اقتصادی 19:50 - 01 شهریور 1405
سامانه جامع مدیریت پرونده‌های حقوقی دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی با هدف یکپارچه‌سازی اطلاعات، ساماندهی فرآیند‌های حقوقی، تقویت نظارت و افزایش شفافیت در مدیریت پرونده‌های حقوقی سازمان‌های مناطق آزاد رونمایی شد.

سامانه جامع مدیریت پرونده‌های حقوقی دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد رونمایی شد

باشگاه خبرنگاران جوان؛ آیین رونمایی از این سامانه با حضور حسین فروزان، دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، محمود صابر، معاون امور هماهنگی و برنامه‌ریزی امور حقوقی دستگاه‌های اجرایی معاونت حقوقی ریاست جمهوری، محمدرضا دشتی ارکانی، معاون حقوقی و امور مجلس وزارت امور اقتصادی و دارایی، اعضای شورای حقوقی دبیرخانه شورایعالی، معاونان و مدیران دبیرخانه و مدیران عامل سازمان‌های مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی برگزار شد.

این سامانه به همت معاونت حقوقی، بازرسی و امور مجلس دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی و با هدف ایجاد یک سازوکار منسجم برای ثبت، مدیریت، پایش و پیگیری پرونده‌های حقوقی سازمان‌های مناطق آزاد طراحی شده و تلاش می‌کند فرآیند مدیریت پرونده‌ها را از مرحله ثبت و تشکیل تا پیگیری روند رسیدگی و ثبت آخرین وضعیت، در یک بستر یکپارچه قرار دهد.

شفافیت و ساماندهی پرونده‌های حقوقی از اولویت‌های دبیرخانه شورایعالی است

دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در این آیین، شفافیت را یکی از موضوعات اصلی و اولویت‌های دبیرخانه شورایعالی عنوان کرد و گفت: یکی از معضلات مهم در مناطق آزاد، پرونده‌های حقوقی است که در برخی موارد به دلیل ضعف در دفاع، به صدور آرای نامطلوب، شکست در پرونده‌ها یا تحمیل جرایم و هزینه‌های سنگین به سازمان‌ها منجر شده است.

حسین فروزان با اشاره به راه‌اندازی سامانه جامع مدیریت پرونده‌های حقوقی با همت رضا مسرور دبیر سابق دبیرخانه شورایعالی افزود: لازم است موضوعات و پرونده‌های حقوقی مناطق آزاد به شکل منسجم ساماندهی شود تا مدیران و مجموعه‌های حقوقی بتوانند به‌موقع از وضعیت پرونده‌ها مطلع شده و اقدامات لازم را برای پیگیری و دفاع مؤثر انجام دهند.

فروزان با بیان اینکه این سامانه در حال حاضر نیازمند رفع برخی ایرادات و تکمیل قابلیت‌هاست، گفت: ایرادات موجود در حال برطرف شدن است و تلاش می‌کنیم با همکاری مجموعه‌های مرتبط، سامانه به سطح مطلوب برسد.

دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی با ابراز امیدواری نسبت به کارکرد این سامانه در حل و فصل چالش‌های حقوقی، تأکید کرد: با تکیه بر همکاری نهادهای مرتبط، می‌توان فرآیندهای حقوقی را ساماندهی کرد و از این طریق، هزینه‌ها و معطلی‌های ناشی از پرونده‌های قضایی را به شکل چشمگیری کاهش داد.

معاون امور هماهنگی و برنامه‌ریزی امور حقوقی دستگاه‌های اجرایی معاونت حقوقی ریاست جمهوری نیز در این نشست بر ضرورت توجه دستگاه‌های اجرایی به موضوع «بهداشت حقوقی» و پیگیری مستمر مسائل حقوقی تأکید کرد.

محمود صابر گفت: توجه به مسائل حقوقی و پیشگیری از شکل‌گیری مشکلات، موضوعی ضروری است و دستگاه‌ها باید به آن توجه جدی داشته باشند.

صابر همچنین بر استفاده از ظرفیت متخصصان خارج از دستگاه‌ها در کنار تقویت مدیریت حقوقی درون دستگاه‌ها تأکید کرد و افزود: اطلاع دقیق و به‌موقع از آنچه در پرونده‌های حقوقی اتفاق می‌افتد، اهمیت زیادی دارد؛ چرا که در برخی دستگاه‌ها، مسئولان یا مدیران از پرونده‌های حقوقی اطلاع کافی ندارند یا زمانی از موضوع مطلع می‌شوند که فرصت اقدام مؤثر از دست رفته است.

وی همچنین استفاده از ظرفیت معاونت حقوقی ریاست جمهوری برای همراهی و پشتیبانی حقوقی از دستگاه‌های اجرایی را ضروری دانست.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت امور اقتصادی و دارایی هم در این نشست بر ضرورت ایجاد یک نظام یکپارچه در مدیریت مسائل حقوقی مناطق آزاد تأکید کرد و گفت: انتظار داریم قوانین، مصوبات، آیین‌نامه‌ها و تکالیفی که در برنامه هفتم توسعه پیش‌بینی شده است، مورد بررسی و پالایش قرار گیرد و این اقدام با جدیت دنبال شود.

محمدرضا دشتی ارکانی همچنین بر ضرورت طراحی سامانه‌ای یکپارچه برای استفاده همه سازمان‌های مناطق آزاد تأکید کرد و افزود: لازم است تمامی سازمان‌های مناطق آزاد از یک سامانه یکپارچه استفاده کنند تا اطلاعات و فرآیندهای حقوقی در یک بستر مشخص مدیریت و پایش شود.

دشتی ارکانی با اشاره به بازه زمانی دوماهه تعیین‌شده از سوی وزیر امور اقتصادی و دارایی اظهار امیدواری کرد با حضور و همکاری حسین فروزان، اقدامات لازم در این زمینه با سرعت بیشتری دنبال و به نتیجه مطلوب منتهی شود.


12301744
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی کشور از وزش باد شدید و بارش باران در شمال غرب و ارتفاعات زاگرس مرکزی خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر کوبا در تهران، با ارائه پیشنهاد سرمایه‌گذاری در حوزه تأمین سوخت به اتاق بازرگانی ایران، گفت: شرکت‌های سرمایه‌گذار می‌توانند با هر ارزی در اقتصاد کوبا فعالیت کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر عامل پالایشگاه ستاره خلیج فارس گفت:طرح ترکیب متانول با بنزین، آزمایشی ­و کاملا منطبق با استاندارد ملی است
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» جرائم بیمه‌ای وسایل نقلیه فاقد بیمه‌نامه شخص ثالث، به مناسبت آغاز هفته دولت، همزمان با هفته وحدت به مدت ۱۲ روز به‌صورت صد درصدی بخشوده می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سامانه جامع مدیریت پرونده‌های حقوقی دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی با هدف یکپارچه‌سازی اطلاعات، ساماندهی فرآیند‌های حقوقی، تقویت نظارت و افزایش شفافیت در مدیریت پرونده‌های حقوقی سازمان‌های مناطق آزاد رونمایی شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت از کشف بیش از ۷.۵ تریلیون فوت مکعب گاز در یکی از میدان‌های گازی جنوب استان فارس خبر داد و گفت: با احتساب ضریب بازیافت حدود ۷۲ درصد، امکان استحصال حدود ۵.۷ تریلیون فوت مکعب گاز از این میدان وجود دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان نظام دامپزشکی گفت: سازمان نظام دامپزشکی کشور گفت: اتحادیه گل فروشان، آرایشگران و حتی اتاق اصناف مجوز می‌دهد درحالیکه فعالیت پت شاپ‌ها باید زیر نظر سازمان نظام دامپزشکی کشور باشد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ از اعمال محدودیت در مصرف برق مشترکان بسیار پرمصرف پایتخت با استفاده از زیرساخت‌های پایش هوشمند خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه در خصوص روند بازار سهام نکاتی را مطرح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شرکت آب و فاضلاب استان تهران با اشاره به تداوم ششمین سال خشکسالی در پایتخت، از کاهش ذخایر سد‌های پنج‌گانه تهران به ۲۶ درصد خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است