فرهنگی‌هنری 17:32 - 21 اردیبهشت 1404
در مراسم افتتاحیه چهارمین جشنواره‌ رادیویی پژواک، شهاب شهرزاد به عنوان بهترین مجری کارشناس رادیو، عنوان برتر این رشته را کسب کرد.

شهاب شهرزاد، مجری - کارشناس برتر رادیو شد

باشگاه خبرنگاران جوان - جایزه‌ی تندیس پژواک و تقدیرنامه‌ی معاونت صدای ملی در بخش مشاغل برای کارشناس‌مجری‌گری برنامه‌ی باغ هنر به شهاب شهرزاد تعلق گرفت.

در آیین آغاز جشنواره، شهرزاد اجرای برنامه‌ی زنده‌ی میراث مانای البرز را بر عهده داشت و به همین دلیل، آقای دکتر یداله گودرزی مدیر گروه فرهنگ و تمدن رادیو ایران، به نمایندگی، جهت دریافت جایزه، روی صحنه حضور یافت.

شهاب شهرزاد این جایزه را به پدر و استاد از دست رفته‌اش زنده‌یاد احسان‌اله شهرزاد پیشکش کرد.

این مجری کارشناس و گوینده‌ی رادیو، از اوایل دهه‌ی هفتاد به عنوان روزنامه‌نگار، منتقد فیلم و سردبیر با روزنامه‌ها و مجلات مختلف همکاری داشته است. شهرزاد در این سال‌ها به عنوان ترانه‌سرا نیز فعالیت کرده و شعر وطن فارسی و ایران جاویدان از سروده‌های اوست. این مجری کارشناس رادیو، بیش از پنجاه اثر در حوزه‌ی تالیف، ترجمه یا ویرایش در کارنامه دارد. 

شهرزاد پیش از این و در سال ۱۳۹۸ نیز جایزه‌ی مجری کارشناس برتر رادیو را در چهاردهمین جشنواره‌ی بین‌المللی رادیو به خاطر فصل قبلی همین برنامه به نام کافه هنر دریافت کرده بود.

باغ هنر که در این سال‌ها و با همراهی شهاب شهرزاد به جایگاه برنامه‌ی شاخص فرهنگی رادیو رسیده، برنامه‌ای از گروه فرهنگ و تمدن رادیو ایران است. 

مدیر گروه فرهنگ و تمدن رادیو ایران درباره‌ی باغ هنر می‌گوید: طرح جایزه‌ی پاسداشت زبان و ادب فارسی در سینما، پویش چهل کتابخانه چهل روستا، پیشنهاد نظارت زبانی در تولید محصولات فرهنگی و هنری، کاربرد واژگان فارسی به جای کلمات بیگانه، مراقبت از نحو اصیل و خط فارسی، طرح راه‌اندازی کتابخانه‌ی ملی مجازی برای ایرانیان، از جمله موضوعات و ایده‌های این برنامه بوده که برخی از این طرح‌ها در اثر پیگیری همکاران ما در این برنامه و رادیو ایران، سال‌هاست به اجرا رسیده. مثل جایزه‌ی پاسداشت زبان فارسی در سینما، راه‌اندازی کتابخانه‌های روستایی و طرح کتابخانه ملی مجازی برای ایرانیان که همچنان، اجرا و ارائه‌ی نهایی را انتظار می‌کشد. در واقع، باغ هنر و پیش از آن کافه هنر در این سال‌ها در جایگاه برنامه‌ای شخصیت‌محور و مطالبه‌گر، کوشیده تا مبدع ایده‌های فرهنگی پیشرو و در جایگاه یک برنامه‌ی پویا، جریان‌ساز، روزامد، جسور و اثربخش باشد.

در بخش‌های خبری و تحلیلی این برنامه‌ی فرهنگی، خبرنگاران و روزنامه‌نگارانی، چون سید مرتضی حسینی، مصطفی محمودی، حسین کربلایی طااهر، نسرین بختیاری و.. نیز  همکاری دارند. همچنین تینا میرکریمی گزارش‌های برنامه را تهیه می‌کند.

باغ هنر از شنبه تا چهارشنبه با اجرای شهاب شهرزاد و تهیه‌کنندگی وحید بیات و عبداله علایی راس ساعت ۱۶ از رادیو ایران پخش می‌شود.


12188341
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر اجرایی غرفه‌های سروش در نمایشگاه کتاب از تخفیفات ۲۵ تا ۳۰ درصدی برای علاقه‌مندان به حوزه کتاب و چاپ بیش از ۵۵ عنوان اثر خبر داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال، پیشنهاد جنابخان برای تغییر لوگوی این فدراسیون ورزشی را پذیرفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» تازه ترین نشست مدیران هنرستان های هنرهای زیبای سراسرکشور با حضور معاونت امورهنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاون وزیر آموزش و پرورش، مدیرکل دفتر برنامه ریزی و آموزش های هنری، مدیرکل دفتر موسیقی، مدیرکل هنرهای تجسمی و تعدادی دیگر از مدیران ...
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» بنا بر اعلام روابط عمومی ساترا، «سیمای همشهری» متعلق به روزنامه همشهری دارای مجوز سطح ۱ است که به معنای مجوز فعالیت موقت به‌صورت آزمایشی است و عنوان «تلویزیون اینترنتی» مغایر با مجوز صادره است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» «قصه نمایش» هر روز درغرفه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در نمایشگاه کتاب با مشارکت مربیان و بچه‌های حاضر در غرفه اجرا می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نشست تخصصی «گفت‌وگو درباره کتاب ماندگاران صحنه» با محوریت زندگی و آثار زنده‌یاد داوود رشیدی و پرویز پورحسینی، با حضور منصور خلج مؤلف این کتاب، در پاویون «هنرگان کتاب» برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» هیئت داوران دو بخش خیابانی و صحنه‌ای سومین جشنواره ملی تئاتر محلات معرفی شدند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» محمد میرکیانی طراح و نویسنده بسیاری از برنامه‌های قصه‌گویی گفت: متن کتاب «شب‌های شیرین» را به شکل قصه تنظیم کردم و پایان تمام داستان‌ها طنز، شادی‌بخش، امید آفرین و عاری از خشونت است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نشست اعضای ارشد «باشگاه شعر قاف» عصر روز یک‌شنبه ۲۱ اردیبهشت با حضور استادان و اعضای ارشد باشگاه شعر قاف در مرکز آفرینش‌های فرهنگی هنری کانون برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» «بچه نهنگ» در تالار هنر از ۲۸ اردیبهشت آماده‌ی اجرا است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است