ورزشی 15:58 - 25 شهریور 1403
تیم والیبال جاکارتا بهایانگ کارا پرِسیسی نماینده اندونزی با شکست نماینده قزاقستان در دیدار رده‌بندی باشگاه‌های آسیا سوم شد.

یاران انگاپت سوم شدند/ پایان کار قزاق‌ها با رتبه چهارمی

دیدار‌های رده‌بندی و فینال بیست‌وشمشین دوره مسابقات والیبال قهرمانی باشگاه‌های مردان آسیا امروز (یک‌شنبه ۲۵ شهریور) پیگیری می‌شود.

تیم‌های پاولودار والیبال کلاب (قزاقستان) و جاکارتا بهایانگ کارا پرِسیسی (اندونزی) از ساعت ۱۴ امروز در دیدار رده بندی به مصاف یکدیگر رفتند که نماینده اندونزی در این دیدار ۳ بر صفر و با امتیاز‌های (۲۵ بر ۱۵، ۲۵ بر ۱۴ و ۲۵ بر ۱۹) نماینده قزاقستان را شکست داد و در جایگاه سومی این رقابت‌ها قرار گرفت.

در ست اول این دیدار تیم پر ستاره اندونزی با برتری نسبت به رقیب قزاقی خود با هماهنگی خوبی که داشت بازی زیبایی را به نمایش گذاشت و در نهایت با نتیجه ۲۵ بر ۱۵ پیروز این ست شدند. تیم جاکارتا بهایانگ کارا پرِسیسی با برتری و اختلاف امتیاز زیاد ست دوم را آغاز کرد و این در حالی بود که طرفداران این تیم در جایگاه تماشاگران تیم میهمان، انگاپت و یارانش را تشویق کردندو در نهایت با نتیجه ۲۵ بر ۱۴ نتیجه این ست را گرفتند.

ست سوم، اما هر دو تیم دنبال پیروزی بودند و کوتاه نیامدند. به این ترتیب هر دو تیم پایاپای در امتیاز گیری پیش رفتند و در نهایت یاران انگاپت ۲۵ بر ۱۹ پیروز ست سوم شدند تا در نهایت سه بر صفر فاتح این مسابقه مهم باشند.

در آخرین روز از بیست‌وشمشین دوره مسابقات والیبال قهرمانی باشگاه‌های مردان آسیا تماشاگران قبل از آغاز این دیدار یکی یکی وارد ورزشگاه اختصاصی شهداب یزد شدند و این دو تیم در حالی به مصاف هم رفتند که یک دوم ورزشگاه پر از تماشاگر بود.

ابراهیم فیروزی و علیرضا قریب دو داور ایرانی این رقابت‌ها بودند که به ترتیب در جایگاه داور اول و دوم قضاوت کردند.

تیم پاولودار والیبال کلاب (قزاقستان) یک پیروزی مقابل کویت و دو شکست برابر شهداب و اندونزی در مرحله مقدماتی تجربه کرد. این تیم مرحله یک چهارم نهایی نیز موفق به شکست کم ایر افغانستان شد تا به مرحله نیمه‌نهایی صعود کند. قزاق‌ها در مسابقه پنجم خود نتیجه را به شهداب یزد میزبان مسابقات واگذار کردند تا از راه‌یابی به دیدار فینال بازبمانند و سهمیه رقابت‌های جهانی را نیز از دست بدهند.

تیم والیبال جاکارتا بهایانگ کارا پرِسیسی (اندونزی) یکی از مدعیان قهرمانی این مسابقات بود که برای حضور شایسته در مسابقات سرمایه گذاری زیادی کرده بود و دو بازیکن طلایی المپیک پاریس (انگاپت و پاتری) را جذب کرده بود، اما در نهایت به مقام سومی دست یافت. این تیم در نخستین دیدار مرحله مقدماتی نتیجه را به شهداب واگذار کرد و در ادامه نمایندگان کویت و قزاقستان را شکست داد. نماینده اندونزی در مرحله یک چهارم نهایی موفق به حذف الریان قطر شد تا به مرحله نیمه‌نهایی برسد، اما در بازی بعدی و تنها مسابقه پنج سته این رقابت‌ها مغلوب فولاد سیرجان ایرانیان شد تا امیدش برای سهمیه جهانی از دست برود.


12092945
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سه نماینده ایران به فینال کشتی فرنگی ششمین دوره بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی راه پیدا کردند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم امید ایران پیش از مصاف با بحرین در تورنمنت قرقیزستان گفت: سه بازی در طول هفت روز، زیاد عادی نبود و می‌شد این تورنمنت به شکل دیگری برگزار شود و از فشردگی مسابقات کم شود. ما شرایط تمرینی مناسبی نداشتیم و این کار ما را سخت کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سی‌ونهمین دوره مسابقات والیبال قهرمانی باشگاه‌های برتر مردان ایران روز چهارشنبه ۲۸ آبان با ادای احترام به ستاره فقید والیبال و برگزاری هفت دیدار همزمان در شهر‌های سیرجان، یزد، گرگان، اردکان، تهران (دو مسابقه) و اسلامشهر آغاز می‌شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار معوقه هفته سوم سوپرلیگ گلف کشور درحالی پنج‌شنبه و جمعه برگزار خواهد شد که تقابل حساس ملی‌حفاری اهواز و بهفر تهران می‌تواند صدر جدول گروه دوم را دست‌خوش تغییرات کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم ملی فوتسال بانوان پس از پایان دو دیدار تدارکاتی، عملکرد شاگردانش را رضایت‌بخش توصیف کرد و این مسابقات را فرصتی ارزشمند برای ارزیابی فنی، مرور تاکتیکی و استفاده از تمامی بازیکنان دانست.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فرنگی‌کاران ایران در چهار وزن نخست بازی‌های کشورهای اسلامی با شکست رقبایشان راهی نیمه‌نهایی شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس فدراسیون ووشو گفت: سانداکاران جوان ما عملکرد درخشانی در ریاض داشتند تا ووشو مثل همیشه، رشته موفقی برای کاروان ایران باشد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» از سوی سازمان لیگ فوتبال ایران، اسامی محرومان مرحله یک شانزدهم جام حذفی باشگاه‌های کشور یادواره آزادسازی خرمشهر در فصل ۱۴۰۵-۱۴۰۴ اعلام شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در قرارداد آنتوان سمنیو با بورنموث بند فسخ ۶۵ میلیون پوندی گنجانده شده که می‌تواند در دو هفته اول نقل و انتقالات ژانویه فعال شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» احتمال دارد وینگر اهل مالی تیم فوتبال استقلال تهران در دیدار با الوصل امارات غایب باشد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است