اقتصادی 13:02 - 30 فروردین 1404
سخنگوی انجمن صنایع لبنی گفت: حال حاضر ظرفیت عملی واحد‌های لبنی به طور متوسط حدود ۵۰ درصد برآورد می‌شود.

راهکار بازگشت واحد‌های لبنی تعطیل به چرخه تولید چیست؟

باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی - محمد فربد سخنگوی انجمن صنایع لبنی درباره بازار لبنیات گفت: با توجه به افزایش دستمزد و کرایه حمل و همچنین افزایش قیمت ملزومات بسته بندی بدیهی است که قیمت محصولات لبنی هم به تبع آن افزایش خواهد یافت.

به گفته وی، در حال حاضر ظرفیت عملی واحدهای لبنی به طور متوسط حدود ۵۰ درصد برآورد می شود چراکه حدود ۷۵ درصد واحدهای لبنی بعد از هدفمندسازی یارانه ها تعطیل شدند که عمدتا واحدهای تک محصولی و کوچک بودند.

فربد اشاره به راهکارهای بازگشت واحدهای راکد به چرخه تولید افزود: از آنجاییکه بخش های اقتصادی دولت (سازمان برنامه و بودجه، وزارت اقتصاد، بانک مرکزی و وزارتخانه های تخصصی صمت، جهاد و کار هیچ برنامه ای جهت افزایش درآمد سرانه خانوار ندارند و در بخش اقتصاد کلان هیچ برنامه توسعه ای در این خصوص مشاهده نمی شود، لذا با شکاف بین هزینه های تولید و رشد درآمد خانوار و کاهش مداوم ارزش پول ملی هستیم که براین اساس امکان فعال شدن واحدهای تعطیل شده مقدور نیست و این ریزش کماکان ادامه خواهد داشت.  

سخنگوی انجمن صنایع لبنی با اشاره به علل کاهش عرضه برخی محصولات لبنی در بازار گفت: قیمت گذاری دستوری برخی کالاها در تناقض با قیمت تمام شده کالاهای لبنی است، لذا عرصه کالاهای زیان ده را تقلیل می دهد.


12180340
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«خبرگزاری تسنیم» در راستای مصوبات شورای عالی اشتغال مقرر شده است که موانع پیش روی توسعه رسته های بهره ور و پر اشتغال به طور ویژه شناسایی شوند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس کشاورزی گفت: اجرای مصوبه الگوی کشت راهکار اصلی تنظیم بازار محصولات کشاورزی و توسعه صادرات محسوب می شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» تامین و عرضه روغن از اواخر سال گذشته با کمبودهایی روبرو شد که هریک از مسئولان دلایلی برای آن مطرح کردند، اما انتظار می رود طبق وعده ها با استمرار تامین مواد اولیه ظرف روزهای آتی بازار به آرامش برسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» تعمیرات به موقع و منظم به عنوان یک ضرورت برای جلوگیری از خاموشی‌های تابستانی شناخته می‌شود.
اقتصادی
«خبرگزاری تسنیم» رئیس مؤسسه تحقیقات برنج کشور نیز با بیان اینکه روزانه حداقل 8 تن برنج در سفره مردم دورریز می شود گفت: این آمار جدای از آمار ضایعات است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: در حال حاضر صنعت مرغداری با ۳۰ تا ۴۰ درصد ظرفیت کار می‌کند که با کاهش مداخلات دولتی امکان توسعه سرمایه گذاری در صنعت وجود دارد.
اقتصادی
«خبرگزاری تسنیم» قلم اشتباهات آماری ماهیتاً، متغیری تصادفی است و کم بودن مطلق این رقم لزوماً به معنای پردازش مناسب جدول ترازپرداخت ها نیست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای تهران گفت: هدف ما این است که پایداری شبکه برق کشور را در تابستان ۱۴۰۴ تضمین کنیم و از ناترازی‌های احتمالی جلوگیری نماییم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که تنها یک بانک بار پرداخت تسهیلات ساخت به سازندگان را به دوش کشیده و تا به امروز قرارداد ۳۸۰ هزار واحد مسکونی منعقد شده، اما سازندگان تمایلی به دریافت این وام ندارند.
اقتصادی
«خبرگزاری تسنیم» در هفته پایانی فروردین 1404، بازده 5 ابزار سرمایه گذاری بورسی شامل: صندوق های سهامی، اهرمی، بازار سهام و صندوق های مختلط و درآمد ثابت مثبت بوده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است