ورزشی 11:45 - 05 فروردین 1404
دروازه بان تیم ملی فوتبال کشورمان از رئیس فدراسیون فوتبال و کمیته استیناف این فدراسیون خواست، رأی مربوط به فسخ قراردادش با باشگاه پرسپولیس را اعلام کنند.

بیرانوند: کمیته استیناف همین امشب رأی من را اعلام کند!

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، علیرضا بیرانوند پس از تساوی 2-2 تیم ملی ایران مقابل ازبکستان اظهار داشت: به مردم عزیزم تبریک می‌گویم. صعود به جام جهانی لذتبخش است. می‌توانستیم بازی را ببریم. ازبکستان هم بازی خوبی انجام داد و بردن این تیم سخت بود. خدا را شکر به جام جهانی صعود کردیم. به مردم و کسانی که حمایت کردند، تبریک می‌گویم.

سنگربان تیم فوتبال تراکتور در واکنش به خبرنگاری که دیدار مقابل ازبکستان را یکی از روزهای بد او دانست و شعارهایی که برخی هواداران علیه وی دادند، تصریح کرد: الان منظور شما از روز بد چیست؟! اصلاً شما فنی نگاه نکنید. این اتفاق افتاده است و من به خودم ایمان دارم. افتخار می‌کنم که لباس تیم ملی را پوشیدم و اگر امروز این مردم به من بی‌احترامی کردند می‌بخشم‌شان، چون پیراهن تیم ملی را پوشیدم و سرباز ایران هستم. این اتفاقی هم که افتاده است شاید خیلی برایم سخت باشد. مردم همه من را می‌شناسند. شاید اگر همینطور ادامه دهند همانطور که من را بزرگ کردند، زمینم بزنند. من برای خودم نیستم و برای مردمم که اینقدر بزرگم کردند. بیرانوند چندین سال در باشگاه بزرگ پرسپولیس بازی کرده و در شش سال 13 قهرمانی برای این باشگاه آوردم و باید جنبه این را داشته باشم که یک یا دو بازی به من بی‌احترامی کنند. من از هواداران پرسپولیس می‌خواهم که با من طرف باشند و با مادرم، زن و بچه‌هام کاری نداشته باشند و فقط با من طرف باشند. هر بی‌احترامی کنند من قبول می‌کنم. همه من را می‌شناسند و من فقط خدا را دارم.

دروازه‌بان تیم ملی راجع به اینکه بازیکنان تیم ملی و قلعه‌نویی این برد را به او تقدیم کردند، گفت: به هر حال بچه های تیم ملی ناراحت می شوند. وقتی در گرم کردن بازی قبلی آن اتفاق برای من افتاد و دوباره شروع کردند، یک اتفاقی قبل از بازی با امارات در رختکن رخ داد که من واقعاً بغض کردم و همه بچه‌ها گفتند که امروز برای بیرانوند بازی می‌کنیم. امروز هم رفتار بازیکنان طبیعی بود. خدا را شکر من توانستم به تیمم کمک کنم. به هر حال شرایط سختی است و امیدوارم این اتفاق برای هیچ ورزشکاری نیفتد.

بیرانوند درباره اشک‌های خود در پایان بازی با ازبکستان گفت: این اشک‌ها را باید زودتر می‌ریختم. باید در بازی پرسپولیس و تراکتور این اتفاق می‌افتاد. امروز چون تیم ملی بود نتوانستم خودم را کنترل کنم. من آرزو می‌کنم در سال جدید مردم عزیزم خوشحال باشند. من هم فرزند این مردم هستم و هر اتفاقی بیفتد قبول می‌کنم. شاید بیرانوند هم اشتباهی کرده باشد و برخی ها ناراحت باشند، اگر من اینجا تنها هستم و هواداران به من بی‌احترامی می‌کنند، به خاطر این است که با کسی معامله نکردم، نه با رسانه‌ها و نه با مجری‌ها. همیشه با خدا بودم و همیشه خدا دستم را گرفته است.

وی در ادامه گفت: من راه حلش را بگویم؛ تنها چیزی که الان من را ناراحت می‌کند لیدرهایی هستند که از سمت فدراسیون می‌آیند تا هواداران را راهنمایی کنند و همان‌ها صدا می‌زنند تا این اتفاق بیفتد (هواداران توهین کنند). وقتی صدای لیدرها را می‌شنوم برایم ناراحت‌کننده است. هر باشگاهی سهمیه دارد که لیدرهایش بیایند. من هواداران پرسپولیس را درک می‌کنم که فکر می‌کنند من غیرقانونی فسخ کردم، اما اگر رأی من که حقم است زودتر اعلام شود و بدانند حق با من است شاید آرام‌تر شوند. من آماده‌ام، می‌خواهند چهار ماه یا شش ماه محرومم کنند. از آقای تاج و فدراسیون خواهش می‌کنم. چرا با افکار عمومی مردم بازی می‌کنید؟! من به خاطر این تحمل می‌کنم که برای پرسپولیس خیلی زحمت کشیدم. در شش سال هواداران پرسپولیس من را بزرگ کردند و انقدر بی‌جنبه نیستم که با دو سه بازی بی‌احترامی (جمله نیمه تمام). حق می‌دهم چون آنها فکر می‌کنند من به باشگاه بی‌احترامی کردم. من از آقای تاج و آقای صالحی (رئیس کمیته استیناف) خواهش می‌کنم. یکجا شنیدم که گفتند بعد از لیگ قرار است رأی داده شود، اما خواهش می‌کنم زودتر اعلام کنند. فردا نه، همین امشب اعلام کنند.

دروازه بان تیم ملی در واکنش به این پرسش که آیا صحبتی است که تاکنون انجام نداده باشد؟ گفت: ما تا دو ماه دیگر بازی نداریم و الان تمام تمرکزم روی تراکتور است. یک کاری آنجا دارم و الان موقع صحبت کردن نیست. فقط می‌خواهم یک خواهش از هواداران پرسپولیس کنم، مردم ایران همه من را دوست دارند. برای من و تیم ملی این اتفاق خوب نیست. امیدوارم هواداران پرسپولیس به خاطر پرچم تیم ملی این اتفاق را حداقل در بازی‌های ملی انجام ندهند. همه بچه‌های تیم ملی از این اتفاق ناراحت می‌شوند. عیب ندارد جاهای دیگر به خودم بگویید. من چندین سال در فوتبال هستم و همه چیز را تحمل کردم.

انتهای پیام/


12170733
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم ملی اسکیت رولرفری استایل (اگرسیو) به تشریح آخرین وضعیت این رشته پرداخت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» عباس الیاسی رئیس هیأت‌مدیره باشگاه تراکتور تا زمان برگزاری جلسه درباره استعفای مدیرعامل این باشگاه مسئولیت امور اجرایی را برعهده خواهد داشت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال امید ایران پس از تساوی مقابل کره جنوبی در جام ملت‌های زیر ۲۳ سال آسیا خود را برای دیدار با ازبکستان آماده می‌کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» برخی گمانه زنی‌ها پس از استعفای سعید مظفری‌زاده از رضا درویش به عنوان یکی از گزینه‌های مدیرعاملی تراکتور خبر می‌دهند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران قصد دارد در ادامه رقابت‌های لیگ برتر از آنتونیو آدان در درون دروازه تیم خود استفاده کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم شمشیرباز بانوان اپه ایران در نخستین روز از رقابت‌های کاپ جهانی امارات در جدول مقدماتی به مصاف حریفان رفتند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سعید مظفری‌زاده با انتشار پیامی از پایان مدیرعاملی خود در باشگاه تراکتور خبر داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» با توجه به کسب نتایج ضعیت تیم فوتبال البطائح با هدایت فرهاد مجیدی، اماراتی‌ها خواستار اخراج این مربی شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مهاجم برزیلی سابق فوتبال ایران از دنیای فوتبال خداحافظی کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رامین رضاییان با وجود نارضایتی از شرایط موجود مجبور به ماندن در استقلال است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است