اقتصادی 15:34 - 23 مهر 1404
مدیرعامل جهاد استقلال قیمت هرکیلو گوشت گرم گوساله تنظیم بازار در فروشگاه‌ها را کمتر از ۷۰۰ هزارتومان اعلام کرد.

قیمت گوشت گرم گوساله تنظیم بازار کمتر از ۷۰۰ هزارتومان است

باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی - مسعود نمازی مدیرعامل شرکت جهاد استقلال در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه امنیت غذایی یکی از مولفه‌های مهم در تمام کشورهای است، گفت: اهمیت این موضوع بارها در سخنان معظم رهبری به ویژه در تامین کالاهای اساسی تکرار شده است.

وی با بیان اینکه تامین کالاهای اساسی به وفور یکی از خط قرمزهای وزارت جهاد کشاورزی است، افزود: فراوانی کالا موجب شده تا اقلام در تولید محصولات نهایی به موقع دست تولیدکنندگان برسد.

نمازی تنش های آبی را یکی از علل کاهش تولید نهاده‌های دامی اعلام کرد و گفت: با پیش آمدن جنگ تحمیلی ۱۲ روزه چالش‌ها نمود بیشتری پیدا کرد، اما بلافاصله موضوع تامین نهاده‌های دام و طیور به مقدار مورد نیاز پیگیری شد. اما در حال حاضر مهم‌ترین چالشی که وزارت جهاد کشاورزی را رنج می‌دهد موضوع تامین ارز است. 

مدیرعامل جهاد استقلال در ادامه افزود: شرکت‌های خصوصی هنوز موفق به گرفتن ارز سال گذشته خود نشده‌اند و این امر در تجارت آنها با کشور مبدا، اشکالاتی را در واردات کالاهای اساسی مورد نیاز ایجاد کرده است.

به گفته وی، بنابر وعده های بانک مرکزی مبنی بر حمایت بیشتر در خصوص تامین ارز واردکنندگان پیش بینی می شود که از یک ماه آینده شرایط در بازار کالاهای اساسی پایدارتر شود.

نمازی با اشاره به تخصیص یک میلیارد دلار ارز در دوران جنگ تحمیلی در کجا هزینه شد، بیان کرد: روند این تخصیص در حال طی شدن است، اما هنوز بسیاری از تولیدکنندگان و واردکنندگان موفق به دریافت ارز مورد نظر نشده‌اند. تخصیص ارز دارای وقفه بوده و معمولاً چندین ماه زمان می‌برد تا بانک مرکزی ارز را تخصیص دهد. براین اساس ما درخواست داریم تا بانک مرکزی در مدت کوتاه‌تری ارز مورد نیاز را تخصیص دهد.

وی انحصار در واردات برخی کالاهای اساسی را رد کرد و افزود: به استثنا روغن واردات هیچ کالای اساسی بیش از ۲۵ درصد در اختیار افراد نیست. در واقع وزارت جهاد کشاورزی بر اساس برنامه‌ریزی و سهمیه‌بندی که در سامانه ثبت سفارش محصولات دارد هر گروه بین ۲۰ تا ۲۵ درصد واردات یک محصول را بر عهده دارند.

نمازی از کاهش قیمت گوشت قرمز در بازار خبر داد و گفت:  قیمت گوشت گرم گوساله قرار است با نرخ کمتر از ۷۰۰ هزارتومان توزیع شود، همچنین فردا قیمت مصوب گوشت گرم گوسفند وارداتی مشخص خواهد شد.

 


12234668
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی گفت: تا پایان سال، حداقل ۱۰ هزار واحد استیجاری در اختیار زوج‌های جوان قرار خواهد گرفت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پیامک ثبت حساب بانکی به برخی از سرپرستان خانوار با کد ملی سرشماره استان‌های تهران و البرز ارسال شد
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرمایه‌گذاری یکی از دغدغه‌های اصلی بیشتر افراد جامعه در شرایط اقتصادی پرنوسان است. در ایران، طلا و سکه از پرطرفدارترین گزینه‌ها برای حفظ ارزش دارایی یا همان سرمایه‌گذاری به شمار می‌روند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پرونده‌های خانواده همیشه جزو حساس‌ترین و پرچالش‌ترین دعاوی حقوقی در ایران بوده‌اند. وقتی پای طلاق، مهریه یا حضانت فرزند به میان می‌آید، نه‌تنها زندگی شخصی افراد تحت تأثیر قرار می‌گیرد، بلکه آرامش خانواده‌ها و حتی آینده فرزندان نیز در معرض ت...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: تا سه روز آینده شاهد جوی پایدار در بسیاری از نقاط کشور هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در نشست مشترک مسئولان هواپیمایی کشوری ایران و تاجیکستان، ایجاد مسیر پروازی جدید مشترک میان ایران و افغانستان برای بهبود مدیریت ترافیک هوایی تاجیکستان پیشنهاد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پژوهشکده سوانح طبیعی گفت: در بازسازی پس از دفاع مقدس ۱۲ روزه مقرر شده که جبران خسارت این واحد‌ها از طریق فروش تراکم شهر انجام شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران گفت: حفظ پایداری شبکه، توسعه بازار برق و مشارکت همه بازیگران صنعت، محور راهبردی برنامه هفتم است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد مستضعفان گفت:افزایش حس مسئولیت اجتماعی از طریق پرداخت مالیات انجام می‌شود که باید این فرهنگ را تقویت کنیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق اعلام بانک مرکزی حجم کل تأمین ارز برای واردات کالا و خدمات به بیش از ۳۶.۳ میلیارد دلار رسید.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است