ورزشی 15:25 - 17 اردیبهشت 1404
سازمان لیگ فوتبال ایران به مدیرعامل تراکتور تبریز اعلام کرد که آمادگی دارد مراسم اهدای جام قهرمانی لیگ برتر به این باشگاه را در پایان بازی با نساجی برگزار کند.

پیشنهاد جدید سازمان لیگ؛ فردا جام را به تراکتور می‌دهیم

باشگاه خبرنگاران جوان - در متن نامه سازمان لیگ آمده است: «ضمن تبریک به باشگاه تراکتور تبریز و هواداران خونگرم و پرشور آن به مناسبت قهرمانی این باشگاه در رقابت‌های لیگ برتر فصل ۱۴۰۴-۱۴۰۳ به استحضار می‌رساند، نظر به اینکه مقرر گردیده در آخرین هفته مسابقات لیگ برتر، جام قهرمانی فصل جاری اهدا شود لذا این سازمان به منظور احترام به مردم رشید و شهیدپرور آذربایجان‌شرقی و هواداران پرشمار و پرشور باشگاه تراکتور آمادگی کامل دارد تا جام قهرمانی را پس از پایان دیدار تراکتور تبریز و نساجی مازندران در هفته بیست‌ونهم لیگ برتر در ورزشگاه یادگار امام( ره ) تبریز اهدا کند. بدیهی است در غیر اینصورت مطابق مقررات جام قهرمانی در پایان دیدار هفته سی‌ام لیگ برتر در مسابقه استقلال خوزستان و تراکتور تبریز در اهواز اهدا می شود.»

این در حالی است که طی روزهای اخیر مباحث زیادی در خصوص زمان اهدای جام به تراکتور در هفته پایانی و در دیدار مقابل استقلال خوزستان مطرح شده بود.


12187161
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی هندبال ساحلی مردان ایران مسابقات قهرمانی آسیا را با پیروزی برابر پاکستان آغاز کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم‌های فوتبال استقلال تهران و چادرملو در حالی به مصاف هم می‌روند که دو بازیکن از هر دو تیم عملکرد بسیار خوبی داشته‌اند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل کمیته ملی المپیک در خصوص بازی‌های کشور‌های اسلامی گفت: اعزام هیچ رشته‌ای به این بازی‌ها قطعی نیست و باید بررسی‌های کارشناسی صورت پذیرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مسئولان کمیته ملی المپیک، وزارت ورزش، فدراسیون سوارکاری و شمشیربازی برای حضور در بازی‌های کشور‌های اسلامی ۲۰۲۵ نشست‌های جداگانه برگزار کردند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال استقلال تهران فصل عجیبی را در حالی به پایان می‌رسد که احتمال تغییرات مدیریتی در این باشگاه وجود دارد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» با مشخص شدن رقبا، ملی‌پوشان ایران از فردا ۱۸ اردیبهشت در مسابقات آب‌های آرام قهرمانی آسیا به آب می‌زنند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال تراکتور گفت: موضوع فقط این نیست که قهرمان شده‌ایم، مهم این است که چگونه قهرمان شده‌ایم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان لیگ فوتبال ایران به مدیرعامل تراکتور تبریز اعلام کرد که آمادگی دارد مراسم اهدای جام قهرمانی لیگ برتر به این باشگاه را در پایان بازی با نساجی برگزار کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پرسپولیس آخرین تمرین پیش از سفر به خرم آباد و دیدار برابر خیبر را امروز در ورزشگاه آزادی برگزار کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال استقلال تهران برای دیدار فردا مقابل چادرملو چند بازیکن خود را در اختیار ندارد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است