ورزشی 08:29 - 10 مهر 1393
تیم ملی کبدی بانوان در مرحله نیمه نهایی با شکست بنگلادش به فینال مسابقات راه یافت.

صراط: تیم ملی کبدی بانوان در مرحله نیمه نهایی با شکست بنگلادش به فینال مسابقات راه یافت.



سیزدهمین روز از بازی‌های آسیایی 2014 اینچئون در حالی پیگیری می‌شود که امروز تیم ملی کبدی بانوان کشورمان در مرحله نیمه نهایی به مصاف نماینده بنگلادش رفت و با نتیجه 40 بر 15 به برتری رسید.



فینال کبدی بانوان بین تیم‌های ایران و هند روز جمعه ساعت 11 صبح به وقت کره‌جنوبی برگزار می‌شود.



وقت بردن هند است



سرمربی تیم کبدی بانوان گفت: اگر قرار است یک بار هند را ببریم، الان وقتش است.



اعظم مقصودلو پس از پیروزی بر بنگلادش و صعود به فینال گفت: ما در این دوره بسیار متفاوت تر از دوره قبل ظاهر شده ایم. در بازی با بنگلادش بازی را مدیریت کردیم. انتطارمان هم این است که فردا همینطور بازی کنیم.



وی گفت: در فینال بچه ها مثل امروز باید جنگنده و با درایت باشند. ما با 70 درصد توان امروز می توانیم در بازی با هند برنده باشیم.



مقصودلو گفت: روی هند خیلی تمرکز کردیم و خیلی خوب این تیم را آنالیز کرده ایم. اگر قرار است یک بار هند را ببریم،الان وقتش است. ما در این دوره از هند نه تکنیک تازه ای دیدیم و نه تاکتیک تازه.



طلا حق ماست



کاپیتان دوم تیم ملی کبدی بانوان مدال طلا را حق تیم ایران دانست.



زهرا معصوم آبادی پس از پیروزی بر بنگلادش و صعود به فینال بازیهای آسیایی گفت: بازی خیلی خوبی بود، ما انتظار داشتیم به کره بخوریم اما بنگلادش، کره را شکست داد، آنها از نظر قدت بدتی بالا بودند اما ما از نظر تکنیک و تاکتیک بهتر بودیم.



وی گفت: ما از اول هم برای طلا به این مسابقات آمده ایم و در هیچ دوره ای اینقدر آماده نبوداه ایم.



معصوم آبادی درباره بازی فینال با هند نیز گفت: شناخت صدردصد از هند داریم، آنها در گوانگجو با ناداوری ما را بردند، با آنالیز و با قدرت بدنی بالا حق مان است که طلا بگیریم.




4854042
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کاپیتان برزیلی پاری سن ژرمن به ستایش از لوئیس انریکه پرداخت و اوج گیری تیم پاریسی را به این سرمربی اسپانیایی نسبت داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هافبک آرسنال گفت تیمش در دیدار برابر پاری‌سن‌ژرمن بدشانس بود. او به هواداران قول داد که فصل بعد متفاوت‌تر ظاهر شوند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ایلکای گوندوگان، هافبک آلمانی منچسترسیتی امیدوار است بعد از پایان بازی، مربیگری را به عنوان دستیار پپ گواردیولا آغاز کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی پاری‌سن‌ژرمن در پایان دیدار با آرسنال با کنایه جواب منتقدان را داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» الکساندر شیوکا اعلام کرد جام باشگاه‌های آسیا آخرین حضور او در ترکیب سانتوری است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پرونده مسابقات هفته بیست و نهم امشب با ۸ دیدار در شهر‌های مختلف بسته می‌شود و پرسپولیس و سپاهان برای نایب قهرمانی می‌جنگند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال پرسپولیس با تغییراتی در ترکیب خود به مصاف تیم فوتبال خیبر خرم آباد در هفته بیست و نهم لیگ برتر فوتبال می‌رود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم پاری سن ژرمن با شکست آرسنال در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا، حریف اینتر در فینال شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی هندبال ساحلی مردان ایران مسابقات قهرمانی آسیا را با پیروزی برابر پاکستان آغاز کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم‌های فوتبال استقلال تهران و چادرملو در حالی به مصاف هم می‌روند که دو بازیکن از هر دو تیم عملکرد بسیار خوبی داشته‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است