورزش و جوانان در پیامی، موفقیت ورزشی کاروان ایران را در پنجمین دوره بازی‌های پاراآسیایی جوانان تبریک گفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم‌های ملی اسکیت رولبال آقایان و بانوان ایران امروز (یکشنبه) به‌منظور حضور در جام جهانی اسکیت رولبال عازم امارات شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پیشکسوت تیم فوتبال استقلال در رابطه با مسائل مختلف آبی‌پوشان نکاتی را مطرح کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ورزشکاران ایران در پنجمین دوره بازی‌های پاراآسیایی جوانان با ثبت عملکردی درخشان و کسب ۲۶۲ مدال رنگارنگ، عنوان نایب‌قهرمانی این رقابت‌ها را از آنِ خود کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است