ورزشی 15:35 - 23 خرداد 1404
دومین روز از رقابت‌های قایقرانی پاراکانو و آب‌های آرام زیر ۲۳ سال و جوانان قهرمانی آسیا با کسب پنج مدال برای قایقرانان جوان ایران برگزار شد.

قایقرانان ایران صاحب پنج مدال دیگر در آسیا شدند

باشگاه خبرنگاران جوان ـ در ادامه رقابت‌های قایقرانی پاراکانو و آب‌های آرام زیر ۲۳ سال و جوانان قهرمانی آسیا در تایلند، نمایندگان کشورمان که روز گذشته به مرحله فینال این دیدار‌ها صعود کرده بودند به مصاف رقبا رفتند که حاصل آن در رقابت‌های صبح امروز کسب پنج مدال نقره و برنز بود. در آغاز رقابت ملی‌پوشان ایران در روز دوم مسابقات پاراکانو و آب‌های آرام زیر ۲۳ سال و جوانان قهرمانی آسیا ابوالفضل جنتی در فینال کایاک یکنفره ۱۰۰۰ متر مردان جوانان در رقابت با قایقرانان سنگاپور، قزاقستان، ازبکستان، چین تایپه و هند با زمان ۳:۵۰.۱۱۵ دقیقه در جایگاه چهارم قرار گرفت. نمایندگان قزاقستان، چین تایپه و ازبکستان در این رقابت روی سکو رفتند.

در ادامه رقابت قایقرانان کشورمان عباس حسینی در فینال کایاک یکنفره ۱۰۰۰ متر زیر ۲۳ سال مردان در رقابت با قایقرانان قرقیزستان، سنگاپور، قزاقستان، ازبکستان و اندونزی با زمان ۳:۴۰.۲۰۰ دقیقه در جایگاه سوم قرار گرفت و صاحب مدال برنز شد و نمایندگان قزاقستان و ازبکستان در این رقابت طلا و نقره را کسب کردند.

شایان حسینی در فینال کانوی یکنفره ۱۰۰۰ متر زیر ۲۳ سال مردان در رقابت با قایقرانان تاجیکستان، هند، ازبکستان، قزاقستان و ویتنام با زمان ۴:۰۴.۴۱۳ دقیقه در جایگاه دوم قرار گرفت و صاحب مدال نقره شد. در این ماده نمایندگان ازبکستان و قزاقستان در این رقابت طلا و برنز را بدست آوردند.

مریم آقایی در فینال کایاک یکنفره ۱۰۰۰ متر بانوان جوانان در رقابت با قایقرانان تایلند، قزاقستان، ازبکستان، ویتنام و چین تایپه با زمان ۴:۰۷.۲۲۷ دقیقه در جایگاه دوم قرار گرفت و صاحب مدال نقره شد. در این ماده ورزشکاران ازبکستان و قزاقستان نشان طلا و برنز را تصاحب کردند.

در ادامه رقابت قایقرانان کشورمان یاسین نقوی و ابوالفضل جنتی در فینال ماده کایاک دونفره ۱۰۰۰ متر مردان جوانان در رقابت با قایقرانان ازبکستان، سنگاپور، قزاقستان، قرقیزستان و کره با زمان ۳:۲۷.۷۹۵ دقیقه در جایگاه سوم قرار گرفتند و صاحب مدال برنز شدند. در این ماده از مسابقات قایقرانی، نمایندگان ازبکستان و قزاقستان در این رقابت اول و سوم شدند.

در ادامه رقابت قایقرانان کشورمان تیم کایاک چهارنفره زیر ۲۳ سال مردان با ترکیب داریوش محمدی، عباس حسینی، محراب آسایش خورشید و علیرضا خمسه در فینال ۱۰۰۰ متر در رقابت با قایقرانان قزاقستان، قرقیزستان، ازبکستان، هند و ویتنام با زمان ۳:۰۴.۹۳۲ دقیقه در جایگاه دوم قرار گرفت و صاحب مدال نقره شد. نمایندگان ازبکستان و هند در این رقابت طلا و برنز گرفتند.

این رقابت‌ها با رقابت نمایندگان کشورمان فردا ۲۳ خرداد در پاتایا تایلند دنبال می‌شود. قایقرانان ایران روز گذشته هم در بخش پاراکانو صاحب چهار مدال طلا و نقره و برنز شده بودند.

منبع: مهر


12200131
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی النصر بعد از فصل ناامید کننده‌ای که با این تیم تجربه کرد عربستان را ترک و از النصر جدا خواهد شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پرتابگر طلایی دوومیدانی آسیا گفت: سطح رقابت‌های قهرمانی قاره کهن بالا بود و توانستم با تلاش زیاد و دوری از حواشی فضای مجازی، به مقام قهرمانی برسم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» الاهلی عربستان جذب سرمربی سابق تاتنهام را در دستور کار خود قرار داده است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پیگیری جزئیات حادثه انفجار بامداد امروز - شنبه ۲۴ خرداد- در فرودگاه مهرآباد نشان می‌دهد که این حادثه در محدوده باند‌ها رخ نداده است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» خانم گل فوتسال زنان آسیا گفت: رسیدن به‌عنوان بهترین گلزن آسیا ثمره تلاش‌هایم بود، اما این موفقیت زمانی قشنگ‌تر می‌شد که به مقام قهرمانی می‌رسیدیم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان ایران در پایان روز دوم مسابقات قایقرانی پاراکانو و آب‌های آرام زیر ۲۳ سال و جوانان قهرمانی آسیا در تایلند، جمع مدال‌های خود را به عدد ۱۱ رساندند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» بردیا سعادت امتیازآورترین بازیکن ایران برابر اسلوونی در مرحله مقدماتی لیگ ملت‌های ۲۰۲۵ شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم ملی والیبال گفت: یک بازی دیگر و هرچیزی که در توان داشتیم در زمین به نمایش گذاشتیم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی والیبال ایران در سومین بازی خود در لیگ ملت‌ها ۲۰۲۵ مقابل تیم اسلوونی مغلوب شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تکواندوکار نوجوان کشورمان در حمله رژیم صهیونیستی به شهادت رسید.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است