ورزشی 00:30 - 05 تیر 1401
رسانه روسی در گزارشی از ماموریت بزرگ قربان بردیف در تراکتور و لیگ برتر ایران خبر داد.

ماموریت بردیف روشن کردن موتور تراکتور و بالا بردن سطح فوتبال ایران

به گزارش خبرگزاری فارس، قربان بردیف سرمربی باتجربه و سرشناس فوتبال روسیه هفته گذشته به صورت رسمی سکان هدایت تراکتور را برعهده گرفت.

رسانه های روسیه از هفته گذشته گزارش های زیادی را در این زمینه نوشتند. سایت «livesport» روسیه در جدیدترین گزارش به ماموریت بردیف با تراکتور در ایران پرداخت.

این رسانه روسی، نوشت: در اوایل ژوئن، زمانیکه مشخص شد که پائولو وانولی سرمربی اسپارتاک در شرف جدایی است، بلافاصله در مطبوعات نام قربان بردیف به عنوان گزینه هدایت تیم پایتخت مطرح شد. اما قرمز و سفیدها با دعوت از گیلرمو آباسکال مربی بی نام و نشان اسپانیایی همه را شگفت زده کردند و بردیف به طور غیرمنتظره برای همه راهی ایران شد. یکی از برجسته ترین مربیان لیگ برتر و یک چهره اصلی در فوتبال روسیه معلوم شد که برای هیچکس در روسیه مفید نیست. 

*سال های درخشان بردیف و ترک روبین کازان

قربان بردیف در فوتبال روسیه بیشتر به خاطر کارش در روبین کازان که در سال 2001 هدایت آن را برعهده داشت، می شناسند. او به مدت 12 سال در راس این تیم، دو بار روبین را قهرمان کرد و جام حذفی روسیه را چندین بار بالای سر برد.

*استارت بردیف با تراکتور پرهوادار

این مربی تا دو هفته بعد در حالیکه بیکار بود و نامش در کنار آرسنال تولا و اسپارتاک مسکو مطرح شد اما در عوض هدایت تراکتور ایران را برعهده گرفت و در عین حال پست مدیر فنی را نیز به عهده گرفت تا ورزش این باشگاه را به طور کامل در اختیار بگیرد.

بردیف دعوت شد تا باشگاه را به استانداردهای حرفه ای برساند و آکادمی نیز در حوزه مسئولیت او است.

بنابراین، در مورد تیم جدید قربان بردیف چه می دانیم؟ تراکتور باشگاهی از تبریز، یکی از بزرگترین شهرهای ایران (جمعیت - تقریبا یک و نیم میلیون نفر) است. تبریز در استان آذربایجان شرقی واقع شده است.

همانطور که ممکن است حدس بزنید، تراکتور در سال 1970 در یک کارخانه تراکتورسازی محلی تأسیس شد، اما بعداً باشگاه دیگر به آن وابسته نشد. بهترین نتیجه در مسابقات لیگ برتر ایران مقام دومی است که از جام ها تنها دو بار قهرمان جام حذفی شده است.

فصل گذشته برای تراکتور یک شکست بود چون مقام سیزدهم در مسابقات در میان 16 تیم را کسب کرد. در عین حال این تیم در سه دوره قبلی متوالی از جمع 5 تیم برتر خارج نشده و در لیگ قهرمانان آسیا 2021 به عنوان قهرمان جام حذفی بازی کرده، هرچند که چندان درخششی نداشته است.

فصل گذشته  سولدو بازیکن سابق تیم ملی کرواسی به عنوان مربی تراکتور شروع به کار کرد که به طور کامل شکست خورد - باشگاه مجبور شد قرارداد خود را زودتر از موعد با او فسخ کند. ارطغرول ساغلام ترکیه ای فصل را به پایان رساند که اوضاع را اصلاح کرد اما بر سر تمدید قرارداد به توافق نرسید.

*بردیف به دنبال ایجاد تراکتوری جدید و بالا بردن سطح فوتبال ایران

هواداران تراکتور جزو پر سر و صداترین و فعال ترین هواداران ایران هستند و میانگین حضور در بازی های خانگی 57 هزار تماشاگر است. ورزشگاه یادگار امام تقریباً 69000 صندلی دارد، اما در مسابقات لیگ برتر بیشتر از 80000 هوادار در خود جای می دهد.

قربان بردیف در تراکتور کار آسانی ندارد و قصد دارد موتور تراکتور را روشن کند و به نوعی با کارهای بنیادی سطح فوتبال ایران را بالا ببرد.

انتهای پیام/


11604864
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کانون هواداری باشگاه استقلال تهران با انتشار پیامی در فضای مجازی از فحاشی به کریم باقری انتقاد کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مهاجم و ستاره فرانسوی تیم فوتبال رئال مادرید به رکورد رونالدو رسید.‌
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» حضور علی قلی زاده هافبک لژیونر ایرانی در نیم فصل به پرسپولیس نخواهد آمد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دروازه بان اسبق تیم فوتبال پرسپولیس گفت: تراکتوری‌ها سعی کردند فحاشی به افشین پیروانی و کریم باقری را توجیه کنند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» بازیکن سابق تیم فوتبال پرسپولیس گفت: یک مقدار چیدمان پنالتی زنان سرخپوشان در بازی جام حذفی با تراکتور ایراد داشت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم‌های آرسنال، لیورپول و منچسترسیتی موفق شدند سال ۲۰۲۵ را با برد به پایان برسانند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئال مادرید در آخرین دیدار ۲۰۲۵، در مقابل سویا قرار گرفت و موفق شد با پیروزی ۲-۰ سال را به پایان برساند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» یوونتوس در دیداری حساس موفق شد با گل‌های چیکو کونسیسائو و لویس اوپندا، رم را ۲-۱ شکست دهد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار تیم های فوتبال سپاهان و خیبر خرم آباد در مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی امروز در ورزشگاه نقش جهان برگزار می شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» بایر لورکوزن در یکی از حساس‌ترین بازی‌های هفته پانزدهم بوندسلیگا با نتیجه سه بر یک میزبان خود لایپزیگ را شکست داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است