ورزشی 13:39 - 01 اردیبهشت 1404
اوستون ارونوف که در این فصل اغلب مصدوم بوده و آنچنان که باید به پرسپولیس کمک نکرده، مورد توجه باشگاه فنرباغچه در سوپرلیگ ترکیه قرار گرفته است!

ادعای خبرنگار ازبک: فنرباغچه ارونوف را می‌خواهد! / آنها فقط نگران مصدومیت اوستون هستند

باشگاه خبرنگاران جوان - وقتی پرسپولیس اوستون ارونوف را خرید، انگار که به یک پیروزی بزرگ رسیده بود. آنها ستاره ازبکستانی را از چنگ استقلال در آوردند و البته ارونوف هم در بدو ورود توانست بدرخشد و به یکی از بهترین بازیکنان پرسپولیس تبدیل شود.

ارونوف به قدری درخشان ظاهر شد که مسئولان پرسپولیس بلافاصله برای تمدید قرارداد با او دست به کار شدند. قرارداد ارونوف در میانه‌های لیگ بیست‌وچهارم به مدت دو فصل تمدید شد تا او همچنان پیراهن قرمز را بر تن کند و راهی باشگاهی دیگر در لیگ برتر ایران نشود.

مصدومیت‌های متوالی، اما اجازه نداد تا درخشش ارونوف در ترکیب پرسپولیس تکرار شود. او بازی‌های بسیاری از لیگ برتر ایران و لیگ نخبگان آسیا را از دست داد و نتوانست در ترکیب پرسپولیس قرار بگیرد. همین مسأله یکی از دلایل افت پرسپولیس و خروج این تیم از جمع مدعیان قهرمانی بود.

حالا شنیده می‌شود ارونوف که طی سال‌های اخیر یکی از استعداد‌های برجسته فوتبال آسیا بوده، مورد توجه باشگاه فنرباغچه در سوپرلیگ ترکیه قرار گرفته است. مربیگری فنرباغچه بر عهده ژوزه مورینیو است و البته اسماعیل کارتال هم مدت‌ها روی نیمکت این تیم مطرح نشسته و هدایت زرد و مشکی‌ها را بر عهده داشته است.

یک خبرنگار ازبک که ارتباط نزدیکی با ستاره‌های تیم ملی ازبکستان دارد، درباره آینده ارونوف گفت: این را می‌دانم که اوستون مورد توجه فنرباغچه قرار دارد و تیم مطرح ترکیه‌ای در حال بررسی شرایط او است. با این حال مسئولان فنرباغچه نگران مصدومیت‌های ارونوف هستند و همین مسأله در کنار قرارداد او با پرسپولیس، شاید این انتقال را منتفی کند.

با توجه به شرایطی که ارونوف دارد و آسیب‌دیدگی‌های گاه و بیگاه‌اش، بعید است انتقال او به فنرباغچه که انبوهی از ستاره‌های مطرح را در اختیار دارد، نهایی و رسمی شود. به‌خصوص که پرسپولیس برای فصل بعد روی حضور مداوم ارونوف حساب باز کرده و ترک باشگاه ایرانی از سوی ستاره ازبکستانی، بعید و دور از انتظار خواهد بود.


12181411
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس با استعفای رضا درویش مخالفت کرد و او در پرسپولیس ماندنی شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست انجمن اسکیت بُرد و اسکیت اینلاین فری استایل مشخص شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئال مادرید به کارلو آنچلوتی اعلام کرده است که در صورت شکست در فینال کوپا دل ری مقابل بارسلونا از سمتش اخراج خواهد شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس به سرپرستی‌اش در این باشگاه واکنش نشان داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم‌های فوتبال استقلال تهران و هوادار امروز به مصاف هم رفته‌اند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم‌های فوتبال استقلال تهران و هوادار امروز به مصاف هم رفته‌اند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم‌های فوتبال استقلال تهران و هوادار امروز به مصاف هم رفته‌اند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم‌های فوتبال استقلال تهران و هوادار امروز به مصاف هم رفته‌اند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم‌های فوتبال استقلال تهران و هوادار امروز به مصاف هم رفته‌اند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم‌های فوتبال استقلال تهران و هوادار در دیداری معوقه امروز -دوشنبه- از ساعت ۱۸ در ورزشگاه آزادی تهران به مصاف هم رفته‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است