استانی 11:58 - 24 مهر 1403
رئیس کل دادگستری هرمزگان ضمن تجلیل از اقدامات شاخص و ماندگار استاندار هرمزگان در راستای پیشگیری از وقوع جرم، مبارزه با فساد و احقاق حقوق عامه، تعامل و همدلی دستگاه قضایی و دستگاه های اجرایی در سطوح مختلف را عامل موفقیت های بزرگ استان دانست.

اقدامات استاندار هرمزگان در مبارزه با فساد شاخص است‌

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، مجتبی قهرمانی "رئیس کل دادگستری هرمزگان" ضمن تجلیل از اقدامات اثرگذار مهدی دوستی استاندار هرمزگان در راستای تلاش برای توسعه استان در بخش های مختلف با اشاره به اقدامات مثبتی که طی روزهای اخیر در خصوص ترخیص هزاران خودروی وارداتی، محموله بزرگ برنج و کالاهای اساسی با همکاری استانداری هرمزگان انجام شده است، ضمن تشکر از تعامل بسیار خوب ادارات و دستگاه های اجرایی با دادگستری استان، گفت: استاندار هرمزگان در راستای پیشگیری از وقوع جرم، مقابله با قاچاق سوخت، مبارزه با فساد و احقاق حقوق عامه اقدامات بزرگی داشته است که شاخص و ماندگار شده است. 

قهرمانی افزود: ورود و دستورات استاندار هرمزگان در حوزه بنادر و گمرکات بسیار مؤثر بوده است و در نتیجه آن از هدر رفت اموال بیت‌المال و وارد شدن خسارات سنگینی به اقتصاد کشور جلوگیری شده است.

وی خاطرنشان کرد: استاندار هرمزگان همچنین در جهت اجرای طرح انتقال پساب فاضلاب بندرعباس، هم در جذب منابع مالی و هم در مدیریت و نظارت نقش اساسی دا‌شته و در این خصوص جلسات مستمر و منظمی برگزار نموده است که همه این ها شایسته تقدیر است.

رئیس کل دادگستری هرمزگان در پایان، عمل گرایی و نتیجه گرایی شکل گرفته بین قوا در استان را مهم برشمرد و از آن به عنوان الگویی موفق یاد کرد.

شایان ذکر است؛ حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای "رئیس قوه قضاییه" نیز روز گذشته و در جلسه شورای عالی قوه قضاییه از اقدامات دولت و دادگستری هرمزگان در جهت تکمیل پروژه‌های فاضلاب شهری، ایجاد تصفیه‌خانه‌های مرتبط و جلوگیری از ورود فاضلاب صنایع به دریا به منظور احقاق حقوق عامه، صیانت از محیط زیست و سلامت مردم تقدیر و تشکر کرد. 

انتهای پیام/864


12104733
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار استانی

استانی
«خبرگزاری تسنیم» استاندار کرمان با بیان اینکه کرمان جزو استان های محروم کشور از نظر فضای آموزشی است، گفت: دولت در تخصیص منابع و اعتبارات به استان کرمان توجه خاصی داشته باشد.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» دادستان عمومی و انقلاب استان اردبیل، گفت: دادستانی اردبیل در راستای تحقق شعار سال، با تهدید تولید ملی به طور قاطع مبارزه خواهد کرد.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» تیم خیبر خرم آباد و نساجی مازندران امروز در ورزشگاه تختی خرم آباد به مصاف می روند.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» فرمانده انتظامی استان کرمانشاه از کشف 46 هزار و 40 لیتر سوخت قاچاق از نوع گازوئیل به ارزش 9 میلیارد و 200 میلیون ریال در شهرستان قصرشیرین خبر داد.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» مدیرکل حوزه هنری لرستان از ثبت نام 60 هنرمند برای انتخاب چهره های شاخص هنر انقلاب در این استان خبر داد.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» معاون عمرانی استانداری تهران با اشاره به سکونت بیش از 35 درصد جمعیت استان در مناطق حاشیه ای، این وضعیت را نتیجه بی توجهی به توسعه متوازن دانست و گفت: زیرساخت های فرسوده دیگر توان پاسخ گویی به جمعیت انبوه را ندارند.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» نشست خبری استاندار زنجان در حالی برگزار شد که اکثر خبرنگاران سؤالات فاقد ارزشی را پرسیدند.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» رئیس شورای اسلامی شهر همدان با بیان اینکه اجرای طرح ستاد توسعه و پیشرفت استان توسط استاندار در شورای اداری با حضور رئیس قوه قضائیه مطرح شد، گفت: مقرر شداین طرح در همدان به عنوان پایلوت اجرا شود.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» شهردار خرم آباد از تأخیر در اجرای مجموعه بام خاطره ها به دلیل حجم بالای عملیات سنگ کاری و شرایط نامساعد جوی خبر داد.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» معاون اقتصادی استاندار گلستان از پیش بینی مشوق های ویژه برای سرمایه گذاران و تولیدکنندگان خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است