اقتصادی 14:31 - 08 مرداد 1404
خزانه‌داری کل کشور، دستگاه‌های اجرایی را مکلف کرد تا اطلاعات مطالبات دولت از اشخاص حقوقی غیردولتی را در سامانه سمادنو ثبت کنند.

ثبت به‌موقع مطالبات دولت در سامانه سماد نو الزامی شد

باشگاه خبرنگاران جوان - خزانه‌داری کل کشور با ابلاغ بخشنامه‌ای، دستگاه‌های اجرایی را مکلف کرد تا اطلاعات مطالبات دولت از اشخاص حقوقی غیردولتی را در سامانه سمادنو ثبت کنند. این اقدام در راستای اجرای قانون بودجه ۱۴۰۴ است.

 در راستای اجرای بند (ژ) تبصره (۲) قانون بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور و تصویب‌نامه هیئت وزیران، بخشنامه‌ای به کلیه دستگاه‌های اجرایی مشمول ماده (۵) قانون مدیریت خدمات کشوری ابلاغ شد. این بخشنامه بر لزوم وصول به‌موقع مطالبات دولت از اشخاص حقوقی بخش غیردولتی تأکید دارد.

بر اساس این بخشنامه، دستگاه‌های اجرایی موظف‌اند اطلاعات و مستندات مربوط به مطالبات دولت، شامل اصل مبلغ طلب، وجه التزام، و تغییرات آن در طول دوره را برای ثبت در سامانه یکپارچه مدیریت بدهی و اوراق بازار پول و سرمایه (سمادنو) در اختیار ذی‌حسابان و مدیران امور مالی قرار دهند. همچنین، ذی‌حسابان و مدیران مالی مکلف‌اند بادقت و در موعد مقرر، این اطلاعات را در سامانه مذکور ثبت کرده و گزارش‌های مقطعی را برای ارائه به هیئت دولت و سازمان برنامه‌وبودجه کشور آماده کنند.

رعایت مفاد این بخشنامه برای ثبت اطلاعات سه‌ماهه اول سال ۱۴۰۴ نیز الزامی است. این اقدام در جهت شفافیت مالی و مدیریت بهینه منابع دولت صورت می‌گیرد.

منبع: وزارت اقتصاد


12212032
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بسیاری از کارشناسان براین باورند که آزادسازی قیمت آرد و نان راهکار شفافیت و عدالت در توزیع یارانه و کاهش قاچاق و ضایعات حوزه آرد و نان محسوب می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد ملی گندمکاران گفت: سازمان برنامه و بودجه برای پرداخت مطالبات گندمکاران بدنبال چاپ اوراق قرضه است، درحالیکه این موضوع زمان بر و انحرافی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی گفت: تمامی سایت و کانال‌های فروش بلیت پرواز های اربعین مجوز دارند و حق فروش خارج از نرخ مصوب ندارند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» تغییر عادت‌های نادرست مصرف آب گامی اساسی در راستای حفاظت از منابع آبی و تضمین آینده‌ای پایدار برای نسل‌های آینده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» تغییر عادت‌های نادرست مصرف آب گامی اساسی در راستای حفاظت از منابع آبی و تضمین آینده‌ای پایدار برای نسل‌های آینده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سرمایه‌گذاری ساتبا گفت: تامین مالی برای احداث نیروگاه‌های تجدیدپذیر که متقاضیان زیادی دارد گلوگاهی است که اگر این گشایش صورت گیرد حتما می‌تواند شتاب خوبی در نیروگاه‌های تجدیدپذیر به ویژه نیروگاه‌های خورشیدی که در دست اقدام داریم داده ...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران میهن گفت: با توجه به کاهش مصرف تخم مرغ در فصل گرما و زیان مرغداران، خرید حمایتی تا پایان مرداد ادامه دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس سیاست گذاری مسکن گفت: همزمان با افزایش میزان تسهیلات ساخت و از طرف دیگر استمرار پرداخت شاهد کاهش گلایه گی سازندگان در این بخش خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس سیاست گذاری مسکن گفت: همزمان با افزایش میزان تسهیلات ساخت و از طرف دیگر استمرار پرداخت شاهد کاهش گلایه سازندگان در این بخش خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر اعلام بانک مرکزی، امسال آن دسته از افرادی که ضمن خریداری ارز موفق به انجام سفر اربعین نشوند به منظور عدم مواجهه با هرگونه محدودیت در دریافت ارز در سال آتی موظف به عودت ارز به شبکه بانکی هستند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است