اقتصادی 10:50 - 14 مهر 1404
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان تهران گفت: آخرین آمار نشان می‌دهد که نزدیک به ۶۰ هزار استفاده‌کننده غیرمجاز از برق داریم.

۶۰ هزار استفاده‌کننده غیرمجاز از برق داریم/ برخورد با استفاده‌کنندگان غیرمجاز برق+ فیلم

باشگاه خبرنگاران جوان؛ کیمیا قلی‌پور - حسن‌بکلو، مدیرعامل شرکت توزیع برق استان تهران، در پاسخ به سوال خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان بیان کرد: استفاده‌کنندگان غیرمجاز از برق دو دسته هستند؛ یکی خوش نشینان که اینها را شرکت برق با شدت بیشتری برخورد می‌کند، یعنی همان ویلاسازی‌های غیرمجاز و دیگری ساخت و ساز‌های خانه‌های مسکونی که در حاشیه‌های شهر تهران و شهرستان‌های استان تهران واقع شده‌اند.

او با اشاره به اقدامات انجام شده گفت: سال گذشته با هماهنگی که با دستگاه‌های نظارتی داشتیم، در مرتضی‌گرد تمام موارد غیرمجاز را تبدیل به شعبات مجاز کردیم و ان‌شاءالله بارگذاری‌های لازم را انجام دادیم.

بکلو ادامه داد: با توجه به قانون منع واگذاری انشعاب به ساخت و ساز‌های غیرمجاز، جایی که بدون پروانه ساخت و ساز انجام می‌شود، قانون اجازه واگذاری انشعاب به مشترکین یا ساختمان‌های غیرمجاز را نمی‌دهد و شرکت‌های برق هم امکان واگذاری ندارند.

او افزود: متاسفانه متولیان امر که باید جلوی ساخت و ساز‌های غیرمجاز را بگیرند، شاید به اندازه کافی اقدام نمی‌کنند و این موجب می‌شود تا ساخت و ساز‌ها ادامه یابد. مردم در این خانه‌ها ساکن می‌شوند و به ناچار از برق استفاده غیرمجاز می‌کنند که این مسئله آسیب‌های زیادی به شبکه ما وارد می‌کند.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان تهران تصریح کرد: ما در این راستا اقداماتی را انجام می‌دهیم، از جمله جمع‌آوری موارد غیرمجاز و اخطار‌های لازم را به مراجع قضایی می‌دهیم، اما هر روز این بحث ساخت و ساز‌های غیرمجاز توسعه پیدا می‌کند و این یکی از معضلات ما در شهرستان‌های استان تهران است.

بکلو خاطرنشان کرد: اگر قانونی وجود داشت که به ما اجازه می‌داد، در کمتر از دو ماه می‌توانستیم تمام انشعاب‌های غیرمجاز را در داخل محدوده قانونی شهر‌ها تأمین برق کنیم، اما در حال حاضر چنین قانونی وجود ندارد و شرکت موظف به جمع‌آوری این انشعابات است.

او در پایان گفت: آخرین آمار نشان می‌دهد که نزدیک به ۶۰ هزار استفاده‌کننده غیرمجاز از برق داریم که ما هر روز با اکیپ‌هایی این موارد را جمع‌آوری و برخورد قانونی را انجام می‌دهیم. راهکار این مشکل، نیاز به بازگشایی باب واگذاری برق غیر دائم به این مشترکین است که امیدواریم با پیگیری‌های وزیر محترم، لایحه‌ای در مجلس برای بودجه سال آینده به تصویب برسد.


12232133
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی از تداوم آلودگی هوا در کلان‌شهر‌ها تا اواسط هفته ادامه دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قرعه‌کشی عرضه خودرو‌های وارداتی (مربوط به عرضه شماره دهم) امروز انجام شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر صمت گفت:تولید فولاد خام در ایران به حدود ۳۱.۴ میلیون تن رسید که رشد ۲.۲ درصدی را به خود اختصاص داده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر نفت با بیان اینکه ۹۵ درصد تجهیزات ثابت پتروشیمی بومی‌سازی شده است، گفت: واردات ۲ میلیارد تجهیزات صنعت پتروشیمی، لزوم ورود فناوری ایرانی برای بومی‌سازی این تجهیزات را نمایان می‌کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بانک گردشگری با ثبت سود خالص ۹.۶ همت و رشد ۱۱۱۰ درصدی سودآوری در دوره شش‌ماهه منتهی به ۳۱ شهریور ۱۴۰۴، نسبت کفایت سرمایه خود را نیز به ۵.۳ درصد افزایش داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و روسیه، هوشمندسازی نظام مالیاتی و استفاده صد درصدی از صورت‌حساب الکترونیک را گامی مهم در جهت تحقق عدالت مالیاتی و شفافیت اقتصادی دانست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر مهندسی قوای محرکه گفت:تولید شاهین با چهره جدید و موتور ۱.۵ لیتری توربوشارژ تا پایان سال آینده وارد خط تولید خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی از ورود سامانه بارشی به کشور خبر داد و گفت: فعالیت این سامانه بارشی در اواسط هفته (سه شنبه) تشدید خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی از ورود سامانه بارشی به کشور خبر داد و گفت: فعالیت این سامانه بارشی در اواسط هفته (سه شنبه) تشدید خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس مسکن گفت: اجرای قانون ماده ۵۰ نقش بسیار موثری در شفاف سازی اراضی موجود در کشور را دارد و می‌تواند بازار مسکن را مدیریت کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است