فرهنگی‌هنری 12:13 - 21 مهر 1404
کتاب «خانم‌های این خانه» اثر عاطفه طالب‌پور از سوی انتشارات سوره مهر منتشر شد.

«خانم‌های این خانه» منتشر شد

باشگاه خبرنگاران جوان - «خانم‌های این خانه» روایت داستانی زندگی زینب بابایی امیری و دخترانش است. آنها در روز‌های پیش از انقلاب به فعالیت‌های انقلابی پرداخته و در دوره پیروزی انقلاب نیز با جهاد سازندگی و دیگر سازمان‌های انقلابی همکاری داشته‌اند. همچنین با وقوع جنگ تحمیلی، این خانواده تلاش‌های مضاعفی درخصوص حمایت از رزمنده‌ها و خانواده‌های جنگ‌زده‌ای که به شهر بجنورد می‌آمدند، داشتند. «خانم‌های این خانه» روایت داستانی فداکاری‌ها و تلاش‌های زنانی است که پای عقیده‌شان ایستادند.

نویسنده این اثر در مقدمه کتاب به مسیر تألیف و انتشار آن اشاره کرده و از سختی‌های انجام مصاحبه با افراد اصلی کتاب مانند زینب بابایی امیری سخن گفته است؛ چراکه این بانوی مجاهد، در سال ۱۳۹۷ از دنیا رفت و ادامه کار چندماهی دچار اختلال شد و پس آن، طالب‌پور با گذر از چالش‌های روحی دیگر که برای خانواده‌اش رخ داد، گفت‌و‌گو با دختران زنده‌یاد بابایی را ادامه داد و برای دیدن هر کدام از آنها سفر کرد و در نهایت این اثر پس از چندین‌سال تلاش به ثمر نشست و منتشر شد.

بخشی از متن کتاب «خانم‌های این خانه»:

یک گوشمان به رادیو بود یکی هم به دهان حاج‌آقا مهمان‌نواز. هر روز راهپیمایی بودیم، هر روزم زیادتر مشدیم. اما یه عده بودن که خودشانِ تو صف مردم جا مکردن. همون مرده که رادیومانِ گرفت نداد چهار پنج تا پسر داشت با یک دختر. طفل معصوم هم‌مدرسه همین دخترای من بود؛ چند بارم آمده بود خانه ما. همین بچه رِ برادرشان از راه درآوردن، بردن سمت منافقا. بعد انقلابم زیاد طول نکشید گرفتن اعدامشان کردن. هیچ یادم نمره! همیشه مگم باید برادراش جواب این بچه رِ بدن. این‌جور آدمم بود توی راهپیمایی می‌آمد، اما بعداً خودشانِ نشان دادن. اینا واقعاً انقلابی نبودن.

انتشارات سوره مهر، کتاب «خانم‌های این خانه» به قلم عاطفه طالب‌پور را در ۵۲۴ صفحه و بهای ۶۴۵ هزار تومان منتشر کرده است.


12234001
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر فرهنگ گفت: ایران تنها یک خاک نیست؛ یک روح و یک معناست. صیانت از این هویت مشترک مسئولیت تک‌تک ماست.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نشست رسانه‌ای و رونمایی از پوستر بیستمین جشنواره بین‌المللی تئاتر مقاومت همزمان با تجلیل از خانواده سردار شهید حاجی‌زاده برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر میراث فرهنگی و صنایع دستی و گردشگری از ساخت بزرگ‌ترین موزه ایران در استان اصفهان خبر داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: سال گذشته ۷۰۰ رویداد گردشگری در کشور برگزار شد، اما از ابتدای امسال تاکنون یک‌هزار رویداد برگزار شده و تعداد این برنامه‌ها تا پایان سال به بیش از ۱۴۰۰ می‌رسد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مجموعه مستند «دروازه خورشید» با روایتی از ناگفته‌های هویت ضداستعماری سرخپوستان از ۲۶ آبان‌ماه هر دوشنبه ساعت ۲۱:۳۰ از شبکه افق پخش شده و بازپخش آن نیز روز بعد ساعت ۱۷:۳۰ خواهد بود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مسعود پزشکیان، رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی ماده واحده «تأیید انتخاب اعضای هیأت­‌های نظارت بر ضوابط نشر کتاب» را که در جلسه ۹۲۳ مورخ ۱۴۰۴/۰۸/۱۳ شورای عالی انقلاب فرهنگی به‌تصویب رسیده است، برای اجرا ابلاغ کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» محمد فاضلی، استاد دانشگاه و مترجم، در سن ۸۷ سالگی از دنیا رفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه آموزش سیما در چارچوب طرح ملی «ایران‌جان»، با ایجاد یک الگوی همکاری منسجم در هر استان، توانسته است ظرفیت‌های معلمان، دانش‌آموزان و مدارس سراسر کشور را به شکلی نظام‌مند گردهم آورد و بستر معرفی توانمندی‌های آموزش و پرورش رسمی و غیررسمی اس...
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سریال «دشتستان» به تهیه‌کنندگی آرمان زرین‌کوب و کارگردانی امیر بشیری این شب‌ها از شبکه یک سیما روی آنتن است و توانسته در همان قسمت‌های ابتدایی پخش، مخاطبان خود را پیدا کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» آخرین اثر دیوید اتنبرو، مستندساز و پژوهشگر شهیر حیات‌وحش و محیط‌زیست، با عنوان «اقیانوس» از شبکه چهار سیما پخش خواهد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است