فرهنگی‌هنری 14:14 - 21 اردیبهشت 1394
مراسم استقبال از پنج شهید دوران دفاع مقدس، با حضور مسئولان، نیروهای مسلح و مردم شهید پرور در میدان مینودر قزوین برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)منطقه قزوین، پیکر مطهر پنج شهید دفاع مقدس، پیش از ظهر امروز با حضور خانواده‌های شاهد و ایثارگر، غلامرضا حقایق‌پور مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین، حجت‌الاسلام عابدینی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه قزوین و جمعی از مسئولان و نیروهای نظامی و انتظامی، وارد قزوین شد و مورد استقبال مردم شهید پرور قرار گرفت.

سه تن از این شهدا گمنام هستند و دو تن دیگر به نام‌های شهیدان مرتضی رزازیان و بهمن بیگ‌زاده در معراج شهدای مرکز، شناسایی شده و پس از 32 سال به آغوش خانواده بازگشتند.

سه شهید گمنام یاد شده روز پنج‌شنبه 24 اردیبهشت ماه 94، همزمان با سالروز شهادت امام موسی کاظم(ع)، در بوئین‌زهرا تشییع و در بوستان بعثت این شهر به خاک سپرده می‌شوند.

به گزارش ایسنا، همچنین مراسم وداع با معلم شهید مرتضی رزازیان پس از نماز جماعت مغرب و عشای شب شهادت امام موسی کاظم(ع) در مسجد امام خمینی(ره) غیاث‌آباد برگزار و پیکر پاک این شهید، پنج‌شنبه پس از تشییع از محل معراج شهدا به سمت گلزار شهدای شهر قزوین، با حضور مردم استان به خاک سپرده می‌شود.

پیکر نوجوان شهید بهمن بیگ‌زاده روز چهارشنبه‌ به زادگاه خود، آبیک منتقل و پس از استقبال مردم، روز پنج‌شنبه از پایگاه بسیج ثارالله به سمت گلزار شهدای شهر آبیک تشییع و به خاک سپرده خواهد شد.

مرتضی رزازیان، دوم اردیبهشت ماه سال ۱۳۴۱، در شهر قزوین به دنیا آمد و دانشجوی رشته علوم تربیتی و معلم بود که از سوی بسیج در جبهه حضور یافت و هفتم اسفند ماه ۱۳۶۲، در جزیره مجنون به شهادت رسید و تا چندی پیش اثری از پیکر مطهرش یافت نشده بود.

بهمن بیگ‌زاده سوم آذر 1349 در روستای چلنی از توابع شهر کرج به دنیا آمد، تا چهارم ابتدایی درس خواند و به عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت.بیگ‌زاده

هفتم اسفند ۱۳۶۲، در عملیات خیبر و در جزیره مجنون عراق به شهادت رسید و تا چندی پیش اثری از پیکرش به دست نیامده بود.

انتهای پیام


6355268
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم سینمایی «بلند پرواز» با گویندگی ۳۷ نفر از گویندگان گفتار فیلم در واحد دوبلاژ اداره کل تامین و رسانه بین الملل سیما دوبله شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» به دلیل همزمانی با وفات حضرت خدیجه(س)، نمایش‌های سراسر کشور به مدت یک شب روی صحنه نمی‌روند.
فرهنگی‌هنری
«خبرگزاری تسنیم» چاپ یکصد و دهم از کتاب «پاییز آمد»، نوشته گلستان جعفریان، از سوی انتشارات سوره مهر در دسترس علاقه مندان به ادبیات دفاع مقدس قرار گرفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» موزه سینما میزبان دومین برنامه نمایش فیلم‌های دانش آموختگان مرکز اسلامی آموزش فیلمسازی می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«خبرگزاری تسنیم» قرآن کلام الهی است و هدف از خواندن آن، صرفاً ختم سوره ها نیست، بلکه باید آن را ابزاری برای تزکیه نفس و تأثیرگذاری بر قلب ها قرار داد. تلاوتی که بدون توجه به معانی باشد، روح را به حرکت درنمی آورد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سریال «نژاد دلیر» با گویندگی ۲۵ نفر از گویندگان گفتار فیلم در واحد دوبلاژ اداره کل تامین و رسانه بین الملل سیما دوبله شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» قاری قرآن اهل لیبی قرائتی زیبا را به اجرا گذاشت.
فرهنگی‌هنری
«خبرگزاری تسنیم» اولین جلد از مجموعه «هم نفس احمد» با نگاهی به زندگی و خاطرات سردار مجتبی عسکری، از همرزمان حاج احمد متوسلیان از سوی روایت باران منتشر شد.
فرهنگی‌هنری
«خبرگزاری تسنیم» حسنین الحلو کارشناس محفل می گوید: دوستانی از مصر و شمال آفریقا، از الجزایر و مراکش گرفته تا تونس، برایم پیام می فرستند و درباره محفل صحبت می کنند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» حجت‌الاسلام والمسلمین بهاری در گفت‌و‌گو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره حکم روزه گرفتن بیماران و برخی شبهات مرتبط با آن توضیحاتی ارائه کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است