مهروز ساعی: نخستین طلای تکواندوی بانوان ایران در بازی‌های آسیایی حکم دو طلا را دارد

سرمربی تیم ملی تکواندوی بانوان ایران پس از کسب نخستین مدال طلای تاریخ تکواندوی بانوان ایران گفت: این طلا برای ما حکم دو مدال طلا را دارد.

مهروز ساعی: نخستین طلای تکواندوی بانوان ایران در بازی‌های آسیایی حکم دو طلا را دارد

باشگاه خبرنگاران جوان - مهروز ساعی سرمربی تیم ملی تکواندوی بانوان ایران، پس از کسب نخستین مدال طلای تکواندوی بانوان ایران در بازی‌های آسیایی ناگویا، اظهار کرد: خدا را شکر می‌کنیم که توانستیم این مدال طلای باارزش را کسب کنیم. این نخستین بار است که در رشته تکواندو و در بخش بانوان موفق به کسب مدال طلای بازی‌های آسیایی می‌شویم.

 وی ادامه داد: از یک جهت دیگر، خوشحالی من بیشتر است؛ چرا که این طلا برای ما حکم دو مدال طلا را دارد و بسیار باارزش است. در فینال، حریف ازبکستانی خود را شکست دادیم و در جدول بازی‌ها و رقابت‌های تیمی نیز در واقع یک طلا را از ازبکستان گرفتیم.

 سرمربی تیم ملی تکواندوی بانوان درباره آسیب‌دیدگی ساینا کریمی نیز گفت: یکی دیگر از دختران ما، ساینا کریمی، نیز توانایی کسب مدال طلا را داشت، اما متأسفانه در دومین مبارزه خود مقابل نماینده ژاپن، از ناحیه زانو دچار آسیب‌دیدگی جدی شد و نتوانست ثانیه‌های پایانی راند دوم را ادامه دهد و از دور رقابت‌ها حذف شد.

ساعی در ادامه با اشاره به ادامه رقابت‌های تکواندو در بازی‌های آسیایی ناگویا، خاطرنشان کرد: امیدواریم ان‌شاءالله فردا با حضور دو نماینده دیگر در بخش بانوان و همچنین دو نماینده در بخش آقایان، بتوانیم مدال‌های طلای خود را تکرار کنیم. وی در پایان گفت: این مدال باارزش و بسیار زیبا را به مردم عزیزمان تقدیم می‌کنیم و امیدواریم مدال‌های طلای ورزش بانوان کشورمان تداوم داشته باشد.

آگهینرم‌افزار تما‌سگو
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ملی پوش جودو ایران که در یک قدمی مدال برنز نتوانست به آن دست پیدا کند گفت: برای کسب مدال طلا آمده بودم، اما شرمنده مردم عزیز کشورم شدم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم ملی تکواندوی بانوان ایران پس از کسب نخستین مدال طلای تاریخ تکواندوی بانوان ایران گفت: این طلا برای ما حکم دو مدال طلا را دارد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ملی‌پوش طلایی ایران گفت: خدا را شکر می‌کنم که توانستم لحظه‌ای دل مردم عزیز کشورم را شاد کنم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هفته هفتم لیگ برتر فوتسال ایران با برتری گهر زمین سیرجان و شکست تیم‌های مس سونگون و پالایش نفت بندرعباس به پایان رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پرسپولیس امروز در دیداری تدارکاتی به مصاف گل‌گهر سیرجان رفت و در پایان با دو گل به پیروزی رسید.
ورزشی
«خبرگزاری فارس» ملی‌پوش ۸۶ کیلوگرم کشتی آزاد ژاپن گفت: می‌خواستم با پرچم ژاپن دور افتخار بزنم که به این هدف نرسیدم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم ملی سنگ‌نوردی گفت: علیپور با تکیه بر تجربه‌اش در رقابتی سنگین به مدال نقره رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» قهرمان جهان و المپیک کشتی آزاد ایران، پس از کسب مدال طلای وزن فوق‌سنگین بازی‌های آسیایی ناگویا، از دشواری رقابت‌ها، حساسیت مبارزه با حریف قزاقستانی و تصمیم خود برای تقدیم مدال طلایش به امام رضا(ع) صحبت کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مرحله پایانی اردوی آماده‌سازی تیم ملی اسکیت سرعت برای حضور در بازی‌های جهانی پاراگوئه، از فردا آغاز می‌شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مسابقات دستجات آزاد کشوری و انتخابی تیم ملی اسکیت رولبال رده سنی بزرگسالان آقایان از روز شنبه در البرز استارت می‌خورد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

تبلیغات متنی (ویژه)
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است