اقتصادی 15:11 - 24 مهر 1403
رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی گفت: ارزش معاملات تجارت الکترونیک طی شش ماه اول امسال ۲۰۷۸ هزار میلیارد تومان بوده است.

رشد ۵۵ درصدی ارزش معاملات تجارت الکترونیک

امین کلاهدوزان رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی در همایش روز ملی تجارت الکترونیک گفت: طی شش ماه نخست سال ۱۴۰۳ خوشبختانه همانند سال‌های گذشته رشد ادامه دار بوده است و ارزش معاملات تجارت الکترونیک طی شش ماه اول امسال ۲۰۷۸ هزار میلیارد تومان بوده که نسبت به زمان مشابه سال قبل ۵۵ درصد رشد داشته است.

این مقام مسئول می‌گوید: طی شش ماه نخست امسال تعداد کل معاملات تجارت الکترونیکی به حدود ۲۲۰۴ میلیارد فقره رسیده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۰ درصد رشد داشته است همچنین بیش از ۲ میلیون و ۷۹۷ هزار گواهی امضای الکترونیکی طی شش ماه نخست امسال صادر شده که نسبت به زمان مشابه ۷۹.۵ درصد رشد داشته است.

او می‌گوید: متوسط مبلغ تراکنش‌ها نیز افزایش داشته و این یعنی مردم خرید‌های بزرگ‌تری را داشته‌اند. تعداد کل اینماد‌های فعال تا پایان شهریور بیش از ۲۵۰ هزار عدد است و در شش ماه نخست بیش از ۴۸ هزار اینماد صادر شده است.

این مقام مسئول افزود: ۷۳ درصد جنسیت صاحبان اینماد‌های صادر شده در نیمه نخست سال مرد و ۲۷ درصد زن بوده است که شاهد رشد در این زمینه بودیم. باز شدن قفل معاملات خودرو در این بستر یکی از اتفاقات بسیار خوبی بود که محقق شد. موضوع دیگر بحث سندباکس‌ها بود که امسال محقق شد یکی برای بورس و دیگری برای وزارت صمت بود. در یک ماه آینده ۴ طرح جدید در سندباکس پذیرش می‌شوند.



او گفت: هدفگذاری ما حجم معاملات ۹ هزار همتی در ۵ سال آینده است که باید به این سمت حرکت کنیم و با توجه به شناختی که وجود دارد این مسیر شدنی است.


12104823
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: با توجه به شرایط جوی، انجام عملیات مبارزه با علف های هرز و آبیاری بارانی مزارع کلزا بدلیل عدم بارش در دستور کار قرار بگیرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز چهارشنبه ۵ آذر ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مشتری برای خرید خودروی شما تماس می‌گیرد و مبلغی بیشتر از قیمت واقعی را پیشنهاد می‌دهد. همه‌چیز ایده‌آل به‌نظر می‌رسد؛ اما با گذشت چند هفته، همچنان پای معامله ماشین نرفته‌اید و در دام قیمت‌گذاری افتاده‌اید!
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد: بر اساس قانون بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور، هزینه صدور و تمدید کارت بازرگانی به ترتیب ۸۰ و ۶۰ میلیون ریال تعیین شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» اقتصاد و امور دارایی گفت: در بودجه امسال تلاش جدی صورت می‌دهیم که کسری بودجه را کم کنیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» اصلاحیه دستورالعمل ناظر بر اوراق گام به تصویب هیات عالی بانک مرکزی رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صمت ایران در دیدار با وزیر بازرگانی ترکیه از افزایش ۲ میلیارد دلاری حجم مبادلات بازرگانی در سال آینده و رسیدن حجم معاملات دو کشور به ۱۰ میلیارد دلار خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دستورالعمل نحوه محاسبه نسبت خالص دارایی‌های ثابت بانکی مؤسسات اعتباری بازنگری و به روزرسانی شد و به تصویب هیأت عالی بانک مرکزی رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز مدیریت راه‌های کشور از اجرای محدودیت‌های ترافیکی در برخی از محور‌های مواصلاتی کشور از روز چهارشنبه تا شنبه (۵ تا ۸ آذرماه ۱۴۰۴) خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد گفت: براساس برنامه ریزی صورت گرفته کاهش ۱۰ درصدی ضایعات میزان تولید محصولات کشاورزی را حداقل ۱۰ میلیون تن افزایش می‌دهد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است