ورزشی 08:37 - 10 مهر 1402
مربی تیم ملی آب‌های آرام بانوان گفت: ورزشکاران ما با تمام وجود جنگیدند اما آن‌چه باید اتفاق می‌افتاد و مدالی که دوست داشتیم را کسب نکردیم.

بازی‌های آسیایی| مجللی: به مدالی که می‌خواستیم، نرسیدیم

به گزارش خبرگزاری فارس، فینال رقابت‌های آب‌های آرام بازی‌های آسیایی هانگژو امروز در مرکز ورزش‌های آبی فویانگ دنبال شد و ملی‌پوشان ایران در 6 ماده با حریفان به رقابت پرداختند. 

در سومین روز از رقابت‌های آب‌های آرام، ملی‌پوشان ایران صاحب دو عنوان هفتمی و پنجمی و موفق به کسب ۲ مدال برنز شدند. 

هیوا افضلی و مائده شورگشتی در کانوی دونفره ۵۰۰ متر هفتم شدند و هدیه کاظمی و الناز شفیعیان در کایاک دونفره 500 متر بانوان به رتبه پنجم رسیدند.

در بخش مردان پیمان قویدل و سپهر ساعتچی در کایاک دونفره ۵۰۰ متر برنزی شدند تا نخستین مدال ایران در این ماده را کسب کنند. عادل مجللی و کیا اسکندانی نیز در کانوی دونفره 500 متر مردان به مدال برنز دست یافتند.

مهسا مجللی مربی تیم ملی آب‌های آرام بانوان درخصوص نتایج کسب شده در سومین روز رقابت‌های آب‌های آرام و شروع نه‌چندان خوب نمایندگان ایران گفت: متاسفانه امروز در شروع کار از مدال جا ماندیم اما ورزشکاران‌مان یک سال و ۸ ماه است که زیر نظر پدرو سنا سرمربی تیم کار کرده‌اند و برای کسب بهترین نتیجه به مسابقات آمده‌اند و قطعا تمام تلاش خود را به‌کار گرفتند تا به مدال برسند اما خب همه کشورها تمرین کرده‌اند و برای مدال اینجا هستند. 

وی افزود: ورزشکاران ما با تمام وجود جنگیدند اما آن‌چه باید اتفاق می‌افتاد و مدالی که دوست داشتیم آن را کسب کنیم(در بخش بانوان و نیز در برخی از ماده‌های آقایان) اتفاق نیفتاد. در بخش بانوان در رقابتی سخت دو عنوان پنجم و هفتم را کسب کردیم و امیدوارم فردا روز ما باشد.

مربی تیم ملی آب‌های آرام در پاسخ به‌ این‌که در بخش بانوان به دنبال چه نتیجه‌ای بودید که محقق نشد، گفت: هرکسی اینجاست به دنبال مدال است. حتما رقبا از ما بهتر کار کرده‌اند. بعد از مسابقات باید با حضور سرمربی، مربیان و کمیته نقاط ضعف و قدرت‌مان را بررسی کنیم تا بدانیم در چه بخش‌هایی باید بیشتر کار کنیم تا نتیجه بگیریم و برای آینده چه کاری باید انجام دهیم. انشاالله در آینده شاهد اتفاقات بهتری باشیم و فردا هم روز قایق‌رانان‌مان باشیم.

پایان پیام/


11997516
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم والیبال فولاد سیرجان ایرانیان در نخستین گامش در لیگ قهرمانان آسیا به پیروزی رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در حساس‌ترین بازی لالیگا اسپانیا بارسلونا میزبان رئال مادرید رقیب دیرینه خود است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس می گوید که شناخت خوبی از جباری دارم و به طور حتم او تیمش را با تمام قوا به مصاف سپاهان می فرستد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر کمیته فنی باشگاه پرسپولیس می‌گوید که میانگین سنی تیم بالا هست و کارتال می‌خواهد چند بازیکن جوان به ترکیب تیم اضافه کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه پرسپولیس در حال خرید بازیکنان مدنظر کارتال برای فصل آینده است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول برگزاری مسابقات دوومیدانی قهرمانی کشور درباره اتفاقات رخ داده در ماده ۲۰ کیلومتر پیاده روی توضیحاتی را بیان کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» اسپورتینگ با تساوی در خانه بنفیکا در آستانه قهرمانی در لیگ پرتغال قرار گرفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» بایرن مونیخ با پیروزی مقابل گربه سیاه خود، آخرین بازی توماس مولر در آلیانتس آرنا را به یادماندنی کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر اعلام رئیس کمیته پزشکی باشگاه پرسپولیس، مدافع سرخپوشان به دلیل آسیب‌دیدگی، بازی پایانی فصل را از دست داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مشعل سی و دومین یونیورسیاد دانشجویان جهان به بوخوم رسید.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است