ورزشی 15:35 - 23 خرداد 1404
دومین روز از رقابت‌های قایقرانی پاراکانو و آب‌های آرام زیر ۲۳ سال و جوانان قهرمانی آسیا با کسب پنج مدال برای قایقرانان جوان ایران برگزار شد.

قایقرانان ایران صاحب پنج مدال دیگر در آسیا شدند

باشگاه خبرنگاران جوان ـ در ادامه رقابت‌های قایقرانی پاراکانو و آب‌های آرام زیر ۲۳ سال و جوانان قهرمانی آسیا در تایلند، نمایندگان کشورمان که روز گذشته به مرحله فینال این دیدار‌ها صعود کرده بودند به مصاف رقبا رفتند که حاصل آن در رقابت‌های صبح امروز کسب پنج مدال نقره و برنز بود. در آغاز رقابت ملی‌پوشان ایران در روز دوم مسابقات پاراکانو و آب‌های آرام زیر ۲۳ سال و جوانان قهرمانی آسیا ابوالفضل جنتی در فینال کایاک یکنفره ۱۰۰۰ متر مردان جوانان در رقابت با قایقرانان سنگاپور، قزاقستان، ازبکستان، چین تایپه و هند با زمان ۳:۵۰.۱۱۵ دقیقه در جایگاه چهارم قرار گرفت. نمایندگان قزاقستان، چین تایپه و ازبکستان در این رقابت روی سکو رفتند.

در ادامه رقابت قایقرانان کشورمان عباس حسینی در فینال کایاک یکنفره ۱۰۰۰ متر زیر ۲۳ سال مردان در رقابت با قایقرانان قرقیزستان، سنگاپور، قزاقستان، ازبکستان و اندونزی با زمان ۳:۴۰.۲۰۰ دقیقه در جایگاه سوم قرار گرفت و صاحب مدال برنز شد و نمایندگان قزاقستان و ازبکستان در این رقابت طلا و نقره را کسب کردند.

شایان حسینی در فینال کانوی یکنفره ۱۰۰۰ متر زیر ۲۳ سال مردان در رقابت با قایقرانان تاجیکستان، هند، ازبکستان، قزاقستان و ویتنام با زمان ۴:۰۴.۴۱۳ دقیقه در جایگاه دوم قرار گرفت و صاحب مدال نقره شد. در این ماده نمایندگان ازبکستان و قزاقستان در این رقابت طلا و برنز را بدست آوردند.

مریم آقایی در فینال کایاک یکنفره ۱۰۰۰ متر بانوان جوانان در رقابت با قایقرانان تایلند، قزاقستان، ازبکستان، ویتنام و چین تایپه با زمان ۴:۰۷.۲۲۷ دقیقه در جایگاه دوم قرار گرفت و صاحب مدال نقره شد. در این ماده ورزشکاران ازبکستان و قزاقستان نشان طلا و برنز را تصاحب کردند.

در ادامه رقابت قایقرانان کشورمان یاسین نقوی و ابوالفضل جنتی در فینال ماده کایاک دونفره ۱۰۰۰ متر مردان جوانان در رقابت با قایقرانان ازبکستان، سنگاپور، قزاقستان، قرقیزستان و کره با زمان ۳:۲۷.۷۹۵ دقیقه در جایگاه سوم قرار گرفتند و صاحب مدال برنز شدند. در این ماده از مسابقات قایقرانی، نمایندگان ازبکستان و قزاقستان در این رقابت اول و سوم شدند.

در ادامه رقابت قایقرانان کشورمان تیم کایاک چهارنفره زیر ۲۳ سال مردان با ترکیب داریوش محمدی، عباس حسینی، محراب آسایش خورشید و علیرضا خمسه در فینال ۱۰۰۰ متر در رقابت با قایقرانان قزاقستان، قرقیزستان، ازبکستان، هند و ویتنام با زمان ۳:۰۴.۹۳۲ دقیقه در جایگاه دوم قرار گرفت و صاحب مدال نقره شد. نمایندگان ازبکستان و هند در این رقابت طلا و برنز گرفتند.

این رقابت‌ها با رقابت نمایندگان کشورمان فردا ۲۳ خرداد در پاتایا تایلند دنبال می‌شود. قایقرانان ایران روز گذشته هم در بخش پاراکانو صاحب چهار مدال طلا و نقره و برنز شده بودند.

منبع: مهر


12200131
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فصل جدید بوندسلیگا در بخش داوری با تغییرات جالب توجهی مانند استفاده از هوش مصنوعی برای تشخیص آفساید برگزار خواهد شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی فدراسیون فوتبال در خصوص شایعه صدور رای پرونده بیرانوند، گفت: اخبار ارکان قضایی همچون گذشته صرفا از طریق رسانه‌های رسمی اعلام می‌شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه استقلال برای تقویت خط حمله خود با «کریستین باسوگوگ» مهاجم تیم ملی کامرون به توافق کامل دست پیدا کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دونده سرعت تیم ملی دوومیدانی، نسبت به شرایط موجود در فدراسیون دوومیدانی انتقاد کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» اردوی آماده‌سازی ملی‌پوشان اسکیت اینلاین فری‌استایل شاخه اسپیداسلالوم به میزبانی نجف‌آباد اصفهان برگزار می‌شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کمیته استیناف فدراسیون فوتبال در پی انتشار برخی تفسیر‌های نادرست از رأی مربوط به پرونده شکایت نفت مسجدسلیمان بیانیه داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان لیگ فوتبال ایران برنامه دیدار‌های هفته‌های اول و دوم فصل بیست و پنجم را اعلام کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی فدراسیون بدنسازی در رابطه با مسائل مختلف صحبت‌هایی را مطرح کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش گفت: با حمایت همه‌جانبه وزارت ورزش، جودوی ایران را برای افتخارآفرینی در میادین بین‌المللی آماده می‌کنیم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه تراکتور از ریکاردو آلوز به فیفا شکایت کرده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است