ورزشی 18:21 - 28 اردیبهشت 1393
تیم ملی فوتبال ایران در یک دیدار دوستانه مقابل بلاروس به تساوی بدون گل بسنده کرد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، دیدار دوستانه ایران و بلاروس که از ساعت 16 و 30 دقیقه به وقت ایران در در ورزشگاه کاپسن برگ اتریش آغاز شده، در پایان 90 دقیقه با تساوی بدون گل پایان یافت.

در این دیدار تیم ملی فوتبال ایران با ترکیب علیرضا حقیقی،‌ پژمان منتظری، آندرانیک تیموریان، کریم انصاری فرد، حسین ماهینی، مهرداد پولادی، محمدرضا خلعتبری،‌ قاسم حدادی فر، امیرحسین صادقی، مهدی شریفی و رضا حقیقی وارد زمین شد.

کی‌روش تصمیم گرفته بود در این دیدار بیشتر با بازیکنانی که در لیگ ایران مشغول هستند استفاده کند. پخش زنده این دیدار تا حدود دقیقه 15 با اختلالاتی همراه بود.

دیدار دو تیم در دقایق میانی نیمه اول تقریبا متعادل بود و بیشتر در میانه زمین دنبال شد. بازی کم‌سرعت و ساکن ملی پوشان ایران که با چند حمله ضعیف همراه بود سبب شده بود تا بازی جذابی را از ملی پوشان نبینیم.

نیمه دوم این دیدار دوستانه در حالی آغاز شد که ملی پوشان ایران حملات بیشتر را به روی دروازه بلاروس تدارک دیدند.

در دقیقه 52 رضا حقیق ضربه‌ای را به سمت دروازه بلاروس زد که با اختلاف به بیرون رفت. در دقایق بعدی توپ بیشتر در میانه زمین بود و موقعیت خاصی از سوی دو تیم ایجاد نشد.

در دقیقه 65 محمدرضا خان زاده به جای حسین ماهینی و بختیار رحمانی به جای محمدرضا خلعتبری وارد زمین شدند.

در دقیقه 66 بازیکنان ایران یک حمله را بر روی دروازه بلاروس فراهم کردند که از دست رفت.

در دقیقه 71 بازیکنان بلاروس یک موقعیت خطرناک را در محوطه جریمه ایران فراهم کردند، که در نهایت این توپ به کرنر رفت.

در دقیقه 74 آندرانیک تیموریان از زمین خارج و به جای او جواد نکونام وارد میدان شد. آندو در هنگام خروج از زمین بازوبند کاپیتانی را به نکونام داد.

در دقیقه 75 ضربه شر بختیار رحمانی روی یک ارسال بلند به بیرون رفت.

دقیقه 82 یک حمله بر روی دروازه ایران از سوی بازیکنان بلاروس تدارک دیده شد که با دخالت مدافعین و علیرضا حقیقی به بیرون رفت.

خسرو حیدری هم که در نیمه دوم این دیدار به میدان آمده بود در چندین صحنه بیشتر نقش مهاجم را پیدا کرده بود و موقعیت‌هایی را نیز برای بازیکنان ایران فراهم آورده بود.

در نهایت دیدار دوستانه ایران و بلاروس با تساوی بدون گل پایان یافت.

انتهای پیام


3772460
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم‌های فوتبال استقلال تهران و چادرملو در حالی به مصاف هم می‌روند که دو بازیکن از هر دو تیم عملکرد بسیار خوبی داشته‌اند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل کمیته ملی المپیک در خصوص بازی‌های کشور‌های اسلامی گفت: اعزام هیچ رشته‌ای به این بازی‌ها قطعی نیست و باید بررسی‌های کارشناسی صورت پذیرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مسئولان کمیته ملی المپیک، وزارت ورزش، فدراسیون سوارکاری و شمشیربازی برای حضور در بازی‌های کشور‌های اسلامی ۲۰۲۵ نشست‌های جداگانه برگزار کردند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال استقلال تهران فصل عجیبی را در حالی به پایان می‌رسد که احتمال تغییرات مدیریتی در این باشگاه وجود دارد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» با مشخص شدن رقبا، ملی‌پوشان ایران از فردا ۱۸ اردیبهشت در مسابقات آب‌های آرام قهرمانی آسیا به آب می‌زنند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال تراکتور گفت: موضوع فقط این نیست که قهرمان شده‌ایم، مهم این است که چگونه قهرمان شده‌ایم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان لیگ فوتبال ایران به مدیرعامل تراکتور تبریز اعلام کرد که آمادگی دارد مراسم اهدای جام قهرمانی لیگ برتر به این باشگاه را در پایان بازی با نساجی برگزار کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پرسپولیس آخرین تمرین پیش از سفر به خرم آباد و دیدار برابر خیبر را امروز در ورزشگاه آزادی برگزار کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال استقلال تهران برای دیدار فردا مقابل چادرملو چند بازیکن خود را در اختیار ندارد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کادر فنی اسامی ۱۲ آلیش‌کار دعوت شده به اردوی تیم ملی کشتی زنان را اعلام کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است