ورزشی 17:30 - 31 فروردین 1404
هوادار مجروح تیم فوتبال پرسپولیس شکایتش از سرخپوشان را تکذیب و بیان کرد که چشم که چیزی نیست جانم را برای پرسپولیس می‌دهم.

بحث شکایت مطرح نیست/ چشم که چیزی نیست جانم را برای پرسپولیس می‌دهم

باشگاه خبرنگاران جوان - در حالی که  گفته می‌شود  محمد جواد عبده، هوادار تیم  فوتبال  پرسپولیس که در جریان بازی با تیم تراکتور به علت پرتاب سنگ هواداران تراکتور نابینا شد  و از باشگاه تراکتور شکایت کرده  بود، اما این بار در یک چرخش ۱۸۰ درجه‌ای از باشگاه  پرسپولیس   به عنوان میزبان این بازی شکایت کرده و خواستار گرفتن دیه و غرامت از باشگاه «محبوب خود» شده است، اما این خبر تکذیب شد.  

هوادار مجروح پرسپولیس ضمن تکذیب این مطلب گفت: "بحث شکایت نیست؛ در متن دادخواست باید عوامل برگزارکننده از جمله باشگاه پرسپولیس و فدراسیون فوتبال ذکر شوند. باشگاه پرسپولیس کاملاً در جریان این موضوع قرار دارد. راستش را بخواهید، دلیل این حجم از حملات را متوجه نمی‌شوم. چون باشگاه پرسپولیس کاملا در جریان ماجراست. حتی وکیل بنده نیز با باشگاه صحبت کرده است.

امروز خبری را منتشر کردند مبنی بر این‌که چشمم را از دست داده‌ام و مشخص شده که اصلاً قرنیه‌ای در آن وجود ندارد. چشم که چیزی نیست، من جانم را هم برای باشگاه پرسپولیس می‌دهم.

تاریخ ثبت دادخواست مربوط به ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ است، نه امروز. امروز بنده در بیمارستان بودم. واقعاً دلیل رسانه‌ای شدن این خبر را نمی‌دانم.

 هنوز هم برایم عجیب است، چون باشگاه کاملاً در جریان امور قرار دارد و در صورت وجود مسئله‌ای، حتماً به من اطلاع می‌داد. حتی امروز نیز با باشگاه صحبت کردم و تمامی موارد را توضیح دادم؛ پیش‌تر نیز یادآوری کرده بودم. "

پست محمد جواد عبده، هوادار تیم  فوتبال  پرسپولیس


12180993
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سابریست نوجوان ایران مدال طلای رقابت‌های جام جهانی سنگال را بدست آورد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی فوتسال ایران در جدیدترین رنکینگ جهانی فیفا با یک پله صعود و مجموع ۱۵۲۳ امتیاز در جایگاه چهارم قرار گرفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تمرین امروز استقلال با نظر سرمربی این تیم تعطیل شد تا بازیکنان فرصت استراحت کردن برای دیدار برگشت مقابل الحسین را داشته باشند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی فدراسیون فوتبال از طراحی پیراهن تیم ملی فوتبال با طرحی نوستالژیک برای حضور در جام جهانی خبر داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس یوفا پس از کناره‌گیری رئال مادرید از تشکیل سوپرلیگ اروپا، فوتبال را برنده اختلافاتی دانست که در بین سال‌های اخیر بین اتحادیه فوتبال اروپا و باشگاه‌های بزرگ به وجود آمده بود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» محمد رجب زاده سکان دار تیم فوتبال سایپا در لیگ آزادگان شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فدراسیون فوتبال سنگال برای آماده سازی خود در جام جهانی ۲۰۲۶ در حال مذاکره با ایران برای برگزاری یک دیدار دوستانه است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه سایپا تهران نسبت به استفاده از بازیکن غیرمجاز در لیگ دسته اول فوتبال کشور تبرئه شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ورزش و جوانان در سالروز حادثه بمباران زمین فوتبال روستای چوار و شهادت فوتبالیست های ایلامی پیامی منتشر کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ورزش و جوانان در سالروز حادثه بمباران زمین فوتبال روستای چوار و شهادت فوتبالیست‌های ایلامی پیامی منتشر کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است