ورزشی 12:46 - 27 فروردین 1404
ملی‌پوشان تیم ملی دو و میدانی ایران در روز نخست مسابقات قهرمانی نوجوانان آسیا ۱ مدال برنز و ۱ مقام چهارم کسب کردند.

پایان روز نخست با کسب ۱ مدال برنز و ۲ مقام چهارم

باشگاه خبرنگاران جوان - روز نخست ششمین دوره رقابت‌های دو و میدانی قهرمانی نوجوانان آسیا (۲۰۲۵ عربستان) با کسب ۱ مدال برنز و ۲ مقام چهارم توسط ملی‌پوشان تیم‌ ملی ایران به پایان رسید.

امیررضا آهنین مرام در ماده پرتاب چکش پسران نخستین مدال تیم ملی کشورمان را کسب کرد. او با ثبت رکورد ۷۰.۸۴ متر در جایگاه سوم سکوی قهرمانی ایستاد و صاحب مدال برنز این رقابت‌ها شد.

در پرتاب چکش دختران، هستی سیاه‌منصوری پس از پرتابگرانی از کشور‌های چین و ازبکستان با پرتابی به طول ۵۶.۱۴ متر به مقام چهارم دست یافت.‌ ام‌البنین طهرانی‌فرد در رقابت با پرتابگران وزنه به ثبت رکورد ۱۴.۸۷ متر چهارم شد. در این رقابت، رقبای چین و کره جنوبی به عنوان‌های اول تا سوم رسیدند.

امیدرضا مرادی دونده ماده ۴۰۰متر نیز که به دور نیمه نهایی راه یافته بود، با ثبت رکورد ۴۹.۸۹ ثانیه از صعود به مرحله نهایی باز ماند.

ادامه رقابت‌های ملی‌پوشان تیم ایران از صبح فردا (پنجشنبه ۲۸ فروردین) پیگیری خواهد شد.

منبع: روابط عمومی فدراسیون دو و میدانی


12178955
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی بوکس امید ایران، در تورنمنت ارمنستان به دو مدال برنز دست یافت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مهاجم سابق پرسپولیس می‌گوید که شاید بازیکنان سرخپوش به حرف‌های کادر فنی گوش نمی‌دهند که همیشه از ارسال‌ها گل می‌خورند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال سپاهان می‌گوید که به رکورد ۴ برد برابر پرسپولیس اهمیت نمی‌دهد و در اختیار داشتن بازیکنان خوب مهم است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس می‌گوید که سرخپوشان از سال گذشته دچار افت شده‌اند و این موضوع فقط برای امسال نیست.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» امیدیان مربی سپاهان گفت: بازی خیلی خوبی از آب درآمد و مستحق پیروزی مقابل پرسپولیس بودیم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مربی سپاهان گفت: تیم سپاهان قهرمان لیگ برتر است و در جام حذفی هم مدافع عنوان قهرمانی هستیم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در پایان مرحله اول مسابقات آزاد اهداف پروازی اقبالیان قهرمان تراپ شد و بیرانوند بر سکوی دوم ایستاد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» شناگران توان یاب کشورمان موفق به کسب پنج سهمیه برای حضور در مسابقات پاراشنا قهرمانی جهان شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ورزشگاه آزادی پیش از آغاز بازی پرسپولیس - سپاهان حال‌وهوای متفاوتی را تجربه کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی تنیس روی میز جوانان ایران در نخستین بازی مسابقات آسیای میانه مقابل ازبکستان شکست خورد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است