اقتصادی 11:12 - 23 تیر 1403
مدیرعامل صندوق ملی مسکن گفت: واحد‌های نهضت ملی مسکن که در مراحل پایانی قرار داشته باشند مشمول افزایش تسهیلات نشده و تنها پروژه‌های که تازه شروع شده باشند مشمول این تسهیلات می‌شوند.

واحد‌های تازه ساخت مشمول دریافت تسهیلات ۸۰۰ میلیون تومانی می‌شوند

 

مهدیار اسماعیلی مدیرعامل صندوق ملی مسکن در نشست خبری امروز خود با بیان اینکه منابع نفتی ۲میلیارد منابع  برای صندوق ملی مسکن در نظر گرفته شده است گفت: طی امسال این تخصیص  منابع به سرانجام رسید و فرآیند پرداخت  مبالغ آغاز شده وتا به امروز ۱۰ هزارو ۱۹۵ میلیارد ریال تخصیص یافته است  و خوشبختانه این عملیات آغاز شده و ورود فرآیند منابع نفتی آغاز شده  است.

او گفت: حدود ۱۰۰ هزار  میلیارد ریال منابع تخصیص یافته از استجازه رهبری به پروژه های نهضت ملی مسکن بوده است.

اسماعیلی بیان کرد: پروژه های که امروز شروع می شود قیمت هر متر مربع ۸ ونیم تا ۱۱ میلیون تومان بوده وحدود یک میلیارد تومان قیمت تمام شده هر واحد مسکونی می شود که  ۵۵۰ تا ۸۰۰ میلیون تومان آن تسهیلات و مابقی آورده متقاضیان را شامل می شود.

وی  در پاسخ به سوال باشگاه خبرنگاران درباره اینکه کدام پروژه ها مشمول دریافت تسهیلات ۸۰۰ میلیون تومانی شده و کدام پروژه ها مشمول دریافت تسهیلات ۵۵۰ میلیون تومانی می شوند گفت: در صورتی که پروژه ای در مراحل پایانی ساخت خود قرار داشته باشد مشمول این تسهیلات جدید ۸۰۰ میلیون تومانی نمی شوند اما اگر پروژه ای در مراحل ابتدای قرار داشته باشد بانک ها موظف به پرداخت این تسهیلات خواهند شد.

وی افزود: ۹هزار و۷۰۰ میلیارد تومان منابع بازگشتی مسکن مهر را خرج کرده ایم که از این میزان سال ۵هزار میلیارد تومان و سال دوم حدود ۴هزار میلیارد تومان بازگشته است.

خبرنگار: محبوبه کباری 


12072700
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون توانیر اعلام کرد با مشارکت شهرک‌های صنعتی در تامین تجهیزات و اجرای برنامه کنترل پذیری، روش‌های محدودسازی مصرف (در محدوده مجاز)، جایگزین قطعی بار صنایع در تابستان می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در جلسه‌ای با حضور وزیر نیرو و جمعی از مدیران ارشد صنعت برق، برنامه ۱۴ مگاپروژه (۲) برای عبور ایمن از اوج بار تابستان ۱۴۰۵ تشریح شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: فردا (پنجشنبه) در برخی مناطق جنوب غرب و جنوب شاهد خیزش گردوخاک و کاهش کیفیت هوا خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر طرح سی‌ان‌جی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران گفت: از ابتدای راه‌اندازی صنعت سی‌ان‌جی در کشور، ۷۵ میلیارد دلار در مصرف بنزین صرفه‌جویی شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در این مقاله، با بررسی دقیق عوامل موثر، از روند جهانی طلا گرفته تا تحولات داخلی و منطقه‌ای، پیش‌بینی‌های مبتنی بر شواهد ارائه می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ممنوعیت تردد خودرو‌ها در روز‌های پایانی هفته در محورهای شمالی از امروز شروع و تا هفته آینده ادامه دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو انجمن سازه‌های فولادی گفت: استفاده از سازه‌های فولادی نقش بسیار موثری در کاهش مصرف آب و صرفه‌جویی تا ۱۰ میلیون لیتر آب را دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت گفت: مدیر عامل گروه سرمایه‌گذاری اهداف از سوی دستگاه‌های نظارتی تایید شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت با اشاره به عدم کاهش فروش نفت گفت: مدیر عامل گروه سرمایه‌گذاری اهداف از سوی دستگاه‌های نظارتی تایید شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت با اشاره به عدم کاهش فروش نفت گفت: مدیر عامل گروه سرمایه‌گذاری اهداف از سوی دستگاه‌های نظارتی تایید شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است