فرهنگی‌هنری 18:06 - 05 تیر 1401

همایش «دیالمه نیاز امروز» در مشهد برگزار می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام محمد سلطانی ظهر یکشنبه در نشست خبری تشریح برنامه‌های بزرگداشت شهدای هفتم تیر در حرم مطهر رضوی اظهار کرد: مراسم بزرگداشت شهدای هفتم تیر همزمان با هفته بازخوانی و افشای حقوق بشر آمریکایی با سخنرانی دادستان کل کشور عصر سه‌شنبه این هفته در حرم مطهر رضوی برپا خواهد شد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان رضوی افزود: برگزاری سه وبینار بصیرتی با حضور کارشناسان در هفته حقوق بشرآمریکایی برای بصیرت‌افزایی امامان جماعات، منقوش نمودن برخی پیاده‌روهای ورودی نمازگزاران به مساجد با پرچم آمریکا و اسرائیل، برگزاری دعای توسل در مساجد و اماکن مذهبی به نام شهدای فاجعه هفتم تیر و ایراد سخنرانی در گرامیداشت یاد و نام و تجلیل از شهدای هفتم‌تیر و تنویر افکار عمومی، شکرگزاری به درگاه خداوند به مناسبت سو قصد نافرجام به مقام معظم رهبری در سال ۶۰ از دیگر برنامه‌های این هفته به شمار می‌رود.

وی گفت: همچنین در این هفته عطرافشانی مزار شهدای هفتم تیر مدفون در رواق نجمه خاتون حرم مطهر رضوی، جلسات پرسمان و مسابقات فرهنگی، محافل قرآن، اعزام راویان انقلاب جهت سخنرانی در مساجد نیز انجام خواهد شد.

سلطانی بیان کرد: امسال شهرداری مشهد علاوه بر اکران شهری، نسبت به اجرای ویژه برنامه‌های فرهنگی، سرود و سخنرانی در ۳۰ نقطه شهر مشهد و میادین شهید صیاد شیرازی و شهید سلیمانی و برگزاری نمایشگاه در عرصه میدان شهدا با همکاری بنیاد هابیلیان اقدام می‌کند.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان رضوی اظهار کرد: تولید برنامه‌های محتوایی و برگزاری میزگرد با دعوت از کارشناسان برای بصیرت‌افزایی اقشار جامعه در هفته بازخوانی و افشای حقوق بشر آمریکایی از دیگر برنامه‌ها در این زمینه است.


11605832
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» یکی از تحولات قابل‌توجه رسانه ملی در سال‌های اخیر، تلاش برای توزیع عادلانه‌تر آنتن میان استان‌های کشور است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در نامه‌ای به وزیر امور اقتصادی و دارایی، از عملکرد موفق این وزارتخانه در اجرای قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات طی سال گذشته تقدیر کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سیاست‌گذاری فرهنگی در ایران گرفتار تأخیر و واکنش‌های سلبی است؛ پدیده‌هایی، چون توقیف سریال‌ها و پلمپ کافه‌ها، نتیجه همین ضعف نهادی و تأخیر تصمیم‌گیری‌اند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار، بخش فیلم‌نامه را با رویکردی محتوایی و در راستای گفتمان انقلاب اسلامی برگزار می‌کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مراسم تشییع پیکر زنده یاد محمد کاسبی ساعت ۹ صبح سه شنبه ۲۲ مهر در حوزه هنری برگزار می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» پیمان جبلی، رئیس سازمان صدا و سیما در پیامی، درگذشت محمد کاسبی، هنرمند مردمی و چهره ماندگار هنر انقلاب اسلامی را تسلیت گفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه نمایش سیما در پی درگذشت محمد کاسبی، با تغییر جدول پخش، فیلم‌های «پدر» و «شنا در زمستان» را پخش خواهد کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نخستین قسمت «ملورین» با روایت ایمان و آرامش یک بانوی مسلمان هندی روی آنتن رفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سریال «موسولینی» با گویندگی ۴۱ نفر از گویندگان گفتار فیلم در واحد دوبلاژ اداره کل تامین و رسانه بین الملل سیما دوبله شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» هم‌زمان با ایام سالروز عملیات «طوفان‌الاقصی»، فصل دوم مجموعه کمیک‌موشن «زیتون سرخ» با بیان مژده لواسانی از یکشنبه ۲۰ مهر از شبکه دو سیما پخش می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است