اقتصادی 17:30 - 11 خرداد 1402
وزیر اسبق خزانه‌داری آمریکا با بیان اینکه سیاست اقتصادی انگلیس سال‌ها معیوب بوده است، گفت که از برگزیت به عنوان یک اشتباه اقتصادی تاریخی که به اقتصاد بریتانیا آسیب رساند و به افزایش تورم کمک کرد، یاد خواهد شد.

وزیر‌ اسبق خزانه‌داری آمریکا: برگزیت موجب تورم و آسیب به اقتصاد بریتانیا شد

به گزارش گروه اقتصاد بین الملل خبرگزاری فارس به نقل از گاردین، لری سامرز، وزیر اسبق خزانه‌داری‌ آمریکا گفته است که از برگزیت به عنوان یک اشتباه اقتصادی تاریخی که به اقتصاد بریتانیا آسیب رساند و به افزایش تورم کمک کرد، یاد خواهد شد.

سامرز با تشبیه برگزیت به عنوان عاملی برای افزایش هزینه‌ها در بریتانیا، از سیاست اقتصادی این کشور نیز انتقاد کرد و گفت که سیاست اقتصادی انگلیس سال‌ها معیوب و اشتباه بوده است.

وی با اشاره به اینکه برگزیت رقابت‌پذیری اقتصاد انگلیس را کاهش داد، گفت: این اقدام بریتانیا، فشار نزولی بر پوند استرلینگ و فشار صعودی بر قیمت‌ها وارد کرد؛ علاوه بر اینکه موجب محدودیت واردات کالا و محدود کردن اشتغال شد و همه این‌ها افزایش تورم را به همراه داشت.

سامرز بانک مرکزی بریتانیا را مقصر سطوح بالای تورم در بریتانیا دانست و گفت: این تورم توسط سیاست‌های پولی ضعیف که برای مدت طولانی بسیار انبساطی بوده تقویت شده است.

سامرز در پاسخ به این سوال که آیا این اقدام بانک مرکزی بریتانیا درست است که برای مقابله با تورم بالا به افزایش نرخ بهره ادامه دهد یا خیر؟ گفت که او معتقد است این راه درستی است، حتی اگر خوشایند نباشد.

وی تاکید کرد: در  تجربیاتی که همه ما پشت سر گذاشتیم، درسی وجود دارد، ما نمی‌خواهیم روند اقتصاد بریتانیا را پیش‌بینی کنیم؛ اما اگر دو سال دیگر بگذرد بدون اینکه بریتانیا وارد رکود شود، غافلگیر خواهیم شد.

گاردین چند روز پیش نیز نوشت، اقتصاددانان به ریشی سوناک، نخست‌وزیر انگلیس هشدار دادند که اقتصاد انگلیس ممکن است در سال آینده دچار رکود شود؛ زیرا بانک مرکزی انگلیس احتمالاً مجبور شود نرخ بهره را قبل از انتخابات عمومی بعدی به بیش از ۵ درصد افزایش دهد تا تورم را مهار کند.

پایان پیام/


11905827
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جهاد کشاورزی با تأکید بر تعهد دولت به حمایت از معیشت خانوارها گفت: اعتبار تعیین‌شده برای کالابرگ به‌گونه‌ای است که می‌تواند افزایش قیمت کالاهای اساسی را به‌طور کامل جبران کند و در صورت هرگونه تغییر قیمت، مابه‌التفاوت آن پرداخت خواهد شد...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه ارز ترجیحی ضد تولید بود، گفت: با اصلاح روش، یارانه ۷۰۰ همتی به دست مردم می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از امشب تا پایان هفته جوی آرام در غالب مناطق کشور حاکم بوده و در شهر‌های صنعتی و پر جمعیت با افزایش غلظت آلاینده‌های جوی مواجه خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل توانیر گفت: مسیر درست این است که دولت به نقش حداقلی در خرید و فروش برسد و برق مورد نیاز مصرف‌های بالاتر از الگو از طریق تابلوی برق آزاد، برق سبز و گواهی صرفه‌جویی تأمین شود تا هم سرمایه‌گذاری جذاب شود و هم فشار یارانه‌ای کاهش یابد....
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اداری و استخدامی با تأکید بر ضرورت تغییر نگرش مدیریتی، برنامه‌محوری و سنجش نتایج واقعی را محور اصلی ارزیابی عملکرد دستگاه‌ها و مدیران دانست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» همتی، طی حکمی مهدی دارابی را به سمت «دستیار رئیس کل در امور ارزی» منصوب کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نشست مشترک روسای سه اتاق تعاون، بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی و اصناف ایران، امروز با هدف بررسی مسائل روز اقتصادی برگزار شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بانک مرکزی اعلام کرد: در اولین روز کاری بازار یکپارچه حواله‌ی ارزی، میزان عرضه ارز ۳۰ میلیون دلار از میزان تقاضا بیشتر بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد گفت: راهبرد اصلی در بخش دام و آبزیان، کاهش ضایعات، ارتقای بهره‌وری و حذف موازی‌کاری‌ها برای حمایت مؤثر از تولید است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز سه‌شنبه ۱۶ دی ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است