طنین غزل‌های لسان‌الغیب در رادیو فرهنگ

شبکه رادیویی فرهنگ در ویژه‌برنامه ۱۲۰ دقیقه‌ای «ققنوس»، آیین رونمایی از آلبوم صوتی ۴۹۵ غزل حافظ با نام «الا یا‌ای‌ها الساقی» را برگزار می‌کند.

طنین غزل‌های لسان‌الغیب در رادیو فرهنگ

باشگاه خبرنگاران جوان - هم‌زمان با بیستم مهرماه، روز بزرگداشت خواجه شمس‌الدین محمد حافظ شیرازی، شبکه رادیویی فرهنگ در ویژه‌برنامه ۱۲۰ دقیقه‌ای «ققنوس»، آیین رونمایی از آلبوم صوتی ۴۹۵ غزل حافظ با نام «الا یا‌ای‌ها الساقی» را برگزار می‌کند. این اثر گران‌سنگ که حاصل بازخوانی زنده‌یاد استاد محمدباقر خلیلی، استاد امیر نوری و استاد سید علی موسوی گرمارودی است، تلاشی ارزنده برای صیانت از سنت دیرین حافظ‌خوانی و انس نسل نو با میراث کهن ادب پارسی به شمار می‌رود. 

منصوره کردی، مدیر گروه ادب و هنر و قائم‌مقام رادیو فرهنگ، پیرامون اهداف، ابعاد و سازوکار تولید این گنجینه صوتی همچنین ضرورت و انگیزه تولید آلبوم «الا یا‌ای‌ها الساقی» گفت:حافظ شیرازی شناسنامه هویت، ذوق و تفکر ایرانی است. در روزگاری که شتاب زندگی و بمباران محتوا‌های گذرا پیوند نسل جوان را با متون فاخر کم‌رنگ می‌کند، رسانه موظف است این گنجینه‌ها را با کیفیتی اصیل، شنیدنی و استاندارد در دسترس مخاطب قرار دهد. مجموعه ۴۹۵ غزل حافظ با صدای استادان بنام کشور تلاشی ماندگار برای احیای سنت اصیل شعرخوانی و فراهم آوردن روایتی معیار و شنیداری از لسان‌الغیب برای دوستداران ادب فارسی است.

وی درباره ویژگی‌های برجسته این اثر شنیداری و نقش راویان آن افزود: خوانش دقیق و بی‌نقص شعر حافظ نیازمند درک عمیق از وزن، لحن، ظرافت‌های معنایی و پیوند شعر با ردیف‌های آوازی است. در این مجموعه، صدای خاطره‌انگیز و تسلط بی‌بدیل زنده‌یاد استاد محمدباقر خلیلی در کنار نَفَسِ گرم و فخیم استاد امیر نوری و فصاحت و اشراف کم‌نظیر استاد سید علی موسوی گرمارودی اثری کم‌مانندبه تهیه کنندگی بهرام رحمانی پدید آورده است. 

وب افزود: آلبوم "الا یا‌ای‌ها الساقی" تنها یک بازخوانی ساده نیست، بلکه کلاسی کاربردی برای درست‌خوانی، لحن‌شناسی و درک جوهره کلام حافظ محسوب می‌شود.

قائم‌مقام رادیو فرهنگ پیرامون آیین رونمایی این اثر در ویژه‌برنامه زنده «ققنوس» خاطرنشان کرد:این آیین دوشنبه بیستم مهرماه از ساعت ۱۵ تا ۱۷ در استودیوی شماره هشت رادیو و در دل برنامه زنده ققنوس برگزار می‌شود. در این مراسم، افتخار میزبانی از دکتر احمد پهلوانیان، معاون صدای رسانه ملی، به همراه جمعی از نام‌آوران، پژوهشگران و اهالی قلم را خواهیم داشت تا از این مجموعه فاخر رونمایی شود.

مدیر گروه ادب و هنر رادیو فرهنگ در پایان به سایر بخش‌های این ویژه‌برنامه اشاره کرد و یادآور شد: «ققنوس» به تهیه کنندگی مریم مردانی و مشاور محتوایی مرتضی صداقتگو با اجرای مهدی محمدیان در این دو ساعت علاوه بر آیین رونمایی، ضیافتی سرشار از شعر و معرفت است؛ از حافظ‌خوانی و نقد و بررسی ابعاد فکری و زیبایی‌شناسی اشعار خواجه شیراز تا بررسی جایگاه موسیقی کلام در شعر فارسی، همگی در این ویژه‌برنامه پیش‌بینی شده‌اند تا مخاطبان رادیو فرهنگ در موج اف‌ام ردیف ۱۰۶ مگاهرتز و‌ای‌ام ردیف ۵۸۵ کیلوهرتز، ساعاتی دل‌نشین را در سایه‌سار اندیشه خواجه اهل راز سپری کنند.

آگهینرم‌افزار تما‌سگو
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه رادیویی فرهنگ در ویژه‌برنامه ۱۲۰ دقیقه‌ای «ققنوس»، آیین رونمایی از آلبوم صوتی ۴۹۵ غزل حافظ با نام «الا یا‌ای‌ها الساقی» را برگزار می‌کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه‌های رادیویی هم‌زمان با فرارسیدن سالروز میلاد باسعادت حضرت زینب کبری (س)، با تدارک ویژه‌برنامه‌هایی متنوع، به تبیین ابعاد شخصیتی و سیره زندگی این بانوی بزرگ اسلام، نقش ایشان در ترویج فرهنگ صبر و ایستادگی و جایگاه پرستاری و خدمت به انسان...
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در مراسم رونمایی از کتاب «مِثلی»، جمعی از نویسندگان و فعالان رسانه‌ای تجربه‌های شخصی خود از لحظه شنیدن خبر شهادت رهبر انقلاب، روایت کردند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» هم‌زمان با روز بزرگداشت حافظ شیرازی، ویژه‌برنامه «از دولت قرآن» با محوریت بررسی جلوه‌های قرآن کریم در اشعار این شاعر نامدار ایرانی، از شبکه رادیویی قرآن پخش می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» کارگردان سریال «دیوار دفاعی» گفت: مقاومت فقط پاسداری از مرز‌ها و دیپلماسی نیست، بلکه احقاق حق مردم در قالب تصویر نیز هست.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نویسنده «مرد سه هزار چهره» از تلاش‌های مستمر و همزمان مهران مدیری برای بازی و کارگردانیِ فصل سومِ این سریال گفت و خاطرنشان کرد: تاریخ کمدی ما نظیر آقای مدیری ندارد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سینماهای کشور در هفته‌ای بدون اکران فیلم جدید، ۷۵ میلیارد تومان فروش داشتند که ۶۴.۷ درصد آن سهم فیلم «خانوم والده» بود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» برنامه تلویزیونی صبحگاهی «رخصت» با محوریت ورزش زورخانه‌ای، فرهنگ پهلوانی را در میان مخاطبان ترویج می‌کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» یک پژوهشگر موسیقی تاکید کرد که بازخوانی و تنظیم دوباره موسیقی نباید به اصالت و هویت اثر خدشه وارد کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سرتیپ دوم پاسدار «قربان محمد ولی‌زاده» با ارسال لوح تقدیر، از برنامه «میدان یار» شبکه تهران سیما قدردانی کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

تبلیغات متنی (ویژه)
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است