اقتصادی 19:10 - 13 آذر 1403
رئیس سازمان راهداری از جابجایی و ترانزیت ۴.۷ میلیون تُن کالا از طریق ۲۶ پایانه مرزی کشور در این بازه زمانی خبر داد.

جابجایی ۴.۷ میلیون تُن کالا از طریق ۲۶ پایانه مرزی کشور

رضا اکبری در تشریح اقدامات صورت گرفته در این سازمان در ۱۰۰ روز نخست کاری فعالیت دولت چهاردهم، اظهار کرد: حذف ۲۸۴ نقطه پرحادثه، روکش آسفالت تقویتی، حفاظتی، لکه‌گیری و درزگیری ۶۱۱۵ کیلومتر از راه‌های اصلی و شریانی کشور از جمله مهمترین اقدامات صورت گرفته در حوزه راهداری است.

وی با اشاره به نوسازی ۱۶۳ دستگاه ماشین‌آلات و بازسازی و اورهال ۱۸۹ دستگاه از ماشین‌آلات راهداری، بیان کرد: اجرای روکش آسفالت تقویتی و حفاظتی و عملیات‌های جاری ۱۷۵۰ کیلومتر از راه‌های فرعی و ۱۶۲۸ کیلومتر از راه‌های روستایی و ساخت، بهسازی و آسفالت ۹۰۴ کیلومتر از راه‌های روستایی و فرعی از مهمترین پروژه‌های انجام شده در این بخش است.

به گفته سرپرست این سازمان، با ابلاغ مرحله دوم سهمیه قیر ساخت راه‌های روستایی، روند اجرای رویه راه‌های روستایی به‌ویژه در استان‌های گرمسیری با شتاب بیشتری انجام خواهد شد.

اکبری در بخش دیگری از سخنان خود از جابجایی و ترانزیت ۴.۷ میلیون تُن کالا از طریق ۲۶ پایانه مرزی کشور در این بازه زمانی خبر و ادامه داد: همچنین با صدور بارنامه، جابجایی قریب به ۱۶۸ میلیون تُن کالا در سطح جاده‌های کشور توسط ۵۴۷۷ شرکت حمل و نقل، ۴۵۱ هزار و ۱۰۰ ناوگان باری فعال و ۵۵۴ هزار و ۱۰۰ راننده فعال در این بخش انجام شده است.

وی خاطرنشان کرد: جابجایی ۳۸ میلیون و ۵۰۰ هزار مسافر در قالب ۳ میلیون و ۹۹۵ هزار سفر بخش دیگری از عملکرد سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در بازه زمانی ۱۰۰ روز نخست عملکرد کاری دولت چهاردهم است.

سرپرست این سازمان تصریح کرد: در حوزه توسعه زیرساخت و سامانه‌های حمل و نقل هوشمند جاده‌ای، با فعالیت بیش از ۶۵۰۰ سامانه، اقداماتی در زمینه پشتیبانی و نگهداری سامانه‌های حمل و نقل هوشمند (ثبت تخلفات عبور و مرور، توزین در حال حرکت، دوربین‌های نظارت تصویری و دستگاه‌های ترددشماری) صورت گرفته و همچنین ۸۶ سامانه در این بخش به سامانه‌های فعال افزوده شده است.

اکبری با اشاره به این‌که این سازمان در حال توسعه مستمر سامانه‌های حمل و نقل هوشمند جاده‌ای در راستای مدیریت بهینه سفر‌ها است، عنوان کرد: در حال حاضر بیش از ۱۵۰۰ سامانه نیز در حال اجراست که پس از اتمام فرآیند اجرا، نصب و راه‌اندازی، به سامانه‌های فعال حمل و نقل هوشمند جاده‌ای افزوده خواهد شد.

منبع: سازمان راهداری


12123313
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نایب رئیس اتحادیه باغداران گفت: با توجه به شرایط تولید و ذخایر در سردخانه ها، کمبودی در عرضه میوه شب یلدا نداریم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل توانیر گفت: مدیریت مصارف نامتعارف، برخورد قاطع با استخراج غیرمجاز رمزارز و حضور میدانی شرکت‌های توزیع، امکان عبور از تابستان را بدون خاموشی گسترده فراهم کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با کاهش دمای هوا شاهد افزایش میزان مصرف گاز هستیم که در این شرایط اجرای طرح الگوی مصرف گاز بسیار ضروری است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام سازمان بورس از اول دی ماه حجم مبنا در بورس و فرابورس برابر یک خواهد بود تصمیمی که بسیاری از کارشناسان بر این باورند می‌تواند باعث افزایش کارایی و تحرک بازار سهام شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» آیا می‌دانید تغذیه مناسب برای گربه‌ها چقدر می‌تواند بر سلامت و طول عمر آنها تأثیر بگذارد؟ طبق آمار، بیش از ۷۰٪ از صاحبان گربه‌ها به دنبال بهترین گزینه برای تغذیه‌ی حیوان خانگی خود هستند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان هواشناسی کشور اعلام کرد که بارش برف و باران در ۹ استان همچنان ادامه خواهد داشت و دما تا دوشنبه هفته آینده؛ اول دی‌ماه به طور محسوسی کاهش خواهد یافت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» یک اقتصاددان گفت: برای جلوگیری از افزایش نرخ تورم دولت باید کنترل رشد نقدینگی توسط بانک‌های خصوصی و ارسال بودجه بدون کسری را با جدیت در دستور کار داشته باشد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس اقتصادی گفت: کاهش فرار‌های مالیاتی و مهار دلالی از طریق اجرای طرح مالیات بر سوداگری انجام می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: در نیمه شرقی کشور و نواحی زاگرس شاهد کاهش محسوس دمای هوا خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ترافیک سنگین در آزادراه تهران – کرج – قزوین حدفاصل گرمدره تا پل کلاک گزارش شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است