ورزشی 12:47 - 30 شهریور 1402
باشگاه پرسپولیس پیراهن امضا شده رونالدو برای دختر نقاش کاشانی را به او اهدا خواهد کرد.

پرسپولیس پیراهن رونالدو را به دختر کاشانی می‌دهد

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، پیش از بازی پرسپولیس و النصر عربستان در لیگ قهرمانان آسیا و با هماهنگی‌های صورت‌گرفته فاطمه حمامی هنرمند معلول 70 درصدی کشورمان با کریستیانو رونالدو، فوق ستاره پرتغالی النصر دیدار کرد که این دیدار با واکنش‌های مثبتی روبرو شد، اما حالا شایعه‌ای در خصوص این دیدار شنیده می‌شود.

از صبح امروز خبری در فضای مجازی در حال دست به دست شدن است مبنی بر اینکه باشگاه پرسپولیس پیراهن امضاشده رونالدو برای این دختر هنرمند را‌ به او نداده و پیراهن دیگری که امضا ندارد، به او اهدا شده است.

این در حالی است که این اتفاق بر اثر یک اشتباه انجام شده و برادر این دختر هنرمند اشتباها لباس دیگری را‌ با خود به کاشان برد، اما قرار است با هماهنگی‌های صورت‌گرفته پیراهنی را‌ که رونالدو امضا کرده، به خانواده حمامی اهدا شود تا این دختر هنرمند که آرزو داشت با رونالدو دیدار کند بتواند یادگاری او را‌ هم همراه داشته باشد.

پایان پیام/‌


11995369
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس فدراسیون نابینایان و کم بینایان با محوریت توسعه زیرساخت‌ها و بهره‌گیری از ظرفیت اماکن ورزشی با ثابت قدم دیدار کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ملی پوشان تنیس روی میز ایران سومین دیدار خود در بیستمین دوره بازی‌های آسیایی را با پیروزی برابر اندونزی به پایان رساندند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل فدراسیون پزشکی ورزشی از برنامه‌ریزی دقیق کادر پزشکی اعزامی به بازی‌های آسیایی ناگویا برای ارائه خدمات درمانی و توانبخشی به اعضای کاروان ورزش ایران خبر داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» حجت الاسلام خسرو پناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و حجت الاسلام حسنخانی معاون فرهنگی و همگانی وزارت ورزش و جوانان امروز در فدراسیون انجمن‌های ورزشی حضور پیدا کردند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رقابت برای حضور در ترکیب اصلی استقلال افزایش یافته و نیمکت‌نشین‌ها در انتظار فرصتی برای اثبات خود هستند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» عملکرد خوب تیم فوتبال استقلال در لیگ برتر و آسیا، ستاره‌های این تیم را در تیررس پیشنهاد‌های جدید قرار داده است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هافبک ازبکستانی تیم فوتبال استقلال امیدوار است تا در دیدار‌های پیش رو بتواند در ترکیب اصلی این تیم قرار گیرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس فدراسیون گلف گفت: با جذب باشگاه‌های پرطرفدار و توسعه لیگ، به دنبال ایجاد شرایطی جدید برای گسترش گلف در کشور هستیم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه صنعت نفت آبادان روز‌های پر‌تنشی را تجربه می‌کند و تبعات این اتفاق به زودی دامن مدیران ارشد نفت را هم خواهد گرفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان گفت: عملکرد فدراسیون گلف در حوزه‌های مختلف قابل قبول است و امیدواریم در رویداد‌های پیش‌رو شاهد درخشش نمایندگان ایران باشیم.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است