ورزشی 19:56 - 18 آبان 1404
ناپولی در خانه بولونیا با دو گل شکست خورد.

شکست ناپولی و آتالانتا/ نخستین تجربه دروسی روی نیمکت جنوا با مساوی همراه بود

باشگاه خبرنگاران جوان - ناپولی با شکستی بد موقع مقابل بولونیا، شانس در دست داشتن کنترل صدر را از دست داد. شاگردان آنتونیو کونته که در هفته‌های اخیر نمایش‌های نگران کننده‌ای داشتند، این‌بار با متحمل شدن سومین شکست خود در این فصل از لیگ ایتالیا، در ردهٔ دوم قرار گرفتند. ناپولی در هفته یازدهم سری آ مهمان بولونیا بود که با دو گل شکست خورد.

تیس دالینگا (۵۰) و جون لوکومی (۶۶) گلزنان بولونیا در این بازی بودند. بولونیا با این برد به رتبه پنجم صعود کرد و بالاتر از یووه قرار گرفت.

در سایر دیدارها، آتالانتا در خانه با سه گل از ساسولو شکست خورد و مصاف جنوا و فیورنتینا با تساوی ۲-۲ به پایان رسید. این اولین بازی دنیله دروسی روی نیمکت جنوا پس از انتخابش به عنوان جانشین پاتریک ویرا بود، اما فیورنتینا هنوز بعد از اخراج پیولی سرمربی ندارد. همچنین هر دو تیم در بحران هستند و فیورنتینا قعرنشین است و جنوا در رتبه هجدهم جای دارد.


12241108
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» اینتر در خانه جنوا در یک بازی سخت و پرتنش ۲-۱ پیروز شد تا با استفاده از لغزش‌های ناپولی و میلان به صدر جدول صعود کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر تیم پرسپولیس می‌گوید که سروش رفیعی برای دعوا به سمت نیمکت آلومینیوم اراک نرفت بلکه می‌خواست خسته نباشید بگوید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پارتنوپی با یک شکست غیرمنتظره، فرصت رسیدن به صدر جدول را از دست داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس پس بازی مقابل آلومینیوم اراک گفت: آرزو می‌کنم که گل‌های زیادی برای سرخپوشان بزنم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» شانزدهمین هفته از رقابت‌های لیگ برتر انگلیس با برگزاری بازی‌های هیجان‌انگیز ادامه یافت و در مهم‌ترین بازی، منچسترسیتی در زمین کریستال پالاس ۳ بر صفر برنده شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: در قراردادم با پرسپولیس باید بندی بابت مو‌های سفیدم اضافه می‌کردم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پانزدهمین هفته از رقابت‌های سری آ ایتالیا با برگزاری یک بازی در ورزشگاه سن‌سیرو پیگیری شد و میلان در برابر ساسولو به تساوی ۲ بر ۲ رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تراکتور در ورزشگاه خانگی اش با نتیجه ۲ - ۱ از سد پیکان گذشت و به رده سوم جدول لیگ برتر فوتبال صعود کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار تیم‌های فوتبال پرسپولیس و آلومینیوم اراک در هفته چهاردهم لیگ برتر فوتبال امروز در ورزشگاه شهدای قدس برگزار شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی فدراسیون فوتبال درباره جلسه با امیر قلعه‌نویی و رقبای تدارکاتی تیم ملی توضیحاتی را ارائه داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است