از سقوط بورس آمریکا تا اعتراضات اروپا؛ هزینه جهانی جنگ علیه ایران + فیلم

بازار‌های مالی جهان با موج تازه ریزش مواجه شده و افزایش هزینه‌های زندگی، اعتراضات عمومی در آمریکا و اروپا را تشدید کرده است.

از سقوط بورس آمریکا تا اعتراضات اروپا؛ هزینه جهانی جنگ علیه ایران + فیلم

باشگاه خبرنگاران جوان - با پایان هفته معاملاتی، شاخص‌های سهام در آمریکا، اروپا و آسیا با افت گسترده روبه‌رو شدند؛ در حالی که نفت برنت همچنان بالای ۱۱۳ دلار باقی مانده است. سهام شرکت‌های فناوری آمریکا بیش از یک تریلیون دلار از ارزش خود را از دست داده، قیمت گازوئیل در این کشور ۸۳ درصد افزایش یافته و شاخص بورس تل‌آویو نیز بیش از سه درصد سقوط کرده است.

همزمان، افزایش قیمت مواد غذایی، انرژی، وام مسکن و هزینه‌های سلامت فشار بر خانوار‌های آمریکایی و اروپایی را افزایش داده است. اعتراضات در اروپا ادامه دارد و در فرانسه نیز همزمان با فراخوان تظاهرات ۳۱ اکتبر، محدودیت رفت‌وآمد در چندین شهر به اجرا درآمده است. رئیس بانک مرکزی اروپا نیز از کناره‌گیری خود پیش از پایان دوره مسئولیتش خبر داده است. همه اینا بخشی از عواقب جنگ خود خواسته ای است که غرب علیه ایران به راه انداخت‌.

آگهینرم‌افزار تما‌سگو
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار چند رسانه‌ای

چند رسانه‌ای
«باشگاه خبرنگاران» دشمن تلاش می‌کند تا باور‌ها و ایمان مردم ایران را تضعیف کند.
چند رسانه‌ای
«باشگاه خبرنگاران» تلاش برخی کشور‌های همسایه برای همراهی با تحریم‌های آمریکا علیه ایران، با افزایش هزینه‌های اقتصادی، کمبود کالا و اعتراضات مردمی، به بحرانی برای خود این کشور‌ها تبدیل شده است.
چند رسانه‌ای
«باشگاه خبرنگاران» بازار‌های مالی جهان با موج تازه ریزش مواجه شده و افزایش هزینه‌های زندگی، اعتراضات عمومی در آمریکا و اروپا را تشدید کرده است.
چند رسانه‌ای
«باشگاه خبرنگاران» سقوط محبوبیت ترامپ به ۳۵ درصد و افزایش نارضایتی از وضعیت اقتصادی و ماجراجویی نظامی آمریکا، جمهوری‌خواهان را در آستانه انتخابات با خطر شکست مواجه کرده است.
چند رسانه‌ای
«باشگاه خبرنگاران» گزارش جدید سیا از ذخایر راهبردی و تاب‌آوری ایران حکایت دارد؛ در صورت حمله مجدد آمریکا نیز پاسخ تهران می‌تواند ابعاد گسترده‌تری از گذشته داشته باشد.
چند رسانه‌ای
«باشگاه خبرنگاران» هر زمان مذاکره با آمریکا با شکست مواجه می‌شود، برخی در داخل کشور «تندروها» را مقصر شکست مذاکرات معرفی می‌کنند.
چند رسانه‌ای
«باشگاه خبرنگاران» موضوع کنوانسیون خزر و اینکه آیا ایران باید آن را تصویب کند یا نه، به بحث داغ این روزهای فضای مجازی تبدیل شده است.
چند رسانه‌ای
«باشگاه خبرنگاران» موضوع کنوانسیون خزر و اینکه آیا ایران باید آن را تصویب کند یا نه، به بحث داغ این روزهای فضای مجازی تبدیل شده است.
چند رسانه‌ای
«باشگاه خبرنگاران» محو رژیم صهیونیستی از روی زمین خدشه‌ای در تاریخ ایجاد نمی‌کند.
چند رسانه‌ای
«باشگاه خبرنگاران» یک گزارش جدید از موسسه مطالعات امنیت ملی اسرائیل منتشر شده که صراحتا میگه هدف اسراییل بی ثباتی و ضعیف نگه داشتن کشورهای عربیه

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

تبلیغات متنی (ویژه)
تبلیغات متنی

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است