اقتصادی 12:46 - 13 آبان 1403
بیات گفت: در جهت ثبات و تنظیم بازار مسکن وزارت راه و شهرسازی برنامه ساخت مسکن استیجاری و اجاره داری حرفه‌ای را تاپایان سال در دستور کار خود قرار می‌دهد.

شرایط معافیت مالیاتی ۱۰۰ درصدی اجاره بها اعلام شد

مسعود بیات منش معاون مسکن و ساختمان وزیر راه وشهرسازی در برنامه رادیو گفتگو با بیان اینکه قانون ساماندهی بازار اجاره و مسکن که در اردیبهشت امسال  ابلاغ شد گفت:  این قانون در تلاش بود که با یک ابزار تشویقی و تنظیمی بتواند بازار مسکن به ویژه بازار اجاره را مدیریت کنند و در این طرح بیشتر به دنبال ابزار تشویقی وتنظیمی  بوده است.

وی ادامه داد:پیش از مصوبه این قانون  تنها معافیت مالیاتی که  برای بازار اجاره داشتیم تبصره ۱۱ ماده ۵۳ مالیات‌های مستقیم بود و در آنجا اعلام شده بود که مالکانی که بیش از سه واح مسکونی دارند در صورتی که  الگو  مصرف وزرات راه وشهرسازی را رعایت کند از مالیات معاف هستند، اما در قانون جدید ساماندهی بازار زمین و مسکن  ۴ بحث معافیت مالیاتی را اضافه کرده است.

بیات منش اظ‌ها رکرد: در ماده یک قانون ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره اعلام شده در صورتی که موجران با مستاجران خود قرارداد سه ساله منعقد کنند ۱۰۰ درصد از مالیات معاف و اگر دوسال باشد ۷۰ درصد مشمول معافیت‌های مالیاتی می‌شوند  واین اقدام در راستای راحت شدن خیال مستاجران بوده و از اینکه بازار مسکن به یک ثبات نسبی در این بخش برسد.

 معاون مسکن و ساختمان وزیر راه وشهرسازی بیان کرد:  قانونی که در سال ۶۶ مصوب شده برای موجران کلان بود تا واحد‌هایی که می‌سازند مطابق با الگوی اعلامی وزارت راه و شهرسازی باشد و از مالیات معاف شوند و هر کس بیشتر از ۳ واحد مسکونی داشت در صورت عدم رعایت الگو در مجموع واحد‌های کمتر ۲۰۰ متر برای تهران و ۱۵۰ متر برای سایر شهر‌ها مشمول مالیات می‌شد. اما قانون جدید برای تشویق موجران برای تخفیف و عقد قرارداد‌های بلند مدت است.

بیات منش  با بیان اینکه از  انبوه سازان مسکن درخواست می‌شود که زمینه را برای ساخت مسکن استیجاری فراهم کرده و اجرای آن را در دستور کار قرار دهند گفت: وزارت راه وشهرسازی ساخت مسکن استیجاری و اجاره داری حرفه‌ای نیز جزو سیاست‌های پیش رو خواهد بود.


12112054
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: کشاورزان نسبت به تسریع کشت گندم دیم در مناطق سرد و تسریع در برداشت محصولات قابل برداشت اقدام کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد گفت: با توجه به واردات واکسن و تولید داخل کمبودی در توزیع نداریم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه وشهرسازی گفت: سازمان مجری ساختمان‌ها و تاسیسات دولتی تا به امروز موفق به احداث و تحویل ۲۵۳ بیمارستان با ظرفیتی بالغ بر ۲۴ هزار و ۵۷۸ تخت بیمارستانی در سراسر کشور شده که این امر زمینه ساز کاهش مدت زمان اجرای پروژه بیمارستانی ش...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی انجمن صنایع لبنی گفت: با توجه به افزایش قیمت شیر خام متاثر از بیماری تب برفکی و کاهش تولید، قیمت لبنیات هم تحت تاثیر آن رشد داشته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» علی رغم وجود چندین مرکز تخصصی فروش تلفن همراه و لوازم جانبی در تهران، قیمت مغازه در اکثر این پاساژها به متری چند میلیارد تومان رسیده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز چهارشنبه ۲۸ آبان‌ماه ۱۴۰۴ هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۱۱۵ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل مبارزه با دفتر عمومی و همگانی حفظ نباتات گفت: با توجه به کم بارشی و عدم دریافت بارش‌های موثر، فعالیت آفت در دمای بالا تشدید می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» اسکندری رئیس اداره تسویه معاملات ابزار‌های نوین مالی بورس کالای ایران گفت: در حوزه محصولات کشاورزی نیز علاوه بر محصول زعفران، در حال برنامه ریزی در خصوص پذیرش گواهی سپرده کالایی پسته هستیم و این گواهی به زودی به سبد گواهی‌های بازار مالی بور...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی صنعت آب گفت: یکی از روش‌هایی که وزارت نیرو برای به تاخیر انداختن بحران در تهران پیش گرفت مدیریت فشار بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سازمان هواپیمایی کشوری گفت: تشکل‌های هواپیمایی باید توجیهات خود را برای افزایش قیمت ارائه و با سازمان هواپیمایی کشوری هماهنگ کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است