فرهنگی‌هنری 21:07 - 02 اسفند 1402
مراسم اختتامیه نمایشگاه رسانه‌های ایران در آخرین روز برگزاری با گردهمایی اهالی رسانه در حضور جمعی از مسئولان فرهنگی در مصلای تهران برگزار شد.

نمایشگاه رسانه‌های ایران به کار خود پایان داد

مراسم اختتامیه نمایشگاه رسانه‌های ایران با حضور محمدمهدی اسماعیلی (وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی)، فرشاد مهدی‌پور (معاون امور رسانه‌ای و تبلیغات)، محمد خزاعی (رئیس سازمان سینمایی) و همچنین نمایندگان رسانه‌های حاضر در نمایشگاه برگزار شد.

فرشاد مهدی‌پور ـ معاون امور اطلاع‌رسانی و تبلیغات و رییس نمایشگاه رسانه‌های ایران ـ در سخنانی در مراسم اختتامیه نمایشگاه رسانه‌های ایران گفت: از همه همکاران رسانه‌ای ـ مدیران، خبرنگاران، عکاسان و همه اهالی رسانه ـ که با حضور پر شور خود بعد از ۶ سال نمایشگاه را از روز یکشنبه تا امروز به مدت چهار روز برپا کردند و همه کاستی‌ها را با جان و دل پذیرفتند و آن‌ها را بر ما بخشیدند، تشکر می‌کنم.

او ادامه داد: ما از ابتدا وقتی ایده برگزاری مجدد نمایشگاه را مطرح کردیم که شش سال از آخرین برگزاری آن می‌گذشت، دنبال این بودیم که چه تفاوت‌هایی ایجاد کنیم. مهترین تغییر در این دوره تغییرات فناورانه بود که در حوزه رسانه اتقاق افتاد و آن را متحول کرد؛ از این حیث ورود شرکت‌های دانش بنیان به این حوزه بود. موضوع دیگر که مهمترین مسئله جهان بشریت بود، موضوع غزه بود که در آن هزاران هزار انسان به دست جانیان و شیادان روی زمین به شهادت رسیدند و کسانی که اجازه ندادند این موضوع پوشیده نشود، اهالی رسانه بودند.

نمایشگاه رسانه‌های ایران

مهدی‌پور همچنین با اشاره به اتفاق دیگر نمایشگاه رسانه‌های ایران که راه‌اندازی بخش کودک بود، توضیح داد: یکی از موضوعاتی که تضعیف شده بود بخش مجلات کودک و نوجوان بود که بخش خاصی برای آن در نظر گرفته شد. همچنین موضوع آخر انسان رسانه‌ها بود که در کنار ۲۸۰ غرفه و ۴۵۰ رسانه حاضر شدند که بخش اعظم میزبانی برعهده خبرگزاری‌ها، روزنامه‌ها و پایگاه‌های خبری بود.

او گفت: ۲۱ رسانه خارجی در نمایشگاه حضور داشتند و در این چهار روز بیش از ۳۲ نشست تخصصی در حوزه رسانه و آسیب‌شناسی آن برگزار کردیم و از پیشکسوتان این عرصه تقدیر صورت گرفت؛ و در کنار آن از۲۲ پیشکسوتان استانی تقدیر به عمل آمد. آر کنش گران رسانه‌ای دعوت شد تا در نمایشگاه حضور یابند. حدود ۲۰۰۰ نفر از همکاران رسانه در طول این مدت در نمایشگاه حضور پیدا کردند. بیش از ۲۰ نشست خبری با موضوع سخنگویان مختلف دولت به اشکال مختلف برگزار شد؛ و در آستانه انتخابات گفتگو مناظره و گفتگو‌های مختلف از همه سلایق اتفاق افتاد. یکی از نقاط قوت این نمایشگاه تعاملی بود که اهالی رسانه با مسئولان در آستانه انتخابات داشتند.

معاون امور اطلاع رسانی و تبلیعات وزارت ارشاد در پایان گفت: امیدوارم در سال آینده به شرط حیات، نمایشگاه را با حضور اهالی رسانه در فصل پاییز برگزار کنیم.

مایشگاه رسانه‌های ایران که از یکشنبه (۲۹ بهمن ماه) کار خود را آغاز کرده بود، امروز چهارشنبه پس از برگزاری مراسم اختتامیه به کار خود پایان می‌دهد.

منبع: ایسنا


12032742
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نام برنامه تلویزیونی «حسینیه معلی» هم‌زمان با اعیاد شعبانیه به «مهدیه معلی» تغییر کرد. این برنامه با محوریت شادی و سرور اهل‌بیت (ع) و با تمرکز بر مناسبت‌های شعبانیه تولید شده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» برنامه «رفیق» با بخش‌های متنوع به استقبال اعتکاف نوجوانانه می‌رود ت ۳: از آغاز دی‌ماه، بیننده ویژه برنامه اعتکافی «رفیق» باشید ویژه‌برنامه اعتکاف نوجوانان «رفیق» با محوریت پویش «حالت پرواز»، از دوشنبه اول دی‌ماه، به صورت زنده هر شب سا...
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با فرارسیدن بلندترین شب سال، جشن شب یلدا با محوریت فرهنگ و آیین‌های اصیل ایرانی، در ۶۳ نقطه از کشورهای مختلف جهان و با حضور ایرانیان مقیم خارج از کشور برگزار می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مراسم سی‌امین سالگرد تأسیس شبکه تهران سیما، همزمان با جشن میلاد امام محمد باقر (ع) و آیین شب یلدا، در مرکز همایش‌های صدا و سیما با حضور مدیران ارشد، هنرمندان و پیشکسوتان این شبکه برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» آیین رونمایی از کتاب «ماجرای زاریا»؛ روایت مستند و تکان‌دهنده‌ای از قتل‌عام مسلمانان نیجریه در سال ۲۰۱۵، با ترجمه مریم افشار در حسینیه هنر تهران برگزار می
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نمایشگاه عکس هفتمین جشنواره تئاتر «شهر» توسط محمدباقر اعلمی، رئیس سازمان فرهنگی_هنری شهرداری تهران در گالری تابستان خانه هنرمندان ایران افتتاح شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نشان سومین دوره جایزه فردوسی مرکز پاسداشت زبان و ادب فارسی سازمان صدا و سیما به دو استاد گرانسنگ معاونت صدا اعطا شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» یک پژوهشگر حوزه سواد رسانه به تشریح چرایی کوچ برنامه‌سازان و برخی چهره‌ها به یوتیوب و تولید محتوا از این پلتفرم پرداخت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» امروز سی‌ام آذرماه سالروز درگذشت مردی است که در عرصه‌های مختلف هنری درخشید، و حتی در مقطعی در فوتبال توانایی‌هایش را نشان داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» اسحاق عبداللهی؛ قاری قرآن و مهدی برنده؛ حافظ کل در چهارمین دوره مسابقه‌های بین‌المللی قرآن بنگلادش به ترتیب موفق به دریافت مقام دوم و چهارم این رقابت‌ها شدند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است