اقتصادی 19:31 - 07 آذر 1404
مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های لبنی از افزایش ۱۲۰ درصدی قیمت شیرخام در ۸ ماهه اخیر خبر داد.

افزایش ۱۲۰ درصدی قیمت شیرخام در ۸ ماهه اخیر

باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی - علی احسان ظفری مدیرعامل اتحادیه تعاونی های لبنی با بیان اینکه وزارت جهاد توان کنترل قیمت شیرخام را ندارد، گفت: در جلسه اخیر ستاد تنظیم بازار، تصمیمی که منجر به مهار، کنترل و برگشت قیمت نداشت و وزارت جهاد نسبت به قیمت شیرخام بی تفاوت است.

وی با بیان اینکه ۷۰ درصد بهای تمام شده محصولات لبنی مربوط به شیرخام است، افزود: قیمت شیرخام در ۸ ماهه امسال معادل ۶۰ سال گذشته رشد قیمت داشته است که براین اساس وزارت جهاد راهکاری برای کنترل یا حتی قصد کنترل بازار را ندارد.

ظفری ادامه داد: اگر مبنا را ۲۹ اسفند سال گذشته قرار دهیم، نرخ شیرخام تابه امروز ۱۲۰ درصد رشد قیمت داشته  که براین اساس از ۱۸ هزارتومان به ۳۹ هزارتومان رسیده است. براین اساس هیچ بنگاه اقتصادی در طول ۸ ماه امکان افزایش ۱۲۰ درصدی سرمایه در گردش ندارد. لذا کارخانه های لبنی اگر توان خرید ۱۰۰ تن شیرخام در شب عید را داشته است، اکنون این توان به ۴۰ تن رسیده که همین امر منجر به کاهش تولید شیرخام شده است. به عنوان مثال اگر شب عید قیمت یک‌محصول لبنی ۱۰۰ هزارتومان بود، اکنون به ۲۰۰ هزارتومان رسیده است که با وجود عدم افزایش حقوق کارمندان و کارمندان، بی تردید ۶۰ تا ۱۲۰ درصد مصرف لبنیات را خانوارها کاهش دادند.

مدیرعامل اتحادیه تعاونی های لبنی با اشاره به تاثیر افزایش قیمت لبنیات بر تولید و سرانه مصرف گفت: با توجه به افزایش چندبرابری قیمت ها، برخی کارخانه ها تولید را کاهش دادند و تعدادی هم تعطیل شدند که با توجه به کاهش قدرت خرید خانوار، سرانه مصرف بین ۳۰ تا ۳۵ کیلوست.

وی با اشاره به آینده تولید شیرخام و لبنیات تصریح کرد: کارخانه های شیرخشک شیرخام تولیدی را جذب و پس از تبدیل به شیرخشک مقداری بصورت قانونی و مابقی قاچاق خارج می شود و عملا سفره خانوار خالی از محصولات لبنی می شود.


12245705
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جهاد کشاورزی بر گسترش امنیت همکاری‌های جهانی برای تامین امنیت غذایی و حکمرانی کارآمد آب تاکید کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس آمار منتشر شده از سوی بانک مرکزی، نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به چهارشنبه ۵ آذر ماه در ارتفاع ۲۴ درصد ثابت ماند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بانک مرکزی اعلام کرد: کلاهبرداری جدید در قامت سرمایه‌گذاری از طریق تخصیص ارز و اعطای تسهیلات بانکی در فضای مجازی صورت می‌گیرد، مردم گول تبلیغات جعلی کلاهبردارن را نخورند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ترافیک سنگین در تمامی محور‌های شمالی و محور‌های ورودی تهران را شاهد هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از امشب تا ابتدای هفته آینده در کلان شهر‌ها شاهد پایداری شرایط جوی و کاهش کیفیت هوا خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: طی دیدار با معاونان کشور پاکستان و هند بر تقویت سرمایه‌گذاری و افزایش خطوط کشتیرانی تأکید شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نایب رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون از واردات روزانه ۱۵۰ تا ۲۰۰ تن گوشت گرم خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های لبنی از افزایش ۱۲۰ درصدی قیمت شیرخام در ۸ ماهه اخیر خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در هفته کاری که گذشت شاخص کل در این هفته ۰.۵۹ درصد افزایش یافته و به ۳۲۸۲۳۵۴ واحد رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان هواشناسی در اطلاعیه‌ای نسبت به افزایش شدید غلظت آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا در روز‌های شنبه و یکشنبه ۸ و ۹ آذر در شهر‌های صنعتی و پرجمعیت هشدار داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است