اقتصادی 08:21 - 13 بهمن 1404
مدیرعامل توزیع برق استان تهران گفت: امروز وضعیت شبکه برق کشور در شرایط مطلوبی قرار دارد و هیچ مشکلی در شبکه وجود ندارد. همچنین آمادگی‌های لازم برای مقابله با بحران‌های احتمالی درنظر گرفته شده است.

آمادگی شبکه برق برای مقابله با بحران‌های احتمالی/ برق کشور در شرایط مطلوبی قرار دارد

باشگاه خبرنگاران جوان؛ میثم ایران‌نژاد، کیمیا قلی‌پور - حسن‌بکلو مدیرعامل شرکت توزیع برق استان تهران در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: با توجه به اینکه در حال حاضر در فصل زمستان قرار داریم و خوشبختانه فعلا در پیک مصرف برق قرار نگرفته‌ایم، اما در جهت کاهش مصرف انرژی و همچنین کاهش مصرف سوخت نیروگاه‌ها که عمدتاً از گازوئیل یا گاز تأمین می‌شود، از مردم عزیزمان درخواست داریم که در مصرف برق و سایر حامل‌های انرژی صرفه‌جویی بیشتری داشته باشند.

او ادامه داد: امروز وضعیت شبکه برق کشور در شرایط مطلوبی قرار دارد و هیچ مشکلی در شبکه وجود ندارد. همچنین آمادگی‌های لازم برای هرگونه اقدام و مقابله با بحران‌های احتمالی در نظر گرفته شده است. به یاد داریم که در روز‌های سخت مشابه، مانند ۱۲ روز جنگ، آمادگی کامل در نیرو‌ها و شبکه برق وجود داشت و توانستیم بدون اعمال هیچ‌گونه خاموشی آن روز‌ها را پشت سر بگذاریم.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان تهران افزود: تمامی برنامه‌ریزی‌های لازم در حوزه انرژی برای استان تهران انجام شده است و اقدامات لازم برای مدیریت بحران‌های احتمالی در این حوزه انجام گرفته است. همچنین تمامی نیرو‌ها و اکیپ‌های عملیاتی در حالت آماده‌باش قرار دارند تا در صورت بروز هرگونه حادثه، سریعاً اقدام کنند.


12256547
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بسطامی گفت: با ورود پمپ‌های درون‌چاهی و استقرار دکل حفاری سیار در منطقه آزادگانجنوبی، عملیات رانش پمپ‌ها آغاز شده و میزان تولید روزانه نفت به 1100 بشکه رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیئت‌مدیره شرکت عمران و مسکن و شهرسازی پرند گفت: میزان آورده نهایی متقاضیان نهضت ملی مسکن پرند متناسب با متراژ واحد‌ها متفاوت بوده و به‌طور متوسط بین حدود یک میلیارد تا یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان برآورد می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیئت‌مدیره شرکت عمران و مسکن و شهرسازی پرند گفت: میزان آورده نهایی متقاضیان نهضت ملی مسکن پرند متناسب با متراژ واحد‌ها متفاوت بوده و به‌طور متوسط بین حدود یک میلیارد تا یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان برآورد می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز دوشنبه ۱۳  بهمن ۱۴۰۴ در زمان انتشار این خبر هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۱۸۶  میلیون و ۸۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مصوبه وزیر نیرو در خصوص نرخ ریالی بهای هر کیلووات‌ساعت برق مصرفی مراکز استخراج رمز دارایی از سوی مدیرعامل توانیر به شرکت‌های برق منطقه‌ای و توزیع برق ابلاغ شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نوری قزلجه با بیان این‌که تعیین قیمت گندم باید منصفانه و در راستای حمایت از تولید داخلی باشد، گفت: قیمت گذاری گندم باید تا هفته آینده قطعی و اعلام شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب از بهره‌برداری از طرح‌های مهم آب و فاضلاب شهری و روستایی در دهه فجر خبر داد و گفت: این پروژه‌ها با هدف تأمین پایدار آب شرب، توسعه زیرساخت‌های فاضلاب و ارتقای سطح بهداشت عمومی اجرا شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون برنامه ریزی بنیاد مسکن گفت:طبق مصوبه هیئت دولت تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن روستایی امسال به ۲۰۰ هزار متقاضی با نرخ سود ۵ درصد و بازپرداخت ۲۰ ساله پرداخت خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در جریان معاملات امروز در این دقایق شاخص کل بورس با افزایش ۹۳ هزار و ۱۱۶ واحد ارتفاع به ۴ میلیون واحد بازگشت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» حجم آب موجود مخازن سد‌ها بنابر بر آمار در حال حاضر ۱۸.۷۷ میلیارد متر مکعب است که نسبت به سال گذشته ۱۶ درصد کاهش یافته است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است