فرهنگی‌هنری 18:06 - 05 تیر 1401

همایش «دیالمه نیاز امروز» در مشهد برگزار می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام محمد سلطانی ظهر یکشنبه در نشست خبری تشریح برنامه‌های بزرگداشت شهدای هفتم تیر در حرم مطهر رضوی اظهار کرد: مراسم بزرگداشت شهدای هفتم تیر همزمان با هفته بازخوانی و افشای حقوق بشر آمریکایی با سخنرانی دادستان کل کشور عصر سه‌شنبه این هفته در حرم مطهر رضوی برپا خواهد شد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان رضوی افزود: برگزاری سه وبینار بصیرتی با حضور کارشناسان در هفته حقوق بشرآمریکایی برای بصیرت‌افزایی امامان جماعات، منقوش نمودن برخی پیاده‌روهای ورودی نمازگزاران به مساجد با پرچم آمریکا و اسرائیل، برگزاری دعای توسل در مساجد و اماکن مذهبی به نام شهدای فاجعه هفتم تیر و ایراد سخنرانی در گرامیداشت یاد و نام و تجلیل از شهدای هفتم‌تیر و تنویر افکار عمومی، شکرگزاری به درگاه خداوند به مناسبت سو قصد نافرجام به مقام معظم رهبری در سال ۶۰ از دیگر برنامه‌های این هفته به شمار می‌رود.

وی گفت: همچنین در این هفته عطرافشانی مزار شهدای هفتم تیر مدفون در رواق نجمه خاتون حرم مطهر رضوی، جلسات پرسمان و مسابقات فرهنگی، محافل قرآن، اعزام راویان انقلاب جهت سخنرانی در مساجد نیز انجام خواهد شد.

سلطانی بیان کرد: امسال شهرداری مشهد علاوه بر اکران شهری، نسبت به اجرای ویژه برنامه‌های فرهنگی، سرود و سخنرانی در ۳۰ نقطه شهر مشهد و میادین شهید صیاد شیرازی و شهید سلیمانی و برگزاری نمایشگاه در عرصه میدان شهدا با همکاری بنیاد هابیلیان اقدام می‌کند.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان رضوی اظهار کرد: تولید برنامه‌های محتوایی و برگزاری میزگرد با دعوت از کارشناسان برای بصیرت‌افزایی اقشار جامعه در هفته بازخوانی و افشای حقوق بشر آمریکایی از دیگر برنامه‌ها در این زمینه است.


11605832
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در دیداری راهبردی با هدف تقویت حکمرانی و حفظ امنیت فرهنگی کشور، امروز رئیس سازمان صداوسیما میزبان رئیس و معاونان سازمان ثبت اسناد و املاک کشور شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مستند «وکیل»، روایتی از فعالیت‌های تبلیغی و انقلابی حجت‌الاسلام سیدعیسی طباطبایی در لبنان، در حسینیه هنر رونمایی شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم کوتاه «شال سیاه» ساخته علیرضا شاه‌حسینی در بیست‌ونهمین دوره جشنواره اکران آزادی در فرانسه برنده جایزه‌ای با عنوان جایزه عمومی و مبلغ ۵۰۰ یورو شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر فرهنگ گفت: نقشه مهندسی فرهنگی استانی در حال رسیدن به ایستگاه‌های پایانی است و تقریبا تا پایان امسال تمام استان‌ها را دربر خواهد گرفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» برای نخستین‌بار در تاریخ صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، برنامه‌ای با زیرنویس عبری روی آنتن می‌رود. برنامه «به افق فلسطین» شبکه افق با زیرنویس عبری اخبار پخش می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نشست هم‌اندیشی روسای دانشگاه‌های رایج مستقر در تهران با سرپرست شبکه تهران، با هدف ایجاد پیوند مستحکم‌تر بین نخبگان با شبکه تهران برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سریال درام و عاشقانه «ندای دل» از امشب ۲۰ آبان‌ماه هر شب ساعت ۲۳ از شبکه تماشا روی آنتن می‌رود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» «چرخ» عنوان مجله علم‌وفناوری شبکه چهار است که فصل دوازدهم آن از اردیبهشت امسال روی آنتن رفته و همچنان مخاطبان خاص خود را دارد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس رسانه ملی گفت: مجموعه نمایشی «پسران هور» به یکی از رویداد‌های بسیار مهم دفاع مقدس که عملیات سخت و پیچیده رزمندگان در منطقه هورالعظیم بود؛ پرداخت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نمایش‌های «قلب نامیرا»، «نقطه عطف»، «خورشید پشت در»، «مصیر» و «تنها نمی‌توانم» به مناسبت ایام فاطمیه با روایت‌های آئینی و مذهبی در حوزه هنری روی صحنه می‌روند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است