اقتصادی 19:10 - 13 آذر 1403
رئیس سازمان راهداری از جابجایی و ترانزیت ۴.۷ میلیون تُن کالا از طریق ۲۶ پایانه مرزی کشور در این بازه زمانی خبر داد.

جابجایی ۴.۷ میلیون تُن کالا از طریق ۲۶ پایانه مرزی کشور

رضا اکبری در تشریح اقدامات صورت گرفته در این سازمان در ۱۰۰ روز نخست کاری فعالیت دولت چهاردهم، اظهار کرد: حذف ۲۸۴ نقطه پرحادثه، روکش آسفالت تقویتی، حفاظتی، لکه‌گیری و درزگیری ۶۱۱۵ کیلومتر از راه‌های اصلی و شریانی کشور از جمله مهمترین اقدامات صورت گرفته در حوزه راهداری است.

وی با اشاره به نوسازی ۱۶۳ دستگاه ماشین‌آلات و بازسازی و اورهال ۱۸۹ دستگاه از ماشین‌آلات راهداری، بیان کرد: اجرای روکش آسفالت تقویتی و حفاظتی و عملیات‌های جاری ۱۷۵۰ کیلومتر از راه‌های فرعی و ۱۶۲۸ کیلومتر از راه‌های روستایی و ساخت، بهسازی و آسفالت ۹۰۴ کیلومتر از راه‌های روستایی و فرعی از مهمترین پروژه‌های انجام شده در این بخش است.

به گفته سرپرست این سازمان، با ابلاغ مرحله دوم سهمیه قیر ساخت راه‌های روستایی، روند اجرای رویه راه‌های روستایی به‌ویژه در استان‌های گرمسیری با شتاب بیشتری انجام خواهد شد.

اکبری در بخش دیگری از سخنان خود از جابجایی و ترانزیت ۴.۷ میلیون تُن کالا از طریق ۲۶ پایانه مرزی کشور در این بازه زمانی خبر و ادامه داد: همچنین با صدور بارنامه، جابجایی قریب به ۱۶۸ میلیون تُن کالا در سطح جاده‌های کشور توسط ۵۴۷۷ شرکت حمل و نقل، ۴۵۱ هزار و ۱۰۰ ناوگان باری فعال و ۵۵۴ هزار و ۱۰۰ راننده فعال در این بخش انجام شده است.

وی خاطرنشان کرد: جابجایی ۳۸ میلیون و ۵۰۰ هزار مسافر در قالب ۳ میلیون و ۹۹۵ هزار سفر بخش دیگری از عملکرد سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در بازه زمانی ۱۰۰ روز نخست عملکرد کاری دولت چهاردهم است.

سرپرست این سازمان تصریح کرد: در حوزه توسعه زیرساخت و سامانه‌های حمل و نقل هوشمند جاده‌ای، با فعالیت بیش از ۶۵۰۰ سامانه، اقداماتی در زمینه پشتیبانی و نگهداری سامانه‌های حمل و نقل هوشمند (ثبت تخلفات عبور و مرور، توزین در حال حرکت، دوربین‌های نظارت تصویری و دستگاه‌های ترددشماری) صورت گرفته و همچنین ۸۶ سامانه در این بخش به سامانه‌های فعال افزوده شده است.

اکبری با اشاره به این‌که این سازمان در حال توسعه مستمر سامانه‌های حمل و نقل هوشمند جاده‌ای در راستای مدیریت بهینه سفر‌ها است، عنوان کرد: در حال حاضر بیش از ۱۵۰۰ سامانه نیز در حال اجراست که پس از اتمام فرآیند اجرا، نصب و راه‌اندازی، به سامانه‌های فعال حمل و نقل هوشمند جاده‌ای افزوده خواهد شد.

منبع: سازمان راهداری


12123313
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی از تشدید آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا و صدور هشدار هواشناسی در این خصوص خبر داد‌.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه های کشور گفت: تردد از آزادراه تهران – شمال و محور چالوس مسیر(جنوب به شمال) تا اطلاع بعدی ممنوع است
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور گفت: تنش آبی فقط در شهر تهران نیست و در ۶ استان دیگر نیز شرایط خاصی داریم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون شرکت آب منطقه ای تهران گفت: کسری سالانه ۱۳۰ میلیون مترمکعبی مخازن آب زیرزمینی تهران است؛ حدود ۴۵ درصد آب شرب را از منابع زیرزمینی تأمین می‌کنیم و هیچ یک از سدهای ما از مدار خارج نشده‌اند اما برخی از سدها به حجم مرده رسیدند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس اقتصادی گفت: مالیات بر سوداگری نقش بسیار موثری در کاهش سفته بازی و افزایش سرمایه گذاری‌های مولد دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از ابتدای هفته آینده سامانه بارشی جدید از نواحی شمال غرب کشور وارد خواهد شد
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از ابتدای هفته آینده سامانه بارشی جدید از نواحی شمال غرب کشور وارد خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد به دلیل ایجاد مشکلات درسیستم‌های پرداخت و تسویه مالی پرواز‌های استانبول با تأخیر و لغو مواجه شده‌اند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد به دلیل ایجاد مشکلات درسیستم‌های پرداخت و تسویه مالی پرواز‌های استانبول با تأخیر و لغو مواجه شده‌اند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ترافیک سنگین در تمامی محور‌های شمالی کشور از جمله چالوس گزارش شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است