ورزشی 17:33 - 14 مهر 1401
سرمربی تیم فوتبال نساجی مازندران گفت:یک صحنه هم روی زامهران خطای پنالتی بود امیدوارم من اشتباه کنم.

مطهری: پنالتی ما را داور نگرفت/ نیمه اول خوب نبودیم

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس از مازندران، حمید مطهری بعد از تساوی بدون گل خانگی مقابل ذوب آهن اصفهان در نشست خبری اظهار داشت: واقعا نیمه اول خوبی نداشتیم خودم این پیش بینی را داشتم. چون در فاصله 5 روز بعد از آن برد 4 گله بازسازی ذهنی و فیزیکی اش سخت می شود. خیلی تلاش کردیم کادرفنی وپزشکی ولی به بازیکنان گوشزد کرده بودیم که بازی سختی داریم. نیمه اول خوب نبودیم اما در نیمه دوم فوق العاده بودیم روند بازی و تعویض‌هایی که انجام دادیم. برتری عددی در حمله ایجاد کردیم موقعیت هم داشتیم اما متاسفانه به گل نرسیدیم.

وی افزود: ذوب آهن ساختار دفاعی منظمی دارد و تعداد کم گل خورده‌اش این را نشان می‌دهد. یک صحنه هم روی زامهران خطای پنالتی بود امیدوارم من اشتباه کنم اما روند بازی با آن پنالتی عوض می‌شد در دو بازی خانگی ما از داشتن هواداران محروم بودیم و اگر هواداران بودند مطمئنم داور آن صحنه را پنالتی اعلام می کرد. از اینکه پیروز نشدیم از هواداران نساجی عذرخواهی می کنیم. امیدوارم فوتبال بی نقص تری را ارایه بدهیم.

مطهری افزود: بازیکنان ما بیشتر از نظر ذهنی و روانی دچار چالش شدند زیرا با توجه به 4 گلی که هفته گذشته به نفت مسجد‌سلیمان زدیم شرایط‌مان اینگونه شده بود.

سرمربی نساجی در مورد اعتراض تارتار به داوری و مردود شدن گل تیم ذوب‌آهن عنوان کرد: گل آنها آفساید بود البته من فیلم بازی را ندیدم اما بچه‌ها گفتند آفساید بود حتی بازیکنان ما به خاطر آفساید ایستادند داور پنالتی واضح و آشکار تیم ما را نگرفت. البته من خودم گفتم که در نیمه اول تیم خوبی نبودیم اما در نیمه دوم موقعیت گلزنی ایجاد کردیم ضربات ایستگاهی داشتیم با این حال نظرات سرمربی حریف محترم است.

وی در مورد اینکه پنالتی دومی هم برای تیمش رخ داد گفت:‌پنالتی دوم مشکوک بود اما پنالتی اول روی زامهران آشکار بود و این پنالتی دیده نشد در زمان دیگری از مسابقه هم داور خطا روی عبدی را اعلام نکرد و نزدیک بود ما ضدحمله بخوریم که به این صحنه هم اعتراض داشتم. سلیمانی بازیکن ذوب آهن باید در دقیقه 69 مسابقه کارت زرد دوم را می‌گرفت و اخراج می‌شد ولی داور با او مدارا کرد.

سرمربی نساجی افزود: با این حال به تیم داوری خسته‌نباشید می‌گویم من می‌خواهم در مورد داوری صحبت نکنم اما باز هم مجبور به  صحبت می‌شوم. هفته گذشته هم که 4 گل زدیم گل 100درصد سالم حردانی را آفساید اعلام کردند.

پایان پیام/


11704013
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نیمار جونیور بازیکن مشهور برزیلی رقابت‌های فوتبال در سال ۲۰۲۵ را از دست داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس فدراسیون ژیمناستیک گفت: پلمب فدراسیون بدون حکم قضایی و از سوی حراست وزارت ورزش انجام شده است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» صبح امروز ۵ آذر مجمع انتخاباتی فدراسیون سوارکاری برگزار و محمود حیدری به مدت ۴ سال رئیس این فدراسیون شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نام باشگاه مس رفسنجان هم در میان باشگاه‌های ایرانی که با پنجره نقل‌وانتقالاتی بسته مواجه هستند، به چشم می‌خورد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سومین دوره انتخابات کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک برگزار شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کریستیانو رونالدو بازیکن مشهور پرتغالی بالاخره مراسم عروسی خود را برگزار خواهد کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم ملی ووشو بانوان گفت: من فکر می‌کنم نیاز است ورزشکاران جوان بیایند در این کمیسیون شرکت کنند بخصوص زمانی که ما ورزشکار بودیم توجه چندانی به ورزشکاران نمی‌شد و الان هم باید بگویم توجهی به مربیان هم نمی‌شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم‌های ملی نوجوانان و فوتسال بانوان ایران امروز ظهر ۲ دیدار حساس را در رقابت‌های آسیایی و جهانی برگزار می‌کنند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال استقلال در دور برگشت لیگ قهرمانان سطح ۲ آسیا امروز به مصاف تیم الوصل می‌رود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سایت اتحادیه جهانی در گزارشی عملکرد درخشان کشتی ایران را در ششمین دوره بازی‌های کشور‌های اسلامی مورد بازتاب قرار داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است