اقتصادی 08:41 - 01 مهر 1405
مدیرکل استاندارد استان تهران گفت: مطابق قانون، خرید و فروش مصنوعات طلای بدون کد شناسایی یا دارای کد شناسایی ابطال‌شده ممنوع است.

خرید و فروش مصنوعات طلای بدون کد شناسایی ممنوع است

باشگاه خبرنگاران جوان - مدیرکل استاندارد استان تهران با اعلام اجرای گشت‌های نظارتی، گفت: مطابق قانون، خرید و فروش مصنوعات طلای بدون کد شناسایی یا دارای کد شناسایی ابطال‌شده ممنوع است.

 قاسم فدوی در تشریح این خبر گفت: این موضوع به دفعات، به خریداران، سازندگان و عرضه‌کنندگان مصنوعات طلا در استان اطلاع‌رسانی شده‌است و در حال حاضر نیز، بازرسان استاندارد با بازرسی از واحد‌های تولیدی و عرضه‌کننده مصنوعات طلا، بر این مصنوعات نظارت می‌کنند.

وی افزود: وظیفه اصلی کنترل اعتبار بر عهده خریداران مصنوعات طلا است که باید هنگام خرید، اعتبار کد شناسایی را از طریق سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۵۱۷ استعلام نمایند.

این مقام مسئول با تاکید بر ممنوعیت خرید و فروش مصنوعات طلای فاقد کد شناسایی ادامه داد: از ابتدای سال تاکنون، برای ۹۰ واحد سازنده مصنوعات طلا کد شناسایی صادر و یا تمدید شده است و مجموعا واحد‌های دارای کد معتبر در استان تهران بالغ بر ۱۳۰۰ واحد است.

منبع: استاندارد


12308264
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل استاندارد استان تهران گفت: مطابق قانون، خرید و فروش مصنوعات طلای بدون کد شناسایی یا دارای کد شناسایی ابطال‌شده ممنوع است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اداری استخدامی گفت: تمامی دستگاه‌ها مکلف هستند که اطلاعات نیرو‌های شرکتی خود را تا ابتدای مهر در سامانه تبدیل وضعیت ثبت کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی، با اشاره به توان بالای نظام اداری کشور گفت: تجربه شرایط سخت یک سال گذشته نشان داد که نظام اداری کشور از ظرفیت و توان قابل توجهی برخوردار است و حتی در بحرانی‌ترین مقاطع، خدمات‌رسانی به مردم متوقف نشد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی، با اشاره به توان بالای نظام اداری کشور گفت: تجربه شرایط سخت یک سال گذشته نشان داد که نظام اداری کشور از ظرفیت و توان قابل توجهی برخوردار است و حتی در بحرانی‌ترین مقاطع، خدمات‌رسانی به مردم متوقف نشد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» برای لید خبری، می‌توانی این‌طور خلاصه‌اش کنی: از ابتدای مهر تا پایان آذر ۱۴۰۵، بانک‌ها موظفند سهم دسته‌چک‌های الکترونیکی و واگذاری غیرحضوری چک‌های الکترونیکی را به ۲۵ درصد برسانند؛ اقدامی که نخستین گام در برنامه چهارمرحله‌ای توسعه چک الک...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر بازرگانی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران از اعمال افزایش ۴۰ درصدی حق‌العمل جایگاه‌داران سوخت کشور به‌صورت علی‌الحساب از امشب خبر داد و اعلام کرد: نرخ جدید بنزین و نفت‌گاز در سامانه بارگذاری شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس انجمن تولیدکنندگان شیر خشک نوزاد از تولید ماهانه ۶.۵ میلیون قوطی شیرخشک نوزاد خبر داد و گفت: براساس آمار ماهانه ۵ تا ۵.۵ میلیون قوطی شیرخشک نوزاد در کشور مصرف می‌شود که این میزان مازاد بر نیاز کشور است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر گفته کارشناسان، علی رغم وعده وعید‌های مسئولان مبنی بر تعیین تکلیف قیمت خرید تضمینی گندم و پرداخت کامل مطالبات تا پایان شهریور، متاسفانه این امر محقق نشده است و در سال زراعی جدید می‌تواند اثر سوء بر کشت این محصول استراتژیک بگذارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور از تغییر ساعت کاری دستگاه‌های ملی و استانی از فردا خبر داد و گفت: ساعت کاری تمام دستگاه‌های اجرایی از جمله بانک‌ها از ساعت ۸ صبح تا ۱۳ خواهد بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت:طی سه روز آینده در اغلب مناطق کشور جوی آرام همراه با افزایش نسبی دما پیش بینی می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است