ورزشی 03:50 - 12 تیر 1404
مدافع فصل گذشته خیبر خرم آباد مدعی شد که توافقات لازم با پرسپولیس صورت گرفته و سال بعد در خدمت هواداران سرخپوش هستم.

ابرقویی: سال بعد در خدمت هواداران بزرگ پرسپولیس هستم

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم طایفه - حسین ابرقویی نژاد مدافع فصل گذشته باشگاه خیبر خرم آباد  یکی از گزینه های مدنظر پرسپولیس برای تقویت خط دفاع در فصل بعد است.

باتوجه به اینکه ابرقویی با باشگاه خیبر خرم آباد قرارداد دارد، به نظر می‌رسد پرسپولیس توانسته  مبلغ رضایت نامه ابرقویی نژاد را تامین کند و توافقات لازم را با این بازیکن صورت گرفته است و به زودی  از این بازیکن رونمایی می شود. 

ابرقویی درباره وضعیت پیوستنش به پرسپولیس گفت: ما یک دوره مذاکره با پرسپولیس داشتیم، اما بنا به دلایلی  پرسپولیسی ها به سراغ  مجید حسینی رفتند و کار جذب حسینی  تمام شده بود . البته بعد از اینکه جنگ شد،  یکسری از بازیکنان حاضر نشدند به ایران بیایند برای همین پیوستن  حسینی به پرسپولیس منتفی شد. واقعیت این است، بعد از آن صحبت‌هایی با من شد و ان شا الله اگر قسمت شود سال بعد در خدمت هواداران بزرگ پرسپولیس هستم. 


12204029
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مربی اهل یوگسلاوی به عنوان مربی دروازه‌بان‌ها به کادر فنی سپاهان اضافه شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مرحله جدید اردوی آماده سازی تیم ملی اسکیت سرعت از روز سه شنبه ۲۴ تیر آغاز می‌شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هافبک فصل گذشته تیم فوتبال سپاهان به احتمال زیاد راهی سوپرلیگ ترکیه خواهد شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پیشکسوت پرسپولیس می‌گوید که استعفای حمید استیلی به سرخپوشان لطمه می‌زند  و افراد  بزرگی مثل حمید باید در اطراف تیم باشند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پیشکسوت پرسپولیس می‌گوید که استعفای حمید استیلی به سرخپوشان لطمه می‌زند و افراد بزرگی مثل حمید باید در اطراف تیم باشند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» قهرمان اسکیت اینلاین فری استایل می‌گوید که تجهیزات می‌خواهیم تا بتوانیم مدال بیاوریم و بدون تجهیزات نمی‌توانم مسابقه بدهم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پریا قاسمی می گوید که قصد داریم در مسابقات اسکیت قهرمانی آسیا مدال های خوشرنگی را به دست آوریم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پریا قاسمی می‌گوید که قصد داریم در مسابقات اسکیت قهرمانی آسیا مدال‌های خوشرنگی را به دست آوریم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه پرسپولیس برای تقویت خط میانی خود به دنبال جذب گئورگی آبورجونیا هافبک گرجستانی است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور آمریکا، بر خلاف پروتکل بعد از اهدای ‏مدالها سکوی اهدای جام را ترک نکرد و در کنار بازیکنان چلسی شاهد ‏بالای سر بردن جام توسط ریس جیمز بود. ‏

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است