ورزشی 18:23 - 26 مرداد 1405
تیم های ملی فوتبال ایران و ازبکستان در ماه مهر در دیداری دوستانه به مصاف هم می روند.

بازهم دیدار با رقیب همیشگی/ دیدار دوستانه ایران و ازبکستان تایید شد

باشگاه خبرنگاران جوان؛ سجاد هدایت پور - سایت چمپیونات ازبکستان اعلام کرد تیم‌های ملی فوتبال ازبکستان و ایران روز ۲۴ سپتامبر (دوم مهر) در دیداری دوستانه در تاشکند به مصاف هم می‌روند.

ایران در بازی بعدی خود ۲۹ سپتامبر  (۷ مهر ) در شهر کازان به مصاف روسیه می رود.

ازبک‌ها شش روز بعد، یعنی ۳۰ سپتامبر، مقابل آرژانتین در چین به میدان می‌روند. آن‌ها همچنین در ادامه بازی‌های دوستانه خود ۶ اکتبر میهمان کره جنوبی خواهند بود.

ایران و ازبکستان  از سال ۲۰۲۳ تا پایان سال ۲۰۲۵ هفت مرتبه برابر یکدیگر قرار گرفتند و در بسیاری از مسابقات مقدماتی جام جهانی، کافا و دوستانه به مصاف هم رفته‌اند.

نکته جالب توجه اینکه ازبکستان از سال ۱۳۹۴ تا سال ۱۴۰۲ در هفت مسابقه متوالی مغلوب ایران شد و پس از آن، این تیم در شش دیدار پیاپی شکستی را متحمل نشده است.


12300345
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم‌ ملی فانکشنال فیتنس ایران در بخش آقایان و بانوان در مسابقات قهرمانی آسیا قزاقستان ۲۰۲۶ با کسب ۳ مدال طلا و یک مدال نقره انفرادی در بخش آقایان و بانوان و نیز کسب یک مدال طلای تیمی آقایان و یک برنز تیمی بانوان به مقام نایب قهرمانی، دست یا...
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم های ملی فوتبال ایران و ازبکستان در ماه مهر در دیداری دوستانه به مصاف هم می روند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی بسکتبال زیر ۱۸ سال پسران ایران در سومین دیدار خود از رقابت‌های کاپ آسیا زیر ۱۸ سال به مصاف چین خواهد رفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال استقلال فصل را خوب آغاز کرده، اما عمق ترکیب آبی‌ها می‌تواند در ادامه فصل به چالش کشیده شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» با توجه به حضور تیم فوتبال استقلال در رقابت‌های آسیایی این تیم با فشردگی مسابقات مواجه است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» احتمال اینکه داکنز نازون مهاجم خارجی استقلال به جمع آبی‌ها باز گردد بسیار ضعیف است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرخیو بوسکتس دوباره به باشگاه محبوبش بارسلونا بازگشت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدافع ملی پوش به صورت رسمی به پرسپولیس پیوست.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مرحله مقدماتی روز دوم رقابت‌های کشتی فرنگی جوانان قهرمانی جهان از ظهر امروز در چهار وزن ۵۵، ۶۷، ۷۲ و ۹۷ کیلوگرم در حال برگزاری است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فیروز کریمی در واکنش به اعتراض تاجرنیا گفت: استقلال صدرنشین و شایسته حضور در آسیاست، اما قهرمان نشده که جام بگیرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است