ورزشی 14:48 - 19 اردیبهشت 1404
محمد صلاح، ستاره لیورپول در کسب جایزه بهترین بازیکن سال لیگ جزیره هت‌تریک کرد.

ستاره مسلمان، پرافتخارترین فوتبالیست تاریخ لیگ انگلیس شد

باشگاه خبرنگاران جوان - محمد صلاح، ستاره مسلمان لیورپول امروز(جمعه) از سوی انجمن فوتبال‌نویسان انگلیس (FWA) به عنوان بهترین بازیکن سال ۲۰۲۵ انتخاب شد.صلاح برای سومین بار این جایزه را کسب کرد تا نامش را به عنوان پرافتخارترین بازیکن مسلمان تاریخ لیگ برتر انگلیس ثبت کند.

ستاره مصری در فصل گذشته پایه گذار قهرمانی لیورپول در لیگ برتر انگلیس شد. همچنین صلاح در این فصل بهترین سال فوتبالی تاریخ عمرش را می‌گذراند و یکی از ۳ نامزد اصلی کسب توپ طلای بهترین بازیکن دنیاست.

محمد صلاح در این فصل از لیگ برتر انگلیس در ۳۵ بازی ۲۵ گل به ثمر رسانده و ۱۸ پاس گل داده تا در به ثمر رسیدن ۵۰ درصد تمام گل‌های لیورپول(۸۱ گل) تاثیرگذار باشد.براساس گزارش نشریه میرر انگلیس، محمد صلاح به رکورد افسانه‌ای تیری آنری، ستاره فرانسوی با ۳ جایزه بهترین بازیکن سال لیگ برتر انگلیس رسید و نامش را در تاریخ به عنوان رکوردارترین بهترین بازیکن سال ثبت کرد.

منبع: فارس


12187628
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» شباب الاهلی با حضور دو بازیکن ایرانی خود در جام ریاست جمهوری امارات عنوان قهرمانی را کسب کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی چوگان ایران موفق شد با شکست پاکستان در دیدار دوم و کسب تفاضل بهتر به جام جهانی آمریکا، صعود کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پس از حاشیه‌های لیگ برتر فوتبال ایران، نتایج فوتسال و ناکامی نوجوانان این‌بار نوبت به فوتبال ساحلی رسید تا یک‌بار دیگر زنگ خطر برای فوتبال ایران به گوش برسد. زنگ خطری که به نظر می‌رسد گوش برخی از مسوولان نسبت به آن واکنشی ندارد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» بخش رسانه‌ای تیم ملی فوتبال به بیانیه باشگاه مس رفسنجان واکنش نشان داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» گراهام آرنولد برای قبول هدایت تیم ملی فوتبال عراق وارد بغداد شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ملی‌پوش کشتی آزاد ایران گفت: امیدوارم در رقابت‌های جهانی عملکرد خوبی داشته باشم و در کنار سایر نفرات بتوانیم دل مردم ایران را شاد کنیم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی کشتی آزاد ایران با تاکید بر اینکه حسن یزدانی امسال را از دست داد گفت: او باید استراحت کند تا مشکل جدیدی به وجود نیاید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» چهل و پنجمین دوره پیکار‌های کشتی آزاد جام جهان پهلوان تختی و انتخابی تیم تیم‌های با شناخت نفرات برتر امروز جمعه در اصفهان به کار خود پایان داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رکورددار دوی ۲۰۰ متر زنان ایران در جریان رقابت‌های قهرمانی کشور در جایگاه نخست قرار گرفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ورزش و جوانان از اردوی تیم‌های اعزامی به رقابت‌های جهانی کارگری بازدید کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است