اقتصادی 13:12 - 27 آبان 1404
کارشناس حوزه گیاهان دارویی گفت: گردش مالی گیاهان دارویی در جهان را ۲۰۰ میلیارد دلار است که ایران به رغم آنکه داشتن ۲۳۰۰ گونه گیاهان دارویی، اما جایگاه خود را در این بازار جهانی پیدا نکرده است.

نبود صنایع فرآوری و ضعف برندسازی چالش جدی تولید گل محمدی

باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی - محمد حسین آیتی رئیس دانشکده طب ایرانی در همایش ایران سرزمین گل محمدی گفت:اقتصاد گل محمدی، مسیر مطمئنی برای ارزآوری استراتژیک و اشتغالزایی است به طوریکه هر هکتار کشت گل محمدی برای سه تا چهار نفر اشتغال ایجاد می‌کند.

 

وی گردش مالی گیاهان دارویی در جهان را ۲۰۰ میلیارد دلار اعلام‌کرد و افزود: ایران به رغم آنکه دارای ۲۳۰۰ گونه گیاهان دارویی است، اما جایگاه خود را در این بازار جهانی پیدا نکرده است.

آیتی با بیان اینکه ایران ۹۴ درصد زعفران جهان را تولید می‌کند، گفت: ایران از بزرگترین کشورهای تولیدکننده گل محمدی است، اما در حوزه ارزش افزوده در این محصولات در حوزه بین‌المللی ضعیف عمل کرده است.

این مقام مسئول با بیان اینکه توسعه کشت و تولید گل محمدی به توسعه پایدار، پایداری محیط زیست و توسعه روستایی  کمک می‌کند، افزود: بسیاری از کشورها همچون چین دارای مکتب رسمی طب سنتی هستند و ایران  از یک مکتب غنی بومی با عنوان طب سنتی ایرانی بهره‌مند است.

به گفته وی، ایران هم دارای تنوع گیاهان دارویی گسترده است و هم پشتوانه علمی و فرهنگی عمیقی در حوزه طب سنتی در این حوزه دارد.

آیتی نبود راهبرد ملی، نبود صنایع فرآوری مناسب و ضعف برندسازی را از چالش‌های حوزه گل محمدی عنوان کرد.

رئیس دانشکده طب ایرانی گفت: هنوز در کشور متولی در حوزه گل محمدی در بخش‌هایی همچون سلامت و گردشگری مشخص نیست.


12243464
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان توسعه تجارت اعلام کرد: در مهرماه بیش از ۱۶ هزار اظهارنامه صادراتی برای افرادی ثبت شده که سامانه جامع تجارت، آنها را غیرمجاز معرفی کرده بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» موسس موزه گل محمدی گفت: با وجود قدمت ۷ هزار ساله گل محمدی در ایران، ثبت جهانی آن باید در اولویت قرار بگیرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» با سفر رسمی رئیس سازمان هواپیمایی کشوری ایران به امارات، توسعه تعاملات هوایی بین دو کشور در دستور کار قرار گرفت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان‌ماه ۱۴۰۴ هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۱۱۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» آگهی عرضه بنزین سوپر وارداتی با قیمت پایه ۶۵۸۰۰ تومان در بورس انرژی منتشر شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از قاچاق روزانه ۲۱ میلیون لیتر سوخت خبر داد و گفت: اقدامات وسیعی در حوزه مقابله با قاچاق سوخت درحال انجام است و با قاچاقچیان کلان و سازمان یافته برخورد می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در جریان معاملات امروز شاخص کل بورس با کاهش ۱۴ هزار و ۹۳۹ واحد در سطح ۳ میلیون و ۱۶۰ هزار واحدی ایستاد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس حوزه گیاهان دارویی گفت: گردش مالی گیاهان دارویی در جهان را ۲۰۰ میلیارد دلار است که ایران به رغم آنکه داشتن ۲۳۰۰ گونه گیاهان دارویی، اما جایگاه خود را در این بازار جهانی پیدا نکرده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی استان تهران گفت: میزان بارش‌ها در پاییز طبق آمار‌ها باید ۳۳ میلی متر باشد که تا به امروز تنها یک میلی‌متر بارش داشته‌ایم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نایب رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون گفت: امروز در نشست امنیت غذایی و تنظیم بازار کالاهای اساسی کشاورزی قرار است قیمت شیرخام مطرح و مورد بررسی قرار بگیرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است