فرهنگی‌هنری 07:00 - 11 آبان 1403
قائم مقام معاون صدا گفت: فراگیر شدن هوش مصنوعی در معاونت صدا به معنای کنار گذاشتن گویندگان نیست.

وجود هوش مصنوعی در رادیو به معنای کنار گذاشتن گویندگان است؟

مهدی آذرمکان، قائم مقام معاون صدا و مدیر شبکه رادیویی ایران درباره اقدام معاونت صدا پیرامون استفاده از هوش مصنوعی گفت: هوش مصنوعی یکی از موضوعات مهمی است، که مورد تاکید مقام معظم رهبری بوده است. ظرفیت این صنعت عظیم است و ما باید بتوانیم به نحوه احسن از آن استفاده بکنیم. الان می‌توان صدای بعضی از پیشکسوتانی که در قید حیات نیستند، بازسازی کرد. در آینده و با استفاده از این ظرفیت به سمتی خواهیم رفت که کل برنامه‌سازی با هوش مصنوعی امکان‌پذیر است. در نتیجه، سبب از بین رفتن خیلی از فرآیند‌ها می‌شود.

قائم مقام معاون صدا ادامه داد: گروهی در معاونت صدا تشکیل شده، که همکارانم در گروه‌های مختلف پژوهشی و برنامه‌سازی در حال فعالیت هستند. این گروه در زیر مجموعه ستاد تحول معاونت صدا جای می‌گیرد. هنوز استفاده از هوش مصنوعی در معاونت صدا به مرحله انجام نرسیده است. 

مدیر شبکه رادیو ایران در پاسخ به این سوال که آیا فراگیر شدن صنعت هوش مصنوعی در معاونت صدا به معنای کنار گذاشتن گویندگان است؟ توضیح داد: خیر، ما نه گوینده و نه برنامه‌ساز را کنار نمی‌گذاریم، بلکه از ظرفیت‌های گذشته استفاده می‌کنیم. مثلاً ما الان مهران دوستی که جزو گوینده رادیو بوده و صدای خاصی داشته، نداریم. ما می‌توانیم به کمک هوش مصنوعی از صدای ایشان استفاده بکنیم. چون صداست که ماندگار است. 

خبرنگار: نفیسه خلیلی


12111188
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» «همسفر آتش و برف» داستان زندگی سردار شهید حاج سعید قهاری و همسرش فرحناز را روایت می‌کند و مأموریت‌های جنگی آنها در غرب کشور و حلبچه را نشان می‌دهد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه تهران پخش فصل دوم سریال «مردان سایه» را از ۲۴ آبان‌ماه آغاز کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجموعه تئاتر شهر با انتشار یادداشتی نسبت به انتشار برخی مطالب در فضای مجازی درباره «تخریب حوض تئاتر شهر» واکنش نشان داد و توضیحاتی ارائه کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر روابط عمومی معاونت سیمای رسانه ملی از برگزاری مراسم چهلم هنرمند مردمی، متعهد و بابصیرت، زنده‌یاد استاد محمد کاسبی، در روز پنج‌شنبه ۲۹ آبان خبر داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با سی‌وسومین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران طرح «پاییزه کتاب ۱۴۰۴؛ فروش ویژه بازار کتاب» از ۲۵ تا ۳۰ آبان در سراسر کشور اجرا می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر جشنواره تلویزیونی مستند از ساخت مستندی تازه درباره حمله به صداوسیما در جریان جنگ ۱۲ روزه و ارائه آن در جشنواره تلویزیونی مستند خبر داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در مراسمی که عصر روز شنبه ۲۴ آبان ماه در آرامگاه سعدی برگزار شد، پوستر چهل‌و‌سومین جشنواره جهانی فیلم فجر رونمایی شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: کالبد کتابخانه، کتاب و کتابدار، سه ضلع اصلی مجموعه نهاد کتابخانه‌های عمومی است و کتابخانه، ضلع موازی مدرسه است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شهید آوینی خدمت زیادی به صنعت مستندسازی کشور کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر میراث‌فرهنگی گفت: یکسال تلاش مستمر، وزارتخانه را به جایگاه برتر در ارزیابی‌های ملی رسانده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است