هروی: قهرمانی کاراته ایران در ناگویا یک اتفاق تاریخی بود

سرمربی تیم ملی کاراته ایران با تمجید از درخشش ملی‌پوشان در بازی‌های آسیایی ناگویا، قهرمانی تیمی ایران را اتفاقی تاریخی دانست.

هروی: قهرمانی کاراته ایران در ناگویا یک اتفاق تاریخی بود

باشگاه خبرنگاران جوان - شهرام هروی ، با اشاره به عملکرد درخشان کاراته ایران در بازی‌های آسیایی ناگویا، این رویداد را نقطه عطفی برای ورزش ایران و به‌ویژه کاراته دانست و گفت: از زمان حضور آقای رهنما در فدراسیون از تیرماه سال ۱۴۰۴، هدف‌گذاری اصلی، کسب نتیجه درخشان در بازی‌های آسیایی بود. بر همین اساس، با تشکیل سازمان تیم‌های ملی و با حضور کادری مجرب در بخش آقایان و بانوان، کارمان را از آذرماه سال ۱۴۰۴ آغاز کردیم و این مسیر تا امروز ادامه داشت که منجر به کسب نتایج درخشان در بازی‌های آسیایی ناگویا شد.

هروی در ادامه، مهم‌ترین ویژگی این دوره از مسابقات را حضور بانوان در بخش کاتا عنوان کرد و افزود: برای نخستین بار در تاریخ کاراته، بانوان ما در کاتا‌های تیمی بازی‌های آسیایی حضور یافتند و مدال نقره درخشانی کسب کردند. این مدال نقره برای ما به اندازه طلا ارزش داشت، چرا که نخستین حضور بانوان در چنین سطح بزرگی بود.

او ادامه داد: در بخش آقایان نیز دو مدال طلا و نقره کسب شد. طلای اول و دوم کاروان ایران در این مسابقات مربوط به رشته کاراته بود که انگیزه و شور و شوق عجیبی در کاروان ایجاد کرد و از آن روز به بعد، نوار مدال‌های طلای کاروان ادامه یافت.

سرمربی تیم ملی کاراته با اشاره به عملکرد خانم سعیدآبادی در بخش بانوان گفت: او مسابقات درخشانی ارائه داد و به مدال نقره بسنده کرد، هرچند شایستگی طلا را داشت ولی نقره‌ای که کسب کرد به اندازه طلا برای ما ارزشمند است.

هروی همچنین از قهرمانی تیمی ایران در بازی‌های آسیایی به عنوان یک اتفاق تاریخی یاد کرد و افزود: تا پیش از این، یک بار قزاقستان و در سایر دوره‌ها ژاپن قهرمان شده بودند، اما این بار ما قهرمان شدیم و باید با برنامه‌ریزی در بازی‌های دوره بعد که در قطر برگزار می‌شود، ضمن حراست از قهرمانی فعلی، برای ارتقای جایگاهمان نیز تلاش کنیم.

وی ضمن تقدیر از دکتر دنیامالی، وزیر ورزش، گفت: از روزی که ایشان وارد وزارت ورزش شدند، وزارتخانه رنگ و بوی دیگری گرفت و در مدال‌آوری نیز تأثیرگذار بود. ایشان با دیدگاهی که دارند، به رده‌های پایه و جام جهانی توجه ویژه‌ای دارند و فقط بازی‌های آسیایی را هدف‌گذاری نمی‌کنند. همین دیدگاه باعث شد بچه‌ها در مسابقات قهرمانی آسیا در اردن قاطعانه قهرمان شوند.

هروی با اشاره به برگزاری اردو‌ها در دوران جنگ گفت: با درایت رییس فدراسیون، اردو‌های ما در استان‌هایی که درگیر جنگ نبودند به‌ویژه استان گیلان برگزار شد و با وجود شرایط سخت، همه امکانات فراهم شد تا بچه‌ها بدون دغدغه تمرین کنند. همین برنامه‌ریزی منظم باعث شد هم در قهرمانی آسیا اندونزی قهرمان شویم و هم در بازی‌های آسیایی نتیجه بگیریم.

سرمربی تیم ملی کاراته با اشاره به شرایط سخت دوران جنگ گفت: ورزشکاران کاراته در زمان جنگ ۱۲ روزه و ۴۰ روزه کنار مردم در میادین بودند و از نیرو‌های مسلح حمایت کردند. در بازی‌های آسیایی نیز نقش خود را به عنوان قهرمان و سرباز نشان دادند و پرچم سه‌رنگ ایران را به بالاترین قله بردند. این نشان می‌دهد بچه‌های کاراته از دل مردم آمده‌اند و برای مردم قدم برمی‌دارند.

او در پایان گفت: حدود ۲۰ سال است به عنوان مربی و سرمربی کنار بچه‌ها هستم و هیچ‌گاه ندیدم قهرمانانمان این‌گونه با انگیزه تمرین کنند و بخواهند گوشه‌ای از دین خود را به کشور و مردم با برافراشتن پرچم ادا کنند.

آگهینرم‌افزار تما‌سگو
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دادگاه رأی به ابطال انتخابات فدراسیون بدنسازی و پرورش‌اندام را صادر کرد؛ انتخاباتی که در ۲۰ مردادماه به ریاست مجتبی ملکی انجام شده بود. این حکم قابل اعتراض است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مهدی علی‌نژاد، دبیر کمیته ملی المپیک، از انتخاب بنیامین فرجی و حدیث یاری به‌عنوان پرچمداران ایران در المپیک جوانان سنگال خبر داد.
ورزشی
«خبرگزاری فارس» دروازه‌بان سرباز تیم ملی فوتبال ایران برای جام ملت‌های آسیا با ابهام‌هایی روبه‌رو شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم ملی کاراته ایران با تمجید از درخشش ملی‌پوشان در بازی‌های آسیایی ناگویا، قهرمانی تیمی ایران را اتفاقی تاریخی دانست.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نشست خبری کمیته ملی المپیک با حضور دبیرکل این کمیته و سرپرست کاروان بازی‌های آسیایی با حضور حساب رسانه برگزار شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» اعضای تیم ملی دوومیدانی ناشنوایان ایران پس از کسب ۱۲ مدال و عنوان نایب‌قهرمانی آسیا، صبح امروز در میان استقبال مسئولان و خانواده‌هایشان به کشور بازگشتند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی استقلال با تأکید بر آمادگی تیمش برای دیدار با الغرافه گفت که آبی‌پوشان با شناخت از حریف، به دنبال کسب سه امتیاز هستند.
ورزشی
«خبرگزاری فارس» مهاجم تیم ملی ایران اسلحه اماراتی‌ها مقابل غول سعودی‌ها شد.
ورزشی
«خبرگزاری فارس» روبرتو پیاتزا در آستانه فصل جدید والیبال باشگاهی، نخستین جام خود با پروجکت ورشو را به دست آورد تا سرمربی تیم ملی والیبال ایران با قهرمانی در جام بوگدانکا، شروعی امیدوارکننده در لهستان داشته باشد.
ورزشی
«خبرگزاری فارس» کنفدراسیون فوتبال آسیا می‌خواهد در ناامن‌ترین شهر کشورهای حاشیه خلیج فارس مسابقه فوتبال برگزار کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

تبلیغات متنی (ویژه)
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است