اقتصادی 00:01 - 23 اردیبهشت 1404
کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: پایش و مبارزه با آفات و بیماری غلات همچون شته مومی کلزا و سن گندم در مزارع در دستور کار قرار بگیرد.

ضرورت مبارزه با آفت سن گندم و غلات در مزارع

باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی -  پروین رفیعی کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت:  با توجه به خسارت مزارع چغندر قند ناشی از خسارت تگرگ بررسی مجدد باید در دستور کار قرار بگیرد.

وی با تاکید بر استفاده از قیم در باغات برای جلوگیری از شکسته شدن در برابر باد شدید افزود: با توجه به شرایط جوی، کشاورزان احتیاط در انجام عملیات کشاورزی در باغات و مزارع هنگام وزش باد را در دستور کار قرار دهند.

رفیعی ادامه داد: پایش و مبارزه با آفات و بیماری غلات همچون شته مومی کلزا و سن گندم در مزارع در دستور کار قرار بگیرد، همچنین با توجه به افزایش دما، تنظیم دما و رطوبت در انبارها، سالن‌های پرورشی، مرغداری و دامداری اعمال شود.

کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: در ساعات بعدازظهر دامداران نسبت به چرای دام در ارتفاعات و مسیل‌ها  احتیاط کنند،  همچنین تولیدکنندگان نسبت به کنترل استحکام و تنظیم دریچه های زنبور عسل خلاف جهت وزش باد اقدام کنند.

براساس آمار از ابتدای سال زراعی تا ۲۰ اردیبهشت ماه مجموع بارش کشور ۱۲۶.۹ میلی متر، مدت مشابه سال قبل ۱۸۹.۴ میلی متر و دوره بلندمدت  ۲۳۵.۲ میلی متر است که این امر کاهش  ۳۳ درصدی نسبت به سال قبل کمتر و  ۴۰.۵ درصد  دوره نرمال را نشان می دهد.

 طبق نقشه های هواشناسی در استان‌های آذربایجان غربی، شرقی، اردبیل، برخی نقاط استان‌های کرستان، زنجان، همدان، مرکزی، قزویم، مرکزی، البرز، تهران، گیلان، غرب مازندران و ارتفاعات سیستان و بلوچستان و سه شنبه برای استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، شمال اردبیل و چهارشنبه در برخی نقاط استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان و ارتفاعات البرز در برخی ساعات رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید موقت و برخی نقاط گرد و خاک و نقاط مستعد تگرگ رخ خواهد داد. پنج شنبه  ضمن تشدید ناپایداری‌ها در این مناطق برای استان‌های واقع در جنوب غرب، غرب کشور و دامنه‌های جنوبی البرز این شرایط پیش بینی می‌شود.

  امروز برای نیمه غربی کشور جنوب شرق، استان‌های البرز، تهران، قم و مرکزی و شمال اصفهان و سه شنبه تا پنج شنبه برای  استان‌های واقع نیمه غربی،   مرکز و دامنه‌های جنوبی البرز، در برخی ساعات وزش باد شدید و گرد وخاک پیش بینی می‌شود.


12188724
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: پایش و مبارزه با آفات و بیماری غلات همچون شته مومی کلزا و سن گندم در مزارع در دستور کار قرار بگیرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی از تغییر رویکرد اطلاع‌رسانی این وزارتخانه با هدف آگاهی‌بخشی و تقویت سرمایه اجتماعی خبر داد و بر شفافیت در اقدامات و پاسخگویی مدیران تأکید کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت عمران شهر‌های جدید با اشاره به آغاز عملیات اجرایی شهرک اعتمادیه و مسیر دسترسی جدید شهر اندیشه به مترو گفت: احداث این پروژه می‌تواند سهولت دسترسی مردم اندیشه به مترو و آزادراه تهران- کرج را فراهم کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای‌عالی شهرسازی و معماری از موافقت با تصویب طرح جامع پردیس و تبدیل بخشی از اراضی پادگان دوشان تپه به پارک بزرگ شهری و سایت دائمی مدیریت بحران شهر تهران خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نیرو گفت: بخشی از نیروگاه‌های برق‌آبی که از مدار خارج شده بود دوباره به مدار تولید بازگشته و بخشی دیگر نیز در حال بازگشت به مدار است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: طی دو روز آینده شرایط برای تشکیل توده گردوخاک بر روی کشور عراق و شمال عربستان و انتقال آن به غرب و جنوب غرب کشور وجود داشته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر نظارت بر معادن وزارت صمت از تشدید نظارت‌ها بر ایمنی معادن خبر داد و گفت: معادنی که ضوابط ایمنی را رعایت نکنند، به دستگاه قضایی معرفی و در صورت لزوم تعطیل می‌شوند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان هواپیمایی در خصوص تاخیر پرواز شماره ۷۶۴۰ مسیر تهران - مشهد توضیحاتی ارائه داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی راهبردی شرکت فرودگاه‌ها از رضایتمندی ۷۶.۲ درصدی کیفیت ارائه خدمات و امکانات در فرودگاه های کشور در فروردین ماه خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نیرو میزان مصرف برق به صورت انشعاب غیرمجاز را بیش از سه هزار مگاوات برآورد کرد و گفت: امسال به دلیل گرمای بی‌سابقه هوا و کاهش ۴۰ درصدی ذخایر آب سدها، محدودیت‌های برق زودتر از سال‌های گذشته آغاز شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است