اقتصادی 15:41 - 11 آبان 1403
نایب رئیس اول اتحادیه مشاوران املاک تهران گفت: پرداخت به موقع تسهیلات ودیعه مسکن از سوی بانک ها می تواند بازار اجاره مسکن را آرام و به ثبات هدایت کند

پرداخت به موقع  وام ودیعه مسکن بازار اجاره را آرام می کند

داود بیگی نژاد نایب رئیس اول اتحادیه مشاوران املاک تهران در گفت وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه در حال حاضر بازار مسکن در شرایط رکود  تورمی به سر می برد گفت: بازار اجاره مسکن در حال حاضر به تعیین  سقف اجاره مسکن واکنش نشان نداده است و بازار در شرایط رکود تورمی به سر می برد.

وی ادامه داد: بازار اجاره مسکن در حال حاضر اگر منابع مالی  لازم به آن تزریق شود می تواند بازار را به سمت رونق هدایت کند.

او با بیان اینکه تعیین سقف اجاره‌بها تأثیری در بازار مسکن نخواهد داشت، گفت: با اجرای این روش تنها کار قوه قضائیه افزایش پیدا می‌کند، زیرا قوانینی که در کشور وضع می‌شود باید بین آحاد جامعه قابلیت اجرا داشته باشد؛ به طور مثال اگر مالک و مستأجر بین خودشان توافق کنند، توافق آنها قطعاً مورد تأیید نیست و از سوی دیگر به توافق افراد نیز در زمینه مسکن خدشه وارد شده است.

وی به عدم همکاری بانک ها در پرداخت تسهیلات مسکن اشاره کرد و گفت: بازار اجاره مسکن در شرایط کنونی نیازمند  آن است که‌ بتواند خیال  مسناجران را راحت کند و این اقدام تنها در صورت همکاری بانک ها صورت می گیرد که‌  متاسفانه در ماه‌های گذشته بانک ها همکاری خوبی در این بخش نداشته اند.


12111309
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بانک سپه در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: به اطلاع مشتریان گرامی می‌رساند، با توجه به به‌روز‌رسانی سامانه‌ها و اطلاعات، مشکل ارائه خدمات کارت‌های نقدی این بانک برطرف شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» براساس اعلام صنایع غذایی کشور در شرایط فعلی برای تامین نیاز‌های مردم، فعالیت صنایع مرغ وگوشت ۳ شیفت کاری می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون بازسازی بنیاد مسکن گفت: تا به امروز ۶۰ هزار نفر از متقاضیان رابه بانک‌ها معرفی کرده‌ایم و حدود ۱۰ هزار فقره تسهیلات هم پرداخت شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد گفت: در شرایط فعلی بانک مرکزی یک میلیارد دلار ارز مربوط به بدهی گذشته به واردکنندگان داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» صندوق‌های درآمد ثابت امروز ۳۱ خردادماه، از ساعت ۹ تا ۱۱ قابل معامله هستند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر انجمن کشتارگاه‌ها و صنایع بسته بندی طیور کشور گفت: با توجه به شرایط مساعد تولید، کمبودی در عرضه مرغ نداریم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری از تمدید مجدد لغو پرواز‌های داخلی و خارجی تا ساعت ۱۴ امروز (شنبه، ۳۱ خردادماه) خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» براساس گفته مسئولان با توجه به اتخاذ تمهیدات مناسب مبنی بر افزایش سهمیه آرد نانوایی استان‌های مسافر پذیر و افزایش ساعات کار واحد‌ها دیگر‌خبری از صف‌های طولانی نیست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه بارفروشان گفت: با توجه به شرایط مساعد تولید و عرضه نگرانی مبنی بر تامین میوه و صیفی وجود ندارد
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت:ترافیک سنگین در محور چالوس و هراز گزارش شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است