ورزشی 23:02 - 28 دی 1400

سرمربی تیم ملی استرالیا: ایران در دفاع بسیار خوب کار کرد

به گزارش خبرنگار مهر، بیستمین دوره مسابقات هندبال قهرمانی مردان آسیا و انتخابی رقابت‌های جهانی از امروز سه شنبه ۲۸ دی ماه با حضور ۱۶ تیم در قالب چهار گروه در شهر دمام عربستان آغاز شد. ایران در این رویداد در گروه دوم با تیم‌های عربستان، استرالیا و هند هم گروه است. شاگردان مانوئل فرناندز سرمربی اسپانیایی تیم ملی امروز در در اولین مسابقه خود برابر استرالیا قرار گرفتند و توانستند با اختلاف ۲۲ گل و با نتیجه ۳۲ بر ۱۰ با اقتدار پیروز این میدان شوند.

تِیپ رمضانی پس از شکست ۳۲ بر ۱۰ تیم ملی هندبال استرالیا مقابل ایران در گفت‌گو با روابط عمومی فدراسیون هندبال ایران در مورد این مسابقه اظهار داشت: به تیم خوب ایران تبریک می‌گویم. آنها برد خوبی کسب کردند. می‌دانم که تیم ایران در روزهای اخیر تغییراتی در ترکیب خود ایجاد کرده است. تیم ایران در دفاع بسیار خوب کار کرد و به همین دلیل کارمان بسیار دشوار شد و در حمله مشکلاتی داشتیم. از عملکرد تیمم رضایت دارم اما در مقابل ایران بسیار بهتر از ما بود و به پیروزی رسید.

وی ادامه داد: دو بازی دیگر تا پایان مرحله گروهی داریم. عربستان تیم بسیار قدرتمندی است. تا جایی که توانستیم حریفان را آنالیز کرده‌ایم. شناخت زیادی از هند نداریم و در این مدت تلاش کردیم تا آنها را بهتر بشناسیم.

سرمربی تیم ملی هندبال استرالیا در پاسخ به این سوال که چه تیمی صدرنشین این مرحله خواهد شد، گفت: ایستادن در رده نخست بستگی به بازی ایران و عربستان دارد. اگر ایران در ادامه مسابقات بتواند مثل امروز بازی کند می‌تواند در رده نخست قرار بگیرد.

رمضانی در پایان با تمجید از کشور ایران، عنوان کرد: من یکی از طرفداران بزرگ تاریخ ایران هستم و پیش از این هم به شیراز سفر کرده‌ام و از هواداران حافظ و سعدی هستم. به اصفهان هم سفر کرده‌ام و فکر می‌کنم آنجا یکی از زیباترین شهرهایی باشد که دیده‌ام. البته به تهران هم رفته‌ام و مردم ایران را دوست دارم. امیدوارم بزودی بتوانم یک بار دیگر به ایران سفر کنم.

بیستمین دوره مسابقات هندبال قهرمانی آسیا و انتخابی مسابقات جهانی لهستان-سوئد ۲۰۲۳ از ۲۸ دی تا یازدهم بهمن به میزبانی دمام عربستان برگزار می‌شود و ۵ تیم جواز حضور در مسابقات جهانی را کسب خواهند کرد.


11416406
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال الوصل امارات گفت: رقابت سخت و متفاوتی نسبت به دیدار رفت مقابل استقلال خواهیم داشت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» موسسان سوپرلیگ اروپا با طرح دعوای حقوقی علیه اتحادیه فوتبال اروپا خواهان، غرامت ۴.۵ میلیارد یورویی از یوفا شده‌‍اند تا این نهاد را برای تائید شکل جدید و اصلاح شده مسابقات تحت فشار بگذارند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» انجمن تنیس بازان حرفه‌ای جهان آخرین رنکینگ خود را اعلام کرد که بر این اساس علی یزدانی و کسری رحمانی صعودی چند پله‌ای داشتند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ترکیب سپاهان ایران برابر الحسین اردن در لیگ قهرمانان آسیا ۲ اعلام شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی استقلال معتقد است که این تیم در بازی فردا مقابل الوصل متفاوت‌تر از بازی رفت ظاهر خواهد شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کنفدراسیون راگبی آسیا با ارسال نامه‌ای به میرمهدی حسینی، رئیس راگبی ایران موفقیت تیم ملی زنان کشورمان در رقابت‌های ۲۰۲۵ آسیایی عمان را تبریک گفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی سوئدی الوصل امارات گفت: بازی سختی مقابل استقلال در حضور تماشاگران این تیم خواهیم داشت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئال مادرید در دیدار برابر المپیاکوس پنج بازیکنش را در اختیار ندارد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی فدراسیون فوتبال به آخرین وضعیت صدور روادید هیأت ایرانی برای حضور در مراسم قرعه‌کشی جام‌جهانی واکنش نشان داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فرشته حسن‌زاده از علاقه و ارادت خود به رهبر معظم انقلاب سخن گفت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است